Publicerad 2011-06-30 23:54:02 i Wilja 13-16 månader,

Grattis Wilja, femton månader idag! <3



För femton månader sedan så kom min mening med livet! För femton månader sedan så fick jag ta hem mitt lilla knyte från BB! <3 För femton månader sedan så började den första dagen resten av mitt liv.
Mitt hjärta, min kärlek min dotter! <3

Vart tog denna tid vägen? hade någon sagt till mig hur fort de hade gått, så hade jag aldrig trott dom.
De känns som du kom igår, som de vore igår jag fick se dig första gången! Samtidigt som de känns som att du alltid har varit en del av mig, du har alltid varit en del av din mamma. Den saknade delen <3 Min egna lilla pusselbit!


Bland alla resor jag gjort, bland alla fester, bland alla städer! Så kan ingenting mätas över att ha fått dig. Jag är så glad för att jag fick uppleva så mkt men ändå varit så ung! Annars hade jag nog inte haft dom känslorna som jag har idag, att jag är nöjd. Många som är unga säger ofta de, jag är färdig med allt! Men jag kan med handen på hjärtat säga. Jag ÄR inte färdig! Fast jag har gjort så mycket. Men resten vill jag göra MED Wilja <3 Fylleresor med kompisar har jag gjort mer än vad jag kan räkna på handen.. Resten vill jag göra med dig, att uppleva och visa dig saker! Precis som Pappa gjorde för mig fram tills nu. Varje år, flera gånger om året! Om jag kan ge dig de framöver <3 Och det hoppas jag. Så mycket det finns att se i världen! Fan Wilja, jag vill ge dig allt.

Idag har du blivit ännu en månad äldre! Fan FEMTON månader?
Du går för fullt.
Du springer fram!
Du är expert på att klättra.
Du är grym på trappor (helt livsfarligt!)
Du börjar prata mer och mer! :D
Mamma
Pappa
Titta
Där
Boll
Vo (vovve)
Tss (katt)
Lam (Lampan)
Tatt (vatten)
mmmmm (MAAAAT)

Mo (mormor)


Haha, hon har sina egna små ord för saker och ting som bara mamma förstår mer eller mindre!
Men bara dom senaste orden har kommit nu förra veckan! Nu börjar de explodera ur henne.
Hon pekar på allt och vill att jag upprepar va de heter, och sen ska hon försöka säga likadant.
Ber man henne hämta nått så gör hon alltid det! Letar intensivt och går skallergång, och hon GER sig inte förns hon väl hittar de. Stackarn, kan lura henne och hon håller sig där för en stund! ;D

En liten men underbar tjej, med en herrejedans stor VILJA.
Hon fick nog rätt namn :D

Publicerad 2011-06-30 23:37:21 i De bästa av Bålsta! <3,

En perfekt dag!





Solkräm på näsan, sand mellan tårna! Då är sommaren här, och jag trivs som allra mest.


Idag så kom min äldsta vän Lynn till Bålsta på besök! Va så kul att träffa henne, senast va på Wiljas dop i Augusti förra året, och då fick jag knappt chansen att prata med henne! Sprang mellan cupcakes och alla gäster, och ville vara till hands för precis alla.
Väl framme på stranden så la vi oss, Wilja sprang till vattnet på en gång! där satt hon med sin hink & spade och lekte. Men en stor solhatt, solkräm och en nakenrumpa! Så jäkla mysigt att se. Att hon trivs, att hon verkligen sprudlar av glädje såfort hon ser vatten. Gör verkligen mig gott i mammahjärtat!

Efter massa glassätning, kaffe i kroppen så blev de dags att åka hem! Lämnade av Lynn vid tåget :( och åkte hem sen. Började laga middag på en gång, lövbiff inlindade i pepparbonjour och vitlök! Klyftpotatis med gräslök och vanlig lök. Älskling kom hem, och fick maten serverad! Glad blev han - för jäkligt gott blev de allt! :D

En dusch senare så gick jag ner till grannen! Myste med vovvarna och Wiljas dag blev ÄNNU bättre :D Två hundar på en och samma gång. Hon sprang och pussa på dom, la sig mot dom, kramade dom! Hon är inte rädd för fem öre. Två stora staffar som slickar henne från topp till tå och busar me henne så hon ramlar omkring! :D Men påt igen bara.
De har vi att tacka Enya för! :D Madde & Magnus amstaff som Wilja har kelat med sen hon va newbie.

Sen kom Sophie hem, åkte en sväng till Ica och lämna bebis till grabbarna! Sen har de varit lugnt resten av kvällen.
Planerat lägenheten, vi vill bara flytta NU! Har bestämt vilket golv som ska läggas in i hela lägenheten, MÖRKBRUNT... åååhw! <3 Äntligen får man göra PRECIS hur man vill!

En bra dag, en perfekt sommardag! <3

Publicerad 2011-06-30 18:44:43 i En annan del av Stockholm!,

Vi fick lägenheten :)



 

YEEEEEY!! <3
Vi va på visning igår, och idag ringde dom och sa att vi fick lägenheten!
Superduper-ÖVERLYCKLIG! :)

Så det blir inflytt i Augusti, vilken jäkla känsla! Nu ska det fixas.

Och en alldeles egen Jacuzzi. Nu mår jag! Wilja kommer stormtrivas med att få plaska runt :)

 

Publicerad 2011-06-30 09:26:02 i Wilja 13-16 månader,

<3



Massa mys i soffan på kvällen är det bästa som finns!
Vi bråkar om vår Linus helt enkelt, men Wilja har vunnit den matchen ;) Hon krigar på bra!

Igår kom älskling med världens godis-leverans! Han gick och handlade, kom hem med mina torkade aprikoser. Va bara TVUNGEN att få äta dom! De e ju knappt gott? men i gick dom! Sen godis, VATTENMELON! Jag och Wilja slukade en halv, och försökte mata Linus som spotta ut allting och sa att de smakade som gurka.
En stor flaska ISKALL Cola, ja! De va en bra inköpslista jag gav honom, och ett paket nudlar fick det bli :P sen va Patricia HEL nöjd :D

Somnade fint, men vaknade av att ja skulle upp och kissa! Sen låg jag där, från FYRA till HALV SEX!
Nu blir det Kalmarsstrand igen men med min äldsta vän Lynn!! <3
Hon fick ett fnapp och tar sig hit till Bålsta, och ingen är gladare än mig.

Nu ska de kokas kaffe och bre Mackor! :D
CIAAAO.

 

Publicerad 2011-06-29 18:57:31 i De bästa av Bålsta! <3,

Bus på Kalmarssand! <3






Vi satt hemma här jag och Wilja imorse! de va STRÅLANDE sol, men här satt vi.
Så mamma Patricia bestämde sig! Stranden it IS :) Packade ihop, termos med kaffe! mackor till Wilja, lite fika. Och sen beställde vi taxi :D Så den kom och hämtade oss, lämnade av oss vid destination: Beachen! Helt godkänt för 85 riksdaler då jag inte hittade vägen och dom hade bilbarnstol^^ :D Super!


Vi kom dit kring 12.00 sen buuusade vi hela dagen tills Linus kom och plcoka upp oss vid halv fem :D Ätit korv, legat i skuggan! Badat som två idioter, ätit lite mera glass.
Bara haft det hur bra som helst helt enkelt :D

Kom hem, gjorde lite färskpotatis och köttbullar, gräslök och MASSA gräddfik! Kokade lite sparris också, enkelt, snabbt och sjukligt gott :D Fräscht att äta när de e så varmt, men nu är ja förbaskat sugen på godis?!

Den här kvällen kommer bli helt slagen! film & godis SKA jag ordna fram! :D De ni!

 

Publicerad 2011-06-29 10:34:05 i Wilja 13-16 månader,

Ut på nya äventyr!



Har haft det jätte mysigt hos mamma iallafall, behövde de lite känner jag efter allting. Snälla hjärtat kom och överasskade mig också! Ringde honom och fråga vart han va, i Stäket sa han! Jaha... Och vad gör du där då? - Jag är påväg till dig! <3<3 Underbaringen åkte till mig i Söndags, för att sen få skippa HELA sin sovmorgon för o få va med mig! Har jag sagt att jag tycker om dig väldigt väldigt mycket? Sen va vi som sagt vid farstaängsbadet! Bror kom förbi båda dagarna, så vi har helt enkelt bara legat och glassat. Sprungit efter virvelvinden såklart!

Igår efter badet så åkte jag till Hökis, hämtade lite kläder! Duschade, och sen tog jag mig till centralen. Missa självklart första tåget! Så fick vänta 40 min på nästa "/ kom inte hem till älskling förns 20.00 men som tröst att ja va så sen så fick han en bukett blommor och ännu ett litet : "jag-tycker-om-dig-kort" i sin Patricia Samling :D
Hade de mysigt, åt lite mat. Myste lite till, och somnade in.

Nu är de STRÅLANE sol och jag har ångest över att vi sitter inne. En dusch på detta! Sen gå ut och njuta av vädret. På MONOMOOOMANGEN ;)

Publicerad 2011-06-29 10:28:17 i Wilja 13-16 månader,

Lek och bad för fulla muggar!



Har haft ett par jätte mysiga dagar med Wilja på stranden! Dock är prinsessan alldeles knäpp i vatten. Hon skulle bada dygnet runt om jag tillät! Sprang hon inte och letade efter nått ätbart i alla andras kassar så sprang hon till vattnet! Våran mat, och våran filt va inte ALLS lika spännande tyckte Wilja! Blev helt chockad. ALLA andra barn satt snällt och still på sina filtar, hade en leksak och va nöjda. Men Wilja? inte en chans i helvete att hon vill sitta still! springa omkring, utforska och bada! Japp - där har ni min dotter. Inte en still minut på över 5 timmar, sen påvägen hem i vagnen så somnar hon självklart. En alldeles för aktiv liten skrutta! ;D Men hittils är de bara bra att hon är så frammåt.

Träffade flera bebisar (i mina ögon) men som va lika gamla som Wilja! Jag har ju henne och våra kompisars barn o jämföra med! Och dom har väl varit tidiga. Men andra.... Dom går ju knappt, säger ingenting, sitter stilla.. Kollar, svarar inte, säger ingenting? att de är sånna skillnader på barn till barn!

Där glömmer jag snabbt att Wilja faktiskt inte är så stor, men förstår så pass mycket.
Ta inte åt er någon, utan de är bara konstigt för mig då jag har Elliot och Wilja att jämföra med! våra barn kanske är konstiga och för tidiga, men andra som man ser är fortfarande små små bebisar.. 

Alla barn är olika - Precis så som de ska vara! hur tråkigt vore det inte annars?

  

  

Älskade lilla fialotta! <3
Du är det bästa som finns.


Publicerad 2011-06-26 08:44:53 i De bästa av Bålsta! <3,

Söndag, och ska hämta min sessa!



Att jag älskar dig mer än ord kan beskriva råder det inga tvivel om.
Blir så varm när folk säger det till oss, oh herregud. Du är min! Och jag är så lycklig över det. <3

Nu sitter jag här! Vakna klockan 8, Linus ligger här och snosar fortfarande i sängen! Ska in i duschen strax, ska in till stan och hämta Wilja med 10 tåget :D Vakna nu för jag bara vill åka och möta upp lilla sessan NU NU NU!

Sen får vi se vad vi ska hitta på idag, hoppas linus vill åka med till stan! Vore så mysigt o strosa omkring en stund, kanske åka förbi skansen ett tag för Wiljas skull :D även om hon är liten så är de nya intryck och djur är de BÄSTA hon vet! :D

Måste kolla lite öppetider under helgen, kanske är stängt? Äsh! De är strålande sol och termometern står på 25 grader. Kan man bli lyckligare?

Känner mig så hel, så glad. De känns så rätt! Vi <3

Publicerad 2011-06-26 08:41:32 i De bästa av Bålsta! <3,

Midsommardagen, äventyrsgolf!



Igår låg vi i sängen! Men eftersom jag har blivit morgonpigg så tvingade jag upp stackars baby klockan 10.00 på morgonen! Låg och myste i sängen till minst kl 13! Men sen började jag få krupp. och SJÄLVKLART så slutar livet på midsommardagen! Precis ALLT va stängt! Och vi va hur sugna som helst på att åka förbi kistagalleria. Men icke sa nicke! Men vi googlade. Grönan hade iaf öppet! (tummen upp). Sen hittade ja de! Äventyrsgolf i åkersberga! Så vi satte oss i bilen och DIT åkte vi! :D Hur mysigt som helst. De SPÖREGNA hela vägen dit, men såfort vi kom!

Så blev det strååålande sol såklart! :D Började spela, och de började inte bra. Jag satsa på mina 3:or och 4:or kring hela banan, medans linus tippa på par hela tiden. Ditt AS! Så i slutet så ledde han med 10 slag. Helvete alltså! nu vet jag vad ja ska träna på i smyg! ;)

Sen på G hem så hoppade vi av vid Stinsen och storhandla! :D Blev en del, och de tog sin tid. Men nu är både full, frys och skafferi helt proppat! Älskar känslan av att ha massa mat och att man kan laga 150 middagar, och helst vill man ha precis ALLT på en gång!^^ :D

I bilen tillbaka va vi så VRÅLHUNGRIGA så vi bestämde oss för att åka till Gamla bålsta och käka lite! Satte oss på rhodos. Efter en stund så kom totte & sophie, och vi beställde alla en varsin planka!
Smaskigt :) och lite lördagslyx.

Åkte hem, och bäddade upp inför skräck.
Jag har nu sett den äckligaste, vidrigaste, mest läskiga filmen som finns! Pananormal kan ta och slänga sig i väggen! Jag skrek rätt ut och va så rädd ända in i själen. Linus våga knappt kolla, inte jag heller för den delen! Efter filmens slut så tände vi ALLA lampor och Linus fick fan följa med till toaletten när jag skulle kissa! Inte en chans i världen att ja skulle gå in där själv.

FYYYYY säger jag bara!
Sen efter 40 minuters snakespelande så DOG vi båda två! :D
En bra dag igen helt enkelt.

Publicerad 2011-06-26 08:29:17 i De bästa av Bålsta! <3,

Midsommarafton 2011.



Jag bjuder på inte allt för vackra bilder från midsommar! <3 Haha, glömde helt bort att ta kort. Men plötsligt slog den tanken mig och jag började fota när folket hade fått i sig aningens för mkt alkohol.

Dagen började med att jag & Linus tog bilen in till stan för att lämna vår prinsessa på centralen! Simon kom och hämtade henne, och med tunga steg gick jag därifrån. (NU SAKNAR JAG HENNE TILL MILJONER).
Åkte hemmåt igen och av på Ica! Strosa omkring lite i centrum, Linus hittade en tröja och jag hittade en DNKY parfym. Det tackar vi för, då jag tjatat om det i evigheter och nu hittade jag en på rean till o med^^, ingen blir gladare än jaaag.

Hem,  duscha! Linus gick ner till Totte & Sophie sålänge! Skyndade mig som en galning. Blev klar! Och gick ner.
Sen tog vi oss bort till Millan vid klockan 15.00! hälsade på alla där, därav Daniels tvillingbror jonas. Fick en chock, identiska! Och jag skulle gå fram och krama honom... Blev lite pinsamt där! :P Millan hade gjort de så fint, bakat marängtårta, potatisen stod o koka! sillen på G, folket tog snaps med jag avstod! Blää :D
Mot kvällen kom Kjelle & Carina förbi! Då började vi med grillningen, och Kjelle fick ansvara för grillen helt plötsligt?

Folket drack och de va så kul o se alla bli fullare och fullare stegvis! :D haha! Sen fick alla ett fnapp och skulle gå vidare när enligt mig de va som roligast med singstar och allt. Så, på med grejer och GÅ 4 km i highheals. Jag höll på o döda någon! när vi kommer dit vill Linus hem direkt.......... :D Så, tog skorna i handen och gick barfota hela vägen, gick förbi lasse åbergs museeét, de kändes som de va mitt i natten! Fåglar kvittra, de va ljust ute. Alldeles tyst! Men klockan va bara 23.00 ;)

Så de blev en tidig kväll för oss.


Men en helt perfekt dag & kväll, tack alla inblandade.
Och tack för alla stöttningar och värmande ord. <3


Publicerad 2011-06-23 23:27:24 i Wilja 13-16 månader,

All kärlek till dig min dotter.



En mammas kärlek bara växer och växer, och den kommer aldrig att sluta bli starkare.
Hormoner eller kalla mig galen! Men jag får inte nog, kan inte sluta titta. Den här lilla varelsen, hon är alldeles min! Och det kommer hon alltid att vara, vilken gåva.. Vilket mirakel.. Precis det hon är, en mammasängel.

 

Publicerad 2011-06-23 23:25:30 i De bästa av Bålsta! <3,

Aktiverat mig äntligen!



Dagens Wilja:
Väldigt ont i tänderna och allmänt plågsam och FÖRJÄKLIGT trotsig! :D
Hon har velat göra PRECIS allt hon inte får. Allt allt allt aaaallt! Men jag älskar dig lika mkt ändå.

Idag har det varit full rulle! Samtidigt så skönt att få aktivera sig och inte o sitta och bubbla och grubbla.
Jag vet iallafall, jag är lycklig. Det kan ingen ta ifrån mig, även vad som händer.

Linus skulle till Upplandsväsby och göra klart sin Gaddning! Så vi följde med, strosa runt i centrum. Hitta några tights till Willy då hon bara har miljoner strumpbyxor. Mamma hittade en fin väska på Rea!^^, sen blev det lite smått & gott som tagit slut. Brunpuder, en t-shirt på REA! Älskar helt enkelt o fynda! ^^, tog en blåbärspaj med Willy som bara skulle ner på golvet och inte sitta i vagnen. Hon skulle springa runt och busa totalt överallt. Och GALLSKREK såfort jag skulle hålla henne i handen.

Efter ett tag blev vi klara, och tog oss till studion! Där va hon en taliban... Så ner i vagnen och ut o försöka hitta en glass! Mutade henne, och hon blev nöjd. Påväg hem så blev det lite donken! :D Cheese ska vi ha.
In på ICA, handlade lite mat till imorgon! <3 Och sen hem. Sophie kom upp på besök, berättade lite vad som hade hänt. Skönt att få prata om de, de e så svårt o veta hur man ska beté sig lixom. Sen kom Totte upp en sväng!

Nu sover mina små änglar i sängen, och här sitter jag.
Njuter när jag ser dom hålla om varandra.
Jag älskar er så!

Publicerad 2011-06-23 23:10:27 i De bästa av Bålsta! <3,

In tha HOUSE yao!



För jag är en TUFF brud... i lyxförpackning! ;D
haha, jag dog..... På med hörlurarna, på med kepsen! och sen kunde jag själv inte motstå att sätta på brillorna.
Sen gick hon runt sådär, peta upp glasögonen när dom åkte ner!
SOM jag älskar dig din tokiga lilla tjej.
Maskerad erbjuds när man e hemma hos sin Moster säger Wilja! Lite Lördagsnöje sisådär.

Och snälla snälla Linus kom och överasskade Wilja med den här Adidas-dressen när han kom hem till syster och hälsade på! Mamma fick en SKITSNYGG adidasjacka! <3 Vi blir lite bortskämda tror jag allt.
Igen, TUSEN tack!

Publicerad 2011-06-23 09:58:31 i En annan del av Stockholm!,

Mååånster på tåg!



 

 

Igår hade jag och Wilja en otroligt rolig trip! ;) Först från Järna-Gnesta! (buss&pendel.) Kom fram, spöregnade och hade jätte bråttom till mötet! så lämnade av W hos S i 40 minuter. Kom tillbaka, mot tåget på en gång! Madde & Elliot kom o hälsade på en snabbis! Sen började den tvåtimmars långa färden med en förbannad Wilja! Har träningavärk i armarna för jag försökte hålla fast henne. Av i Årstaberg, köpte en korv åt henne & tunnbröröölle åt mig! Men tjockisen åt upp allt mitt mos & räksallad ;) Sen sista biten hem! Årsta-Bålsta! Den SÖG :D Wilja somnade vid Kungsängen äntligen! Älskling kom och hämtade upp alla våra grejer, sen tog vi en promenix hem! Oh väckte den lilla Björn som sov... En sur Willy vakna, men hon va som ett plåster på Linus enda tills hon somna.

Hade en jätte mysig kväll, tack för att just DU är bara så min! <3

Nu blir det att tvääätta, flera maskiner väntar på sin tur! snart kommer baby hem oxå^^ :D
Sen ska han iväg och tatuera sig! heeja.

 

 

 

 

Publicerad 2011-06-23 09:47:14 i Livet i Gnesta,

Jordgubbsjakt!



Igår åkte vi till Jordgubbslandet och plockade lite jordgubbar! <3 Åh va somrigt det kändes! Fyra STORA kartonger med svenska och jätte söta jorgubbar för hundrariksdaler, det kändes överkomligt måste jag säga! synd att det gick så snabbt bara. Lilla Simon fyllde en hel kartong på mindre än fem minuter! Och jag o Wilja käka oss proppmätta redan på plats!^^ :D Men de va mysigt, solen sken för stunden! sen kom de en såndär härlig sommarskur.

Någon som vet om det finns i Stockholmsområdet? :D

Publicerad 2011-06-21 23:59:52 i En annan del av Stockholm!,

Simon ska ha fyra barn när han blir stor!




Medans jag va iväg igår så va Wilja på fotbollsplanen! Precis där hon trivs o jagade bollar i alldeles förstora galloner! <3
Måste säga att de känns helt fantastisk att hon har så fina kusiner! och jag blir så varm i hjärtat. Så dom leker med henne, så dom pussar på henne! Så dom berättar hur hon är. Och dom är inte äldre än 6 och 4! Men dom hjälper henne ner för trappan, håller henne i handen när hon ska gå. Vill att hon ska va med på studsmattan även om dom vet att dom bara får sitta ner och vara försiktigare när hon är där.

Älskar barn och deras tankar! När jag låg med Simon i sängen ikväll innan dom skulle somna så pratade vi lite. 

Simon: Jag va söt när jag va liten! 
Jag - Ja Simon, du va SUPERSÖT då! 
Simon: Men Wilja va mycket sötare än mig när jag va liten, men nu är jag snygg! 
Jag - Men Simon, du va visst söt! Ni är lika söta båda två. 

Tyst en liten stund..... 

Simon: Jag längtar tills jag blir stor! 
Jag - Jasså, men du är ju stor! vad tänker du på? 
Simon: Jag hoppas att jag får fyra barn då! Och jag vill ha tvillingar så dom ser likadana ut. 
Jag - Jaha, det kommer bli mycket jobb! Är det med din Saga du ska få barn? 
Simon: Ah de äre! 
Jag: Då får du vara rädd om henne om hon alltid ska vara din. 
Jag: Vet du Simon, jag vet att du kommer bli en jätte bra pappa. 
Simon: Äsh, jag är kille!
Simon: Gonatt.

JAG bara dog och smalt inombords.
Älskar deras sätt att uttrycka sig!
Helt fantastiskt :D

Nä nu loggar jag ut, ska försöka sova för en gångsskull.

Publicerad 2011-06-21 23:50:49 i En annan del av Stockholm!,

Helvetes start på denna vecka.



¨
Åh, den här veckan började så jävla bra verkligen.. Redan igår så var vi helt utmärglade hela bunten här hemma! 
Gosia och jag har helt enkelt inge flyt. 
När hon va påväg hem ikväll så fick hon punka på bilen! Där stod hon, gråten i halsen, klackarna på. Och ville bara hem, nu till det roliga. Vi är helt jäkla strandade! Måste ta oss till en mack och köpa ett jävla hjul till bilen. 
Morr! 

Imorgon ska jag ner till Gnesta på möte! Sen får jag se om vi är kvar här en natt till, eller om vi åker hem till våran Linus. Saknar honom tonvis! Och känns jobbigt att ha varit ifrån så många nätter, samtidigt som jag inte vill lämna syster själv åt vargarna här på landet! Shit, de är inge kul att sitta här ensam. 

Midsommar! 
Vilken hysteri. 
Allting va planerat, men jag känner att jag inte har någon större lust! Eller jo, givetvist :) men vill inte åka iväg och va borta över hela helgen, vill lixom komma hem. Första helgen på ja, närmre en månad som jag får vara med Linus helt själv, och det vill jag ta vara på. Vi behöver det verkligen, mer än någonsin. 

Den här kvällen sög för mig! 
Ännu en gång så kom en kniv i hjärat och rörde runt, känner att bristen på tålamod alldeles snart tar slut. 
Snart kommer jag välja att sätta mig i en bunker med Wilja, och sen stanna kvar där tills alla idioter i världen har försvunnit ur sikte! 

Jag är tankspridd, miljoner tankar. Och jag tänker rätt, men ändå inte! 
Ska man följa hjärtat eller huvudet. 
Hur fan kan de va så SVÅRT!

Publicerad 2011-06-21 23:38:36 i Bara Patricia,

Började med dig <3




Den vackraste stunden i livet va den när du kom... <3
Mammas alldeles egna Wilja Cornelia Lindh, ibland känns det som jag lyckades göra dig helt ensam.

Sitter och kollar tillbaka, hur man glömmer så snabbt. Hur de här lilla knytet kan betyda världen, att man älskar sitt barn så ovillkorslöst! Att en mamma gör allt för sitt barn, det råder det inga tvekan om. Men kan en Pappa känna som en mamma gör? Det tror jag! tror bara att vi har haft oturen.
Jag blir så ledsen för Wiljas skull att jag inte finner några ord! Det skriker i mig.. Hur kan jag vilja så mycket, men inte du! Det är en månad sedan nu.. En månad! de är en lång tid. 

Alla är inte lika, det hoppas jag verkligen inte. Det finns dom som är svåra att hitta.. Och när man väl hittar dom är man så rädd för precis allt! 

Vill bara..
Bör göra..
Måste göra.. 
Men vill inte göra! ..

Just nu vet jag varken in eller ut med nånting. 
Känner att min blogg har förvandlats till ett heligt depp-tempel. Orkar knappt skriva, men vill skriva.. Jag måste skriva! För jag klarar mig inte utan. Kan jag inte prata med någon, så måste jag skriva. 
Är det ingen som förstår, så måste jag skriva. 

Publicerad 2011-06-21 18:59:04 i En annan del av Stockholm!,

Lite ord <3



Som ni förstår så har jag det ganska jobbigt med saker och ting just nu! Fått reda på en sak som kan förändra hela livet, och tills jag vet nått själv så vill jag inte säga nånting ännu.
Jag kunde bara inte låta bli att skriva några rader, för utan bloggen så känns det så tomt.. Det är mitt sätt att uttrycka mig när jag är som gladast, när jag är ledsen, när jag är förbannad. Det är mitt sätt att få ut mina känslor! Jag är fortfarande hos min syster på landet. Åkte dock till älskling igår kväll och bara va.. Få vara han och jag <3 Wilja stannade kvar hos moster här! Sen så kom jag hit igen idag. Besökte Gnesta imorse också! Mina fina vänner kom på morgonen och stöttade mig, är så glad att jag har er i dessa lägen.

Åkte förbi Linus föräldrar igår kväll också! Fina Gunilla har köpt en hel kasse med tröjor och klänningar till Wilja! Så otroligt fina, tusen tusen tack <3

Iallafall, det är tungt. Men jag är så jäkla förvirrad! Känns som jag bara vill vakna upp ur drömmen, men när jag vaknar så är de fortfarande där och ögonen bara tåras! Sov nu på eftermiddagen, inte sovit så skönt på två nätter. Behövde verkligen det! Känns som det lättade lite från hjärtat, bara att få prata! <3 Framtiden lär visa sig, men jag är beredd på att kämpa! Kämpa för dom jag älskar. 

Har tagit massa fina bilder jag ska lägga in såfort jag kommer hem igen! och de gör jag på tooorsdag <3
Saknar Linus så förbannat när jag är här! Samtidigt är de så mysigt att få vara med syster och syskonbarnen. 

Nu blev ja plötsligt trebarnsmamma när söstra mi dragit iväg på galej! :D den ni, de gick väldigt snabbt!^^

Publicerad 2011-06-17 16:17:37 i Recept, mat & bakelser,

Bon Aptit!



En halv-halv kycklingfilé med hettad paprika och lök i panna!
Ruccola och babyspenatbedd med tomat, oliver och 4 skivor stekt halloumi :D

Fy satans va gott det va! :D Sen syndade jag, matade mig och Wilja med lite morotskaka, då tog mamma en bit!
Har bara tagit det lugnt absolut HELA dagen! Gick en sväng och handlade yougurt till Wilja och nyponsoppa!

Snart kommer hjärtat hem sen får vi se vad vi ska hitta på för nått! Är lite sugen på Bio måste jag erkänna!
Men de beror på hur snorpan är om en stund, så släpper vi av henne hos mormor i två timmar.

Imorgon så bär det av mot landet! Ska ju vara barnvakt tis-ons, sen möte på Tisdag morgon i Gnesta!
Sen är det miiidsommar som nalkas.
Mycket nu!

Publicerad 2011-06-17 11:01:07 i En annan del av Stockholm!,

Nu är vi vid liv! :)





Godmorgon kära ni! <3


Den här natten har jag tyckt så otroligt synd om Wilja! hon har kokat, och febern va över 40. Blev riktigt rädd ett tag då hon börja låta konstigt! Men nu på morgonen så är hon pigg och leker, och den är inte mer än 38. Dock så fick hon alvedon vid sex imorse! Så det är strax dags för en till.
Nu sitter hon här och äter gröt, och en rostis. Hon leker mest, inte speciellt sugen på att äta! De förstår jag "/
Hon åt riktigt dåligt igår, och är rädd att de blir så idag.

Har ni nått tips på vad barnen kan tycka om när de gör ont i tänderna? nått som är lätt, men ändå med näring! :)


Idag blir det en lugn dag, min syster har ju blivit 'änka' och sitter ensam ute på landet, vill ju åka dit! Men vill inte åka med Wilja kommunalt i två timmar om hon mår såhär, känns inte riktigt snällt! Så vi får hoppas att febern är borta imorgon och att vi kan åka till henne då! Älskling är ledig från jobbet och är i Eskilstuna och är och kollar på nått med sin pappa och dom andra anställda! :D Nån slags grävmaskinsuppvisning? :) Kul för honom...
Speciellt att de REGNAR på han! Hihi.

Vi fårse va vi gör av denna dag! <3

Publicerad 2011-06-16 20:47:39 i Wilja 13-16 månader,

3 tänder på G!



Stackars prinsessan som har tre tänder påväg upp, två av dom är kindtänder! :/
Hon är supergnällig och tempen visade 39.6 2 tim efter alvedon..
Har klätt av henne och försökt att få henne o somna förgäves.. De bara går inte!

Stackars lilla tjej.


Va era barn besvärliga när kindtänderna va på G?
Innan har hon bara reagerat på framtänderna.

 

Publicerad 2011-06-16 20:44:40 i Recept, mat & bakelser,

GI-metoden.



Svängde ihop lite kyckling (halvfilé) _En halv grön Paprika och en halv lök.
Kastade i lite spenat och persilja! Droppa över lite citron, pepprade och saltade! :D
Blev gott även om de inte va potatis eller liknande till.
Ska köra lite GI när jag inte tar shaksen. Kommer bli bra det här! :)

Bara göra mig av med mitt SOCKERBEROENDE, sen är de inte svårt! väljer mkt hellre och tycker om nyttig mat mer än de vanliga, så de e inte det som är problemet.

Dag ETT:
Frukost: Shake.
Mellis: En knäckemacka
Lunch: Shake (kaffe utan socker och mjölk)
Mellis: Knäckemacka:
Middag: Kyckling och grönsaker!

Publicerad 2011-06-16 17:06:18 i Wilja 13-16 månader,

Bus hela dagen!



Idag så har jag och mitt snoriga lilla troll varit ute hela dagen och busat! va i parken, gick förbi en sväng på BVC här i Bålsta och så! nu ska alla papper skickas från Gnesta hit så vi kan göra vägningar/mätningar här så slipper jag åka till Gnesta varje gång det ska göras! Sen så gick vi in till Centrum, blev bjuden på en STOR kopp med kaffe och två EXTREMT stora kulor med glass åt Wilja! Ägaren ville fira för att han hade fått alkoholtillstånd!^^, med lite ångest så gick vi och satte oss. För jag visste att minst halva glassen skulle lämnas ensam kvar på bordet! ;) mamma smakade en liten sked, och Wilja åt som en liten tok! SHIT va jobbigt de va att stå emot. Men känner mig allt lite duktig! :D

Påväg ut så mötte jag en tjej med en dubbelvagn, och Wilja knatade fram direkt för att hälsa på bebisarna!
Stod och pratade en stund, jätte trevlig tjej! Precis nyinflyttad här också mer eller mindre, så stod när nån timma och pratade, och mitt nummer tog hon också!
Kul att träffa någon här så Wilja får busa av sig och aktivera sig mer innan de e dags för förskolan.

Känner att JAG inte räcker för henne, utan hon är så aktiv och så frammåt så de känns som jag hämmar henne.
Wilja är ett RIKTIGT dagisbarn som behöver fart & fläkt tills hon stupar, och jag håller inte riktigt hennes tempo!

När vi kom hem så stod älsklingen i duschen :D han hade slutat lite tidigare, nu sover dom sin dagliga lilla nap och här sitter jag och lägger in bilder och bloggar. Ovanligt? inte speciellt.

Jag älskar dig! <3

Publicerad 2011-06-16 13:31:07 i En annan del av Stockholm!,

Nya läsare??



Kan någon berätta för mig va de som har hänt me min blogg????
Vart kom denna SJUKA explosion ifrån? :O
Har inte varit så noga med att kolla min statistik! Men den är ett streck RÄTT upp och jag har över 600 unika läsare varje dag och sidvisningarna är över 1700?? :O

Hallå!
När hände detta?
Har inte haft så många läsare sedan Wilja föddes och då va de lixom nått SPÄNNANDE som va på G?

VILKA ÄR NI ALLA! :D
Vilka nya läsare har jag fått?
Vart kommer ni ifrån?
Hur hittade ni min blogg?
Är ni själva föräldrar?

Va roligt de blev! Men om det är så många som läser, varför är alla så sämst på att kommentera och fråga saker?
De gillas ICKE! :D

Puss på er!

Publicerad 2011-06-16 12:53:33 i Bara Patricia,

Gå ner i vikt projekt :D



 

(Det är en HEMSK bild) som togs på min gudsons dop i December.
Men jag vill bara få fram att under den här tiden så var jag... helt jäkla utmärglad! Jag åt som en häst, men rasade i vikt. Vad jag än ÅT så gick jag inte upp i vikt, och jag hatade det. Jag vägde som minst 46 kg.

Jag och Linus ställde oss på vågen när vi va hemma hos hans föräldrar! och OJ säger jag bara.
Jag har ökat upp till 53, och det känns inte okej. Jag vill gå ner till 50, och sen bygga muskler! DÅ är jag hur nöjd som helst med min kropp. Men just nu har jag fått tillbaka allt FLUBBER! Och de gillas inte.

Så framöver så är det slut med bröd, pasta, godis och bakelser! då självklart undantag för kalas, och om man sitter med familjen såklart! Men att undvika de under vardagarna, för jag äter alldeles för mkt skit! Och min kropp drar åt sig ALLT just nu, antagligen eftersom den SKREK av att öka förut!

Så nu blir det att kombinera lite shakes och äta lättare måltider så jag får en liten kick!
Det är inte MKT jag vill gå ner, tre små kg. Så de ska inte vara smärtsamt! Bara att jag känner att jag är NÖJD.

Folk får tycka va dom vill, men jag gör detta bara för mig själv och för ingen annan! :)
Är jag nöjd - så ska folk vara glada för min skull.

Så har som MÅL att väga kring 50 då de är dags att åka till Grekland i Juli :D

Publicerad 2011-06-16 11:13:21 i Wilja 13-16 månader,

Morgon-charm!



En liten liten tjej, med den största viljan och personligheten jag sett! <3
Att hon är ett år glömmer jag många gånger, hon är så med och så förstående.

Ibland blir jag chockad! <3
Min lillgamla stora tjej, jag älskar dig.

Publicerad 2011-06-16 11:09:50 i Wilja 13-16 månader,

Jag älskar er så hjärtat värker!



Det vackraste jag vet.. är att se er, när ni sover!
Att älskas utav er, de är det vackraste för mig.

Ni är det absolut finaste jag har i livet! <3 Och jag är evigt tacksam över att ni båda finns. En finare person än dig Linus finns inte, varken på in eller utsidan för mig.
Du ger mig så mycket, att jag älskar dig det vet du..

Men jag tror aldrig att du kommer förstå hur mycket, eller min tacksamhet mot dig! <3
Du tror inte att du gör så mycket, men de gör du genom att bara finnas.

Du & Wilja för mig, sen klarar jag mig föralltid.

Publicerad 2011-06-16 11:04:53 i Wilja 13-16 månader,

Busungen!



 

Efter att de hade varit tyst en stund hemma hos mamma, så gick vi in för att kolla i sovrummet. Då hittar vi prinsessan sittandes SÅHÄR! haha, hur söt får man bli??
Hon hade hittat ALLA mammas kläder o satt på sig dom.. Tur att de vs rena trosor som hängde över huvudet.

Min alldeles egna lilla galge <3

Publicerad 2011-06-16 10:59:22 i Wilja 13-16 månader,

Wiljas morgongymnastik!





Såfort jag sätter på den här så börjar Wiljas morgon med Dans-gymnastik! :D
Lillskruttan står och head-bangar, fram o tillbaka, åt sidan och åt andra sidan! Sen tar hon fart sådär sött med benen och diggar! :D Haha. Tokunge!

Sitter här nu och har fått i min otroligt vidriga shake med smak av hallon och banan, smakar som mixad gammal sur frukt. Fy bövelen, men iiii ska dom! :D
Tar en stund bara.

Igår så ville trollet verkligen inte sova! Så vi tog oss ut i parken med hopp om att hon skulle bli trött, åkte kana med Linus fleera gånger! Men icke :D hon blev bara gladare, in på ica en snabbis. Och sen började ögonen rulla! ;) Så hon somna kring 22, ALLDELES försent. Men å andra sidan sov vi för länge på morgonen! Ganska skönt eftersom hon har en alldeles för morgontrött-mamma, men... hon ska sova senast 20.30, SENAST!
Så imorgon ska vi ställa klockan på 08.00 då får hon va hur sur hon vill på mig helt enkelt!





Här kommer de lite kort från förra helgen <3
När vi va hemma hos Linus föräldrar! :D Wilja ÄLSKAR vatten, över allt och annat. Så snälla Gunilla hade köpt en liten pool och bollar till Wilja! där satt hon och njöt, upp o ner! hämta blommor, dekorerade poolen med. Hämtade lite med och la i! så förbaskat söt :D Så hon har de bra hon vårt troll.




Publicerad 2011-06-15 18:23:45 i De bästa av Bålsta! <3,

Älskar dig!



L i n u s C a r l s s o n  (''v'') P a t r i c i a  L i n d h

Bara för att jag tycker du är så himla fin! <3
Städade iordning här hemma, gick sen ner till Sophie! Har regnat, sen slutat var och varannan minut idag. Men efter en stund så gick vi ut med alla vovvar på ängen! 4 stycken, förstår ni att Wilja vart ett lyckligt barn? :D
Sen ringde älskling o fråga vart jag va nånstans! haha, hjärtat hade ju tänkt att överasska mig med thaimat, sen va jag inte ens hema! "/ men skyndade oss hem! Och åt lite mat.
TACK baby!

La oss i soffan en stund, och mina troll somnade i mitt knä med sina huvud mot varandra, fattar ni så sött?
Men jag själv blev jäkligt strandad och kände mig tvungen att kolla på allt skit som gick på TV.

Sitter här och vill beställa lite klänningar, men hittar inga fina!
Tips på någon bra sida?? :D

Publicerad 2011-06-15 13:02:45 i En annan del av Stockholm!,

Korthårig Patricia!



 

Haha, såhär ser ja ut i skallen nu! :D Håret har växt som OGRÄS!
Känner mig långhårig om jag jämför me den tredje bilden, så såg de ut innan ja satt i förlängningen! Men de är så SKÖNT att få vila håret ett tag efter flera månader!
Så nu blir det clips som gäller när jag känner fört.

Publicerad 2011-06-15 10:02:12 i En annan del av Stockholm!,

Tankar och planer.



Mamma matar Ellan med lite jordgubbar! <3 älskar min fina min!^^, verkligen hot or not!

i helgen som kommer så ska jag åka ut ill systeryster hela veckan! Ska vara lite barnvakt åt barnen Tisdag & Onsdag, sen så får vi se hur vi gör i Midsommar. Är det så att jag har Wilja så kommer inte jag och linus ses på 11 dagar, känns väl lite sådär. Det är MÅNGA dagar, när man tycker att TRE dagar är jobbigt!

På midsommar så har vi lite blandade planer, men jag vet inte om jag kommer ha W ännu eller inte, och kan inte lita på nånting förns den dagen verkligen kommer. Antingen så kanske det blir Norrtälje med madde och mange, mimmi kanske också skulle dit hörde jag? eller bort mot Katrineholm med Totte och Sophie, linus vill dit.

Samtidigt så känner jag att de vore så mysigt att fira den dagen med Wilja! De är ju trots allt BARNENS dag känns det som, och flänga på krogen på midsommar känns som att DÖDA de man brukar göra. Aldrig varit på krogen under en midsommar, och de hoppas jag att jag slipper också!^^, på midsommar SKA man grilla och springa barfota hela kvällen lång, och tälta likaså! ni förstår den grejen. De ska vara så som de ALLTID har varit!

 

Publicerad 2011-06-15 09:03:48 i En annan del av Stockholm!,

Gomorgon från en bitter Patricia!



Jag fick avreagera mig lite på min privata imorse, kändes som att de behövdes. Blir bara så trött när de inte är första gången de hela dras upp för mig! hela tiden så går jag och tänker på de,, men nånstans tänker jag: nä, de skulle aldrig hända. Eller så är det inte! Sen visar de sig att de är så IALLAFALL, de suger!

Wilja och jag har ätit lite frukost, blev cherios, äggmackor och ett glas juice :D Nu får vi se vad vi ska hitta på den här dagen. Känner att nått måste jag hitta på, annars kommer jag bara bygga på den här irritationen och de kommer gå ut på fel människa.

Älskar min tjej över allt och annat iallafall, de är nått positivt! :D Hon finns ALLTID här.

Publicerad 2011-06-14 20:49:25 i Wilja 13-16 månader,

Bilder från i Fredags! <3



Liten foton efter en som vanligt FANTASTISK kväll hemma hos Kjelle & Carina här i Bålsta! <3

(För övrigt så har vi dom mest fantastiska barnen) haha! :D Bara se på bilderna, dom pussar och kramas, delar på stolar, delar på jordgubbar! Delar på allt. Elliot hjälte Wilja upp i stolen i o med att dra henne i kläderna, SÖTUGNE! <3 Älskar er så förbannat.

Nu är jag här igen och jag är så glad så jag snart spricker!
Bara LÄNGTAR tills älskling kommer in innanför dörren <3 Han är som vanligt och tränar!

Imorse så åkte jag och Willy från Hökis - Gnesta! Mötte fina madde och bästa Elliot vid kaffebaren :) väntade in gudmor mimmi som kom in med Oslo-tåget! <3 Liam hade förövrigt världens snyggaste keps på sig. VILL HA!
Jag och madde gick vidare till den Grekiska kolgrillen ( NEJ, jag har inte blivit hookt på grekiskt!^^, ) Åt VÄRLDENS bästa Halloumi, där hände de grejjer i munnen kan jag lova.

Jag skulle ju sova kvar hemma hos mamma, men SJÄLVKLART så glömde jag nycklarna i den väskan som ja lämna kvar i hökis! dumma dumma mig. Iallafall, satte oss i parken och bara myste med barnen.
Wilja sprang runt och yra, Liam ville hänga efter på sitt sett, så duktig! :D Som håkan hade sagt: i 0.002 kilometer i timmen ;)

Tog tåget upp mot stan igen, hoppade av vid Södra! Wilja ville Gratta Pappa Simon som fyller 21 idag! Pratade lite och tog en fika innan nästa tåg mot Bålsta gick..

PHUEW...

ÄNTLIGEN FRAMME!!!
Världens bästa dag. Även om jag har åkt tåg land & rike, de va de värt på alla sätt och vis. Att få träffa alla som betyder mest för mig.

Publicerad 2011-06-13 17:38:42 i En annan del av Stockholm!,

Imorse vaknade wilja på strålande humör! B...



Imorse vaknade wilja på strålande humör! Bums ner på golvet och började leka med alla sina leksaker. Jag och mamma la oss i soffan och bara myste ett tag innan vi hoppade in i duschen :) iväg till Farsta och tog en kaffe. Wilja har fått ett par nya sommarskor, en kjol och en ny hatt! Hon ÄLSKAR hattar :) kom hem nyss, va nere vid farstaängen! Så wilja har lekt, cyklat och buuusat som en liten tok! Nu är hon dödstrött kan jag lova. Blir hemma-mys och pyssel hela kvällen :). Saknar min man så jag spricker! Helt sjukt såfort man blir van att alltid ha honom där, nu är de så tomt! :( men de e bra! Nu får han SAAKNA mig lite ;) <3

Publicerad 2011-06-13 17:32:59 i En annan del av Stockholm!,

Igår vaknade vi och började packa ihop oss...



Igår vaknade vi och började packa ihop oss! <3 sa hejdå till vårat stora hjärta och sen bar de av mot Hökarängn för att mysa hos mormor hela dagen! Mötte mamma vid centrum, satte oss på grekiska kolgrillen och beställde in lite mat! :) pratade om allt och ingenting.. Mycket som jag behövde få höra, bolla tankar om hur jag ska göra för att få en viss person att förstå att detta spel inte fungerar längre. Iallafall, jag gick hem lite tidigare! Verkligen tvungen att gå på toa! :P men väl hemma så la jag mig på sängen en snabbis och tro mig! Jag somnade på MINUTEN, blev livrädd när dom kom hem efter 40 minuter ca! Sen resten av kvällen blev det lite välbehövligt prat med mamma, lite vägledning och massa bus för Wilja! :) somnade gott gjorde vi också. Korthårig är jag förövrigt igen! Den ni.. Känner mig som en svamp i skallen! :D

Publicerad 2011-06-12 23:11:28 i En annan del av Stockholm!,

Igår hade vi en jätte mysig dag! Började m...



Igår hade vi en jätte mysig dag! Började med att äta lite frukost med mina hjärtan! Gick till centrum för att handla en ny solhatt till prinsessan då hennes kom bort när hon va hos S. Linus Mamma kom och hämtade oss där också, hans farmor satt också i bilen! :) åkte ut till Ekilla, Linus hade nämligen match igår. Blåste upp Wiljas pool som hon har fått och hade de jätte skönt på altanen, wilja plaskade omkring! Charmade både Linus mormor och farmor! :) <3 fikade gott, tog fram saxen och klippte hans farmor! Helt oförståligt, 95 år och vilket krut! Så härligt att se. Sen blev det bråttom! Hade tvivlat hela dagen på om jag skulle orka åka in till stan i supervärmen och fira min brors pojkvän! Men när storesyster ringde och sa att hon skulle dit så va jag vara TVUNGEN! :D så snälla Gunilla körde hem mig till Linus, bytte om en snabbis och tog mig till tåget! Och svetten bara rann... De va så SJUKT varmt! Till Karlberg och hoppade på bussen mot odenplan där jag mötte upp mamma, bror, syster och syskonbarn! Och vidare mot den japanska nudelrestaurangen :D Buddha hade bokat ett rum för oss 15 personer.. Det va en sån FIN tanke! Men de va minst 40 grader, längst in i restaurangen, så otroligt varmt och vi kunde inte öppna fönstrena! Den SVINDYRA nudelsoppan smakade skit, alla andras va jätte goda, men jag tog en miss och beställde nått med koriander! Allt smaka diskmedel. 250:- hejdååå, för de kunde jag ha fått måååååånga paket nudlar för på Ica! ;) blev inte långvarig då de va alldeles för varmt för prinsessan! Så vi rundade av kring 19.00, vänta på tåget hem i 40 min! Så jag va hemma till 21.00 , sen blev de bums i säng för Willy! <3 tände lite ljus och hade de mysigt bara jag och wilja medans Linus va ute med lite kompisar!

Publicerad 2011-06-11 00:47:24 i Wilja 13-16 månader,

Allt för dig! <3



Wilja, min vackra lilla men stora prinsessa!


Vart tar kärleken slut? när kommer det att säga STOPP, de GÅR inte att älska dig mer än såhär!
Det tror jag den aldrig kommer att göra, man älskar i olika stadier, och den växer bara för varje dag som går.

Jag tror att både du vet, och att jag vet! Att jag ALLTID kommer vara här för dig, alltid vara 110% närvarande, jag kommer ALLTID att finnas här om du är ledsen, om du är glad, om du vill visa vad du har gjort! Jag kan med handen på hjärtat säga: Jag fanns alltid DÄR för henne.

Jag har följt varenda steg du tagit, jag har inte missat en sekund i din utveckling! Och det är jag så tacksam över. För jag vet vilken fantastisk liten tjej du kommer att bli, den du håller på att utveckla dig att bli.

Det är en sån gränslös kärlek så det värker i hjärtat! Vad har man egentligen gett sig in på?

Jag har verkligen mitt HJÄRTA vandrande utanför kroppen <3


Och jag är så RÄDD att det kommer hända dig något! Vem är jag då utan min Wilja?

Din mamma älskar dig, de va det jag ville komma fram till.
Nått så otroligt obeskrivligt mycket!
ALLT för dig, alltid.

Publicerad 2011-06-10 18:34:50 i De bästa av Bålsta! <3,

Fullt ös, medvetslös!



Vaknade imorse av att Wilja va på STRÅLANDE humör! ;D Gick upp och gjorde iorning den OTROLIGT goda pastasalladen!^^, med stekt bröd, kyckling, ruccola, babyspenat, och massa annat smaskens!
Gick till Centrum och mötte Madde som är på besök! :D Tog en snabb fika innan S kom och hämtade Wilja över dagen. Linus hämtade upp mig! Sen åkte vi ut till Ekilla-badet :D VILKEN STRAND! Shit, men den lutade. Och man brände skallen typ, för solen kom från baksidan! Men iallafall. Va inte långvariga....

Då hans föräldrar bor brevid med pool och solstolar!^^, åkte dit och myste istället. Satt ute ett bra dag! Började åka tillbaka kring 15.30, åkte till minigolfbanan..... OCH JAG BLEV PISKAD med elva jäkla poäng! sur som en ättika så satte vi oss i bilen! Fick för oss att käka Grekiskt :D så åt en halloumibricka med tzatsiki, bröd, oliver, annan sorts ost och massa sallad! Gott... Men sjukt salt! "/

Nu kom vi hem! Har duschat, och nu ska jag åka till Jakobsberg för att hämta upp min PRINSESSA!
See you.

Publicerad 2011-06-09 18:20:00 i De bästa av Bålsta! <3,

Lite mera bilder! :)



Som ni ser så kort och gott, så har vi haft en JÄTTE mysig dag! :D
Ska fan köpa hus och pool. En dag, när jag vinner på triss! ;)

Så jäkla värt när man har barn! går inte att jämföra med en trång och varm lägenhet. Totalt BRUTALT med barn!
Fyyy.

Nu blir det att lägga sig ner i soffan och dö ut! är hur trött som helst... Och Willy sover en sväng! hon höll igång från 8:a imorse fram tills kl 17.00 utan att sova, så hon får bara sova en liiten stund till. Annars kommer hon inte kunna somna inatt!

Publicerad 2011-06-09 18:11:29 i De bästa av Bålsta! <3,

Sol & Bad hela dagen!



Vi har haft en helt UNDERBAR dag i solen med Sophie och Gibson! :)
Vaknade upp och kände mig alldeles bitter imorse, men det ändrades snabbt! Mötte Sophie, sen åkte vi ut till Ekilla och badade med våra små bebisar!
Och jag säger det.
LIVSFARLIGT!

Vatten är fan det bästa Wilja vet, spelar ingenroll om det är en stor SJÖ, dusch, balja till o med i DAMMAR så vill hon ner och bada! och man såg hur lycklig hon va och hur hon njöööt av att få springa omkring alldeles naken! Värmde i mammahjärtat.

Sen när vi fick nog av all sand, så åkte vi till hennes Farmor & Farfar och badade i poolen! :D Wilja krigade omkring med krokodilen, och även om de va 23 grader så SKREK hon när jag va tvungen att ta upp henne!

Kom hem, och när ja väl va här så kollade ja snabbt i bloggen och fick en suprise! <3
Så på med kläder och gå ut och äta! But im back, och lägger in lite bilder på datan.

Min iPhone är trasig... så bilderna blir sjukt suddiga? men jag lägger upp dom iaf :D Bättre de än nada.

Publicerad 2011-06-09 16:39:59 i De bästa av Bålsta! <3,

SUPRISE!



ÅÅÅÅH! Kom nyss hem från stranden :D har fortfarande alldeles blött hår, men nu ska vi gå och äta! Världens bästa suprise från världens bästa pojkvän! ÄLSKAR dig! <3

Publicerad 2011-06-09 15:38:53 i En annan del av Stockholm!,

Ikväll <3



Jag älskar DIG Patricia!



Ikväll tror Patricia att att hon ska laga stuvade makaroner och köttbullar men de blir en härlig tur till en restaurang med Wilja och Patricia istället, allt för dig Patricia!




hoppas du inte blir sur för att jag låna din blogg bara ;)

Publicerad 2011-06-09 08:57:19 i De bästa av Bålsta! <3,

För ett år sedan!



W i l j a  C o r n e l i a  L i n d h

M a m m a  Ä l s k a r  D i g  M e s t  I  V ä r l d e n  P r i n s e s s a n <3


Sitter och skummar igenom min blogg för precis ETT år sedan! Och hittade denna underbara lilla bild.. Wilja va då endast 10 veckor gammal, och allting va så nytt i livet! <3
Jag sitter och läser tillbaka, och känner vilken otroligt stark passion jag skrev med! Vad hände med den?
Jag hade mycket mera läsare på den tiden, och de kanske va roligare att skriva till alla då. Men samtidigt så kommer jag ihåg den där ständiga pressen! Kunde jag inte skriva på en HEL dag så låg jag med ångest och panik hela natten! Hemskt va det.

Men för ett år sedan så såg allt väldigt annorlunda ut!

Publicerad 2011-06-08 13:44:52 i De bästa av Bålsta! <3,

Regn & åter mer regn!



Mötte upp S här i Bålsta när han kom med tåget, sen tog vi och åt lite lunch en snabbis! :) Wilja va på bra humör, men ville INTE sitta still och äta, utan hon skulle springa runt. Så vi åt upp lite snabbt! in på leksaksaffären, så fick hon en till docka! Som jag har sagt så är hon FRÄLST i bebisar! satt där och tröck in flaskan i munnen på dockan, och släppte henne inte. Utan hon bar runt på den där dockan som nästan va lika stor som henne själv!
Sen fick hon en liten vovve som kan gå och göra volter! :D så nu har hon FYRA olika vovvar här hemma! <3
men hon ska ha varenda en i sin vagn... Börjar bli ganska fullt :D

Nu sover skruttan lite middag, och här sitter jag! Saknar min andra hälft nått så otroligt <3
Som den sjukling han är vill jag bara att han ska komma HEM så jag får baka nått gott till honom!

Är verkligen ett perfekt film-mys-väder ute idag, regnet slår ner och himlen är alldeles grå nu! Fy vad jag uppskattar detta väder då & då. Kan va så himlans härligt!

Imorgon kommer Mamma på besök i Bålsta! råkade få med mig nycklarna till Gnesta hit, så hon tänkte komma och hälsa på oss och hämta dom på samma gång! Mysigt <3

Publicerad 2011-06-08 09:20:07 i De bästa av Bålsta! <3,

Gomorgon kära Onsdag!



Morgonen vaknade av att jag hade en halvkrasslig pojkvän som hade lite ont i halsen och hade lite feber! :(
Stackarn, men han kämpade i sig lite frukost och jag kokade en kopp te åt honom! Sen åt vi tillsammans, och han drog iväg strax innan sju. Jag och Wonka somnade om en stund, och vaknade nu vid 09.00! hon sover fortfarande.. Mammas troll-bebis! <3

Klockan är endast 09.20 och de visar redan 28 grader ute! Vart ska DENNA dag sluta? Hallå! De skulle ju åska och vara hemskt väder ute? Hm! Suck. Idag ska Wilja säga hej till sin Pappa en stund! Har vaknat här hemma, och ska strax göra oss klara för att sen möta upp honom. Men hon blir kvar hos mig nu ett tag, de funkar inte riktigt just nu! Men förhoppningsvist ganska snart igen.

Nu har jag också sökt igen, vi fårse. Ordnade med alla papper igår, nu ska jag prata med CSN.... <3

Får hoppas att nånting går vägen för mig!
Måste åka ner till Gnesta och få hämta lite papper också.
Ringa till Håbokommun och prata om dagis, om hur jag ska göra.
Mycket MÅSTEN!

Publicerad 2011-06-08 00:25:55 i En annan del av Stockholm!,

Gått upp i vikt!



Gud, kollar tillbaka i bloggen på bilder från i början på November!
Helvete va smal jag va, och hur mycket har jag gått upp på så kort tid egentligen?
Vågar inte ens ställa mig på vågen! Men nu börjar jag verkligen känna att de är FÖR mycket! Och jag måste verkligen börja träna. Träna på riktigt! Fan jag va så duktig där ett tag, vad hände! "/
Men vill inte va SÅ smal... Såg lite läskigt ut när ja kolla tillbaka, men DÅ tyckte jag att ja skulle gå ner lite till.

Fan va knäpp man är!
Men minus 2-3 kg skulle inte sitta fel! ^^, för dom har nämligen satt sig på LÅREN och i fejset. Ett kg större! :D

Publicerad 2011-06-07 22:54:58 i En annan del av Stockholm!,

Made by: brother! :)










Måste bara få skryta lite om hur otroligt och begåvad min bror är!
Han blev duktig på allt..... Måla, rita, design, PLUGGA, är socionom... Pluggat tv-spelsutveckling och han är 25.
Frågan är vilka gener jag fick :P


 

Publicerad 2011-06-07 22:47:29 i En annan del av Stockholm!,

Sommar-tankar och planer.



Åh, jag längtar tills Linus semester ska börja! <3 Bara att få mysa hela dagarna långa.
Sen längtar jag EXTREMT till Grekland! Gash, inte lång tid kvar! ska bli så otroligt skönt att få komma iväg med bara dig! verkligen ta vara på varandra, och bara VARA!
Behövs nog både för dig & mig!

Har ingenting mer planerat i sommar än de, skulle som sagt vilja åka ner till Gbg en sväng och träffa alla gamlingar! men vi fårse vart sommarn leder oss. Kommer nog vara en del nere i Gnesta tror jag! ligga och schteka på klämmingen, vara hos syster på landet så mycket som bara möjligt! ÄLSKAR och komma dit och bara göra absolut ingenting.. Är alltid så trött när jag är där, tror nog de är för att jag verkligen slappnar AV och glömmer alla: måsten! utan bara njuter.. Barn som springer, huset är livat! Wilja har de bra på tomten och leker.
Precis så det ska vara! <3

Sen får vi se vart det blir Dagis för Wilja till augusti! Mycket kan hända nu under sommaren, samtidigt är de så spännande att inte veta. Men det är på gång, allt är i rullning!

Imorgon så hoppas jag för BÖVELEN att de inte kommer bli lika varmt!
Va inte kul me Willy hemma idag! alldeles för varmt ute mitt på dagen utan skugga eller vatten, och sen på eftermiddagen så va gräset så torrt så de va som vassa nålar i baken! :D

fan att jag inte har körkort! :(
Bara åka ut till Ekilla och lägga oss i skuggan och bada.
Någon vänlig själ som kan sponsra mig med körkort? ;D Skänk en krona var..... Så kommer jag nog långt! haha. Nä, men de är nästa projekt: KÖRKORT!

Publicerad 2011-06-07 22:38:42 i Wilja 13-16 månader,

Wilja 14 månader! <3



Ikväll är jag en STOLT Mamma! <3
För andra kvällen i rad så somnade Wilja efter ca 2 minuter själv brevid mig i sängen! utan bråk och stön, hon låg.. pillade, och sen såg man hur ögonen blev tyngre & tyngre! Det GÅR, de gäller bara att ha tålamod att duga!
Det är en sån härlig känsla! Både jag och Linus blev lika glada! Så nu till o börja med så ligger jag brevid henne, och tids nog så går jag ifrån.. Börja med att sitta brevid, och tillslut ska hon kunna somna utan att jag är där!

BRA PATRICIA, BRAAA!

Har inte uppdaterat så mycket om busfröt! Men här kommer de lite.
Hon är 75 lång och väger nu 10175 gram.
Wilja är en liten madam som är väldigt duktig och förstår mycket! folk blir chockade när dom får reda på att hon är så pass liten, men att hon är så med.
Wilja förstår nu om man ber henne hämta: vovven, bollen, telefonen osv! Vart är dockan: så hämtar hon den, kramar den och ger dockan en puss! Kör runt henne i vagnen och stoppar in nappen hela tiden.

Wilja är mycket bestämd, säger ifrån när det inte passar! OM hon gör.. :D
Hon blir VÄLDIGT arg om hon inte får som hon vill!
Wilja äter nu helt själv utan mammas hjälp.

Att skruva på och av korkar är det BÄSTA hon vet! Av och på.. Av och på! så kan hon sitta i evigheter.
Att pilla in handsfreen till iphonen är också en hit, in och ut i det där lilla minimala hålet. Men hon har verkligen fingermotorik och hittar rätt hela tiden! :)

Wilja säger nu: Mamma , Pappa, Boll, Titta, Där, Tsss (katt) - (vovve) Mamma titta..
Det börjar bara BUBBLA ur henne nu, och ord som JAG förstår men som ingen annan antar jag! :P

Wilja går helt själv, börjar springa fram mer och mer! hon ÄLSKAR att klättra, upp och ner från gungan.
Står där och håller för ögonen bakom, men hon KAN själv! och det är då viktigt att inte hindra. Utan att vara med hela tiden, och visa henne uppmärksamhet när hon gör nånting bra!

Jag applåderar lite för mycket kanske, är väldigt närvarande när hon gör nånting! Mycket tror jag grundar sig i det i hennes utveckling, att jag SER och att jag inte är den som inte bryr mig eller visar henne uppmärksamhet.

Jag är väldigt positiv när hon gör nått bra, men visar tydligt när hon gör nått fel. Då får hon gråta och skrika bäst hon vill!

Wilja gillar INTE att åka i vagn som ni vet, utan vill gå själv och kolla runt.
Det är en RIKTIGT busig liten 14-månaderstös vi har att göra med :) Men hon är så duktig! så otroligt duktig.

Fick en kommentar i centrum idag som värmde:

En tant kom fram som hade sett oss en stund, hon kom fram och la handen på axeln och sa. Det märks att du är en otroligt duktig mamma! Titta på hur din dotter är, där har du beviset.
RAKT IN I HJÄRTAT! Tack käre gamla tant <3

Publicerad 2011-06-07 21:16:35 i De bästa av Bålsta! <3,

Kvalitetstid med storebror!



 

 

Har haft en jätte mysig dag med min storebror som ni ser! :D
(och jag är inte den enda av oss syskon som är fotokåt!) Den ni. IM NOT ALONE! Yes...
Bror kom hit till Bålsta och hälsade på! Mötte honom i Centrum, Linus va kvar hemma med Willy! Tog en SNORDYR liten bit foccacia, inte ens god va den. 80 kr tack! Dra nånstans....

Kom hem, kokade upp lite kaffe! Packade ner kakor och lite saft, tog med oss en filt och gick ut och satte oss på ängen. Min bror va helt faccinerad av att de va ängar och skog sålångt ögat kan nå! :D

Men jag bara ÄLSKART och njuter till tusen när jag är här. <3
Sen kom vi hem. Linus drog på träning! Och här satt vi och kollade lite youtube-klipp! Lagade lite middag.

Serverades panerad kycklingschnitzel med ost och basilika! till de blev de färskpotatis, dill och smör i ugn med havssalt. Kokade lite sparris och färskmajs-kolv! MUMS sare.

Nu för en stund sen så lämnade han oss! och hjärtat kom nu hem.
Willy sover efter en dusch och gröt.

OCH JAG BARA ÄLSKAR ALLT JUST NU! <3

Publicerad 2011-06-07 00:29:40 i Bara Patricia,

Jag & Du!



 

Efter den här helgen är jag så otroligt tacksam över vad jag har.. <3
Efter den här helgen så har jag också insett hur fort det faktiskt kan gå att förlora någon!
Efter den här helgen har jag verkligen förstått hur BRA vi har det tillsammans...

Alltså, på riktigt! Jag ska aldrig mer gnälla över nått, för det finns inget att gnälla på. Kollar man omkring sig, så har jag absolut den bästa pojkvännen som finns! utan att tveka. Den mysigaste, finaste, och snällaste.
Jag har en pojkvän som respekterar mig till hundra procent, och jag honom hundra procent.
Jag har träffat någon som accepterar Wilja, som gör fan allt för henne! som ständigt är med, lyssnar, leker och uppskattar. Det är inte hans dotter, han skulle inte behöva göra ett skit! men det GÖR han, och det värmer.

Skulle aldrig i livet neka honom att göra nått, eller förbjuda honom att göra saker? Det är ju helt galet!
Vet man vart man har varandra, så bör man aldrig oroa sig.

Att göra saker för en själv MÅSTE man få göra! Att han gör saker HAN tycker om måste han få göra?
Hur kan folk vara tillsammans om man inte ens tycker om varandra? eller bara är pain in the ass mot varandra!
Skulle aldrig orka, eller acceptera. Fy!

Efter den här helgen, så har jag också insett ännu mer hur otroligt förälskad jag är i dig Linus! <3

 

Publicerad 2011-06-07 00:10:19 i Livet i Gnesta,

Gnestahelgen, avslut! <3






Sen började söndagsmorgonen med att vi vaknade HALVNIOOO! Alltså inte mkt sömn denna helg inte ;)
Städade iordning hemma hos mami, packade in bilen! åkte till stopp och handla nödproviant under bilresan, skulle ju åka till Bålsta! :D
Stannade till på Arena och moffla i oss lite Pizza, hämtade min systerson och åkte till landet för att hämta WILLY! Som plaskade runt som en tok på altanen, tussan! <3 inte ett dugg intresserad va hon av mig, hon hade för roligt. känns så skönt att veta att de hade gått så BRA! och att hon verkligen hade de bra hos min syster, gjorde mig så lugn.. <3

Tusen tack för att ni ville ställa upp! Det behövde jag verkligen, och att känna mig HELT lugn :)

SÅÅÅ..
Började den roliga resan mot Sthlm, Wilja skrek i bilbarnstolen i över en timma! tillslut fick vi stanna till i segeltorp för att ja skulle få ta upp henne ur stolen! gick ut ur bilen, och hon slockna på EN gång.. ner i stolen igen, och svängde mot Hökis! kände mig tvungen att åka hem med henne, inte tvinga henne att sitta där en timma till.

Men hon sov två timmar till efter de! slagen hjälte <3
Som ni förstår har jag haft en SJUKT underbar helg!

 

Publicerad 2011-06-07 00:01:14 i Livet i Gnesta,

Audition till Brokeback mountain två?



HAHAHA!
Jag dör... Ni vill nog inte veta mer va som hände! ;D Fan va bäst du är hjärtat.
Men.... Som ovan! tror du skulle passa in rätt bra alltså!

Slutade med att vi fick oss en vacker syn jag och Sophie! Linus i klänning och totte i Bh och hatt ;)

Publicerad 2011-06-06 23:58:49 i Livet i Gnesta,

Gnestahelgen, part tvåå!



Bara för att du är den finaste för mig! <3

På lördagen så vaknade vi snäppet för tidigt för mig! klockan nio bestämde vi oss för att vakna, jag hade då inte fått så många timmar på nacken!^^, men iallafall. Vi bestämde oss för att gå och handla lite frukost! Men.. slutade med att vi åt frallor och drack en kopp kaffe på humbles ist! :D Aldrig sett så mkt folk på gnesta redan kl 9 på morgonen! folket shoppade loss redan då!

Påvägen upp mot Mami så kollade vi igenom stånden lite snabbt, hittade en jättesöt klänning iallafall! Sen väl hemma så blev det en snabbdusch, sen gick vi ner på marknaden igen. Träffa madde och mange, mimmi och alla andra en sväng! men alla kom bort från varandra! "/ Kring 12.00 så mötte jag min syster, alla små trollungar och wilja såklart! <3 Det hade gått så BRA under natten, hon hade somnat och inte vaknat förns på morgonen. Aldrig hänt EVER innan! någon enstaka natt här hos linus då varken hon eller jag har vaknat.

Mamma och wilja fick iallafall åka en karusell tillsammans! <3
Frågan är vem som uppskattade denna åktur mest?? haha! Iallafall så blev de PREMIÄÄÄR-åk för Willy!
Gick och åt lite glass med henne innan dom gick vidare igen hem till hillevi :)
Återigen så blev jag själv, de va riktigt jobbigt o lämna henne igen! "/ inte för hennes del! men för min. Blev så himla känslig!

Vi åkte och handla lite gott, allt till grillspetten, baguetter osv! Folket kom upp till oss, Madde & Mange, totte & sophie, mickis & micke, Mäki & millan! blev riktigt dubbeldejtande!^^, hade de hur trevligt som helst! åt gott, spelade lite fotboll, kickade utanför! :D

Sen började kvällen ännu mer! dusch, lite drinkar! skitsnack, musik och sen till sist ishhallen.
Du & jag spelade, blev lite kär och fick mig ett plektruuum! ^^, såklart så stod vi längst fram! efter armbågar och påhoppningar av en brudjävel i 20 minuter så tappa jag humöret..... Sen flög hon åt helvete, helt rätt åt henne. Där stod jag och försökte dansa, men nej nej! blåtira i tinningen.. idiot! Älska sophie som skulle headbanga tillbaka! ;) kort och gott! en TREVLIG kväll.

Men de har aldrig varit så skönt att gå hem tillsammans med hjärtat än denna kväll! <3
Fan så jag tycker om dig.

Publicerad 2011-06-06 23:46:29 i Livet i Gnesta,

Gnestahelgen, del UNOO!



Efter en helg utan uppdatering så har jag massor att berätta för er! :D
Dagen, morgonen började med att vi packade ihop det sista! Och åkte mot hökis för att lämna av Wilja till hennes mormor i två timmar, så vi hann med att göra stan innan vi åkte till Gnesta!
Va så GALET varmt, och så sjukt mkt folk fast kl inte ens var 12, jobbar inte människor i sthlm på sommaren? :D
Skyndade oss hem, efter två linnen och ett par skor rikare till L, och en klänning till mig! Outfiten inför Lördagens bravader va nu avklarat! ;)

Sen åkte vi mot storesyster för att lämna av mitt troll där! <3 Stannade på en mysig fika och blev bjudna på rabarber/jordgubbspaj och drack en kopp kaffe! Sen började den baarnfria helgen :) Åkte till Gnesta!



Sen bunkrade vi upp kylskåpet så vi klara oss under hela helgen, med MASSA över! hellre för mkt än för lite :P
Barcardi och vin till moi, och resterande till Linus!^^, solade även en liten snabbis på balkongen!
Sen kom Totte och Sophie med resten av packningen, mer dricka in i kylen! sen blev det dusch, för att ta oss ner på Gnesta för att få lite mat i magen! Jag och Linus va alldeles vrååålhungriga! :D


Som tur va hade den Grekiska kolgrillen öppnat, ffffyy va de va gott! :P Kors i taket, fick i L bläckfisk! och GOTT tyckte han de va också! Satt och prata lite, hälsa på en massa människor! alltid roligt att träffa folk som man aldrig umgås med längre.

Påvägen hem så såg vi nått som jag aldrig kommer att glömma, och alla mina tankar denna fredagskväll gick till honom och hans familj. Vi såg en man som hade sprungit loppet helt enkelt dö.. Han ramlade ihop efter mållinjen, fick hjärtstillestånd! såg hur alla försökte, lung och hjärträddningen... ända tills brandmännen kom så försökte allmänheten hålla sig lugna och hjälpa till! sen spärrades de av, och ambulansen anlände till plats.. och dom hade ännu inte slutat, IFALL de fanns hopp. Men vi fick reda på kvällen att han tyvärr inte hade klarat sig!

De va så overkligt att se detta hända med egna ögon! ush, blev ingen superglad stämning under kvällen precis efter. Men är glad att den andra mannen klarade sig! Va nämligen två som ramlade ihop.

Sen så gick vi hem till Madde & Magnus en stund! :D Satt där och pratade lite. Men slutade med att jag gick ner och träffade alla flickor, erika, madde, mimmi, mickis osv nere på Gnesta! tog två glas vin, och kom hem kring 03.00.

Ett bra avslut på en bra men samtidigt jobbig Fredag! :D

Publicerad 2011-06-02 18:14:47 i De bästa av Bålsta! <3,

Bus hela dagen!



Haft en toppen dag med Gunilla och Wilja! :)
Började med att hon hämtade upp oss, så åkte vi till Skörby för att hämta bilbarnstolen! Och trot eller ej, Wilja satt lugnt och tyst i den. (Om mamma mutade henne INTE med klubba! ) haha! :D
Kom ut, Wilja sprang iväg på en gång och lekte med Linus gamla leksaker som gunilla gjort iordning så fint!
Pratade lite strunt, lagade lite lunch. Åt och sen kom Linus! Började med att slinga hennes hår, och sen en fin sommarklippning! Blev jätte bra, och ljusare nu till sommaren.
Willy och Linus låg på filten och sov på gräsmattan medans! Såg så skönt och fridfullt ut.

Wilja blir BORTSKÄMD! De här går inte <333 Men tusen tack! Wilja har fått nya leksaker till sandlådan och en till boll.... Ungen har nu MILJONER bollar! Men hon ratar allt förutom dom, redan en framtida stjärna!^^

Plötsligt kom Bengt med grävmaskinen och hade hela skopan fylld med sand! Så nu har hon en liten sandlåda där också. Det betyder oändligt! Det ska ni veta.

Nu har linus snart sin andra fotbollsträning för dagen, jag sitter här! chillar och njuter av livet, ska öppna en corona alldeles strax! Jag klagar INTE.

Tack för en skitmysig dag! :D

Publicerad 2011-06-02 00:50:55 i En annan del av Stockholm!,

Vecka 41, 40+0 <3





Mammas prinsessa i magen, vecka 40! Förstå att jag gick TVÅ veckor till <3


Sitter här och skummar igenom gamla bilder.. Och hamnade självklart på dessa! hur är det tillåtet att man kan glömma så snabbt? hur i helskotta kan man glömma så snabbt när man VET hur mycket man gnällde?
Hur ONT de gjorde när sammandragningarna kom, hur ONT de gjorde när den där lilla foten hamna under revbenen och bokstavligen PARKERADE sina små tossingar där för en vilostund! Hur man knappt kom upp ur sängen, hur man inte kunde se sina fötter.. Hur man INTE kunde knyta sina converse!^^, hur man INTE kunde raka sig. Ja men ni vet! Hur i HELVETE kan man sakna de när man gått igenom allt de där?

Gud, med handen på hjärtat!

Så kommer jag inte ihåg känslan av små rörelser i magen.. De enda jag minns, är Wiljas hicka! hur hela magen skakade, tyckte de va så obehagligt och jobbigt för henne! för hon hade de minst 2 timmar om dagen! :P

Jag tycker de är så vackert att vara gravid! se den där magen växa vecka för vecka, följa utvecklingen..
Man kan sakna de ibland!
De håller nog ALLA mammor med om mer eller mindre! :D
<3


Min lilla prinsessa! du är här nu, och 14 månader gammal. Vilken liten pärla du har blivit!

Publicerad 2011-06-02 00:35:12 i Bara Patricia,

Ett par tomma meningar!



Ofta så sitter jag här vid min nattligarutin när mina hjärtan har somnat och knappar på tagenterna.. Ofta kommer tankar upp om varför jag egentligen bloggar. Många gånger så förstår jag inte varför jag sitter här och delar med mig så mycket av mitt liv! Vem vill egentligen sitta och läsa någon annans liv genom en skärm? ibland förstår jag inte meningen. Nu på sista tiden har många kommit fram till mig på stan, och dom KÄNNER mig verkligen! men jag har inte en aning om vilka fantastiska människor dom faktiskt är! Känns som apan känner alla, men ingen känner apan. Ni förstår vad jag menar! Fick en kommentar om: Såg dig i hökarängen när ja åkte förbi med bilen! Vilken känsla det är egentligen, men vad skrämmande på samma gång? :)

Det är en mäktig känsla, men samtidigt en känsla där jag inte har någon kontroll.
Jag går in här på bloggen varje dag, skriver några meningslösa meningar! (egentligen) och folk bara ÄLSKAR eller hatar min blogg många gånger. Men jag förstår inte VARFÖR!
Varje dag går jag in här, och ibland är det tusen kommentarer, och ibland är det ingen. Då kommer den där känslan upp: De där MÅSTET! Jag måste skriva bra för att dom inte ska tycka jag är tråkig. Jag måste skriva nått spännande så dom inte slutar. De är väl de som är farligt när man börjar blogga, och när man plötsligt får många läsare att behöva underhålla?

Men på sista tiden så bryr jag mig inte om det.
Jag skriver mest för mig själv! Och för att JAG är en sån person som inte kan hålla saker och ting inom mig, jag skulle spricka. Att skriva av mig är MITT sett att bearbeta alla mina goda och dåliga stunder i livet!
Att jag bloggar och är ärlig med mina tankar och mina åsikter, de är nått jag aldrig kommer att sluta med sålänge jag faktiskt orkar och vill blogga.

Jag kommer ihåg den där känslan när man bara SÖKTE mer personer som ville läsa bloggen, när man va helt krossad när statistiken sjönk! nu är den som en berg och dalbana, på riktigt.
Tror att den har blivit så, för mitt liv är som på ett moln just nu. Det händer inget dåligt, och de tycker inte ni är roligt att läsa! ;) ni vill ha sorgsna och bittra inlägg, och de är de rätt dåligt med nuförtiden..

Att läsa hur glad man är varje dag, är inte roligt i längden. Men nu är de så att så läget är! och jag själv, är förbannat lycklig över att ha en stadig punkt i livet, där jag trivs! så förbannat.

Jag älskar er!

Publicerad 2011-06-01 21:21:39 i En annan del av Stockholm!,

Kvällsfika med svärföräldrarna! :)



Åh, jag blir så glad när Linus föräldrar kommer hit på lite kvällsfika! Wilja blir lika glad hon :)
Blev aldrig att åka till Jakan idag, Wilja har varit hängig! Så vi bestämde oss för att vara hemma med Linus som slutade redan vid klockan ett! Sen låg mina små hjärtan och sussade i två timmar brevid varandra! <3
Sen så blev de en trip till centrum! Wilja fick två tunikor från Lindex, en liten docka! hon ÄLSKAR bebisar, så hon går runt och pussar på den hela tiden! Sen invigde vi den nya wook-pannan! Lagade lite thaimat. Smaskigt!
Strax därefter så kom Gunilla och Bengt! Efter lite prat, och att linus fick hälften kaffesump och kaffe i sin kopp så har dom nu åkt hem.

Imorgon blir jag upphämtad vid tio av Gunilla! Hon är så snäll som ska köpa en bilbarnstol åt Wilja så vi kan åka och hälsa på dom lite oftare! stort stort tack <3 Hon har dom bästa vid sin sida, och för de är jag evigt tacksam!
Sen blir det mys på landet och Wilja får springa runt i gräset. Efter träningen så kommer Linus ut dit också!
Kommer bli myys.

För en gångs skull så LÄNGTAR jag tills på Fredag då ja får åka till Gnesta! ;D Superhelg förhoppningsvist!
Nu blir det att VAXA Linus.
Hepp Hepp!!

Publicerad 2011-06-01 13:21:59 i De bästa av Bålsta! <3,

Dagens Patricia!



Dagens Patricia! Haha, va töntigt de känns! Men ere de ni vill så :D

Linne/tunika? från: Lindex
Jeans-shorts från: ZARA
Armband från: H&M
Skor från: Belle

Nu har jag och Wilja ätit lite lunch! min bror ringde och fråga om jag ville komma på en fika i Jakan! så jag tänkte åka dit, har ändå inget bättre för mig just precis nu! :) Så får se om vi hittar nått tills på Lördag! eftersom ja inte kunde hämta ut paketet, så MÅSTE jag uppdatera den fina garderoben med nånting! ;)

Publicerad 2011-06-01 10:45:48 i Wilja 13-16 månader,

För ett år sedan..



Detta kort togs för EXAKT ett ÅR sedan! <3
Fy vad tiden bara rusar.. Här va de varmt, sommar och sol redan! Wilja busade med Elliot mer än nånsin då.
Barnen hade lärt sig o vända sig.. Ni förstår, sånna små små stora framsteg! herregud.
Hur mycket har inte hänt bara på ETT år?
Nu sitter jag i Bålsta och är så kär så det inte är klokt! Det trodde jag aldrig då.

På gott och ont, vilket underbart år vi har varit med om. Och vilka fantastiska och fina människor vi har lärt känna under detta år! Tacksam för evigt, för jag vet att ni alltid kommer att finnas här på ett eller annat sätt.

Publicerad 2011-06-01 10:27:15 i Frågor & Svar,

Frågor & Svar



 


Fiddeli:

Hej på dig!
Mina tankar började snurra lite när jag läste ditt inlägg ang att hon inte vill åka/sitta i vagnen..... Vilket jag verkligen förstår måste vara ett rätt stort problem ibland, för ibland MÅSTE man faktiskt åka/sitta i vagn.
Du har säkert redan fått MASSOR av "goda råd", tips och försla, MEN jag skulle bara vilja fråga några saker:)

-1: Vill/kan hon åka/sitta i vagnen när hennes pappa har henne?
- 2: Är vagnen bakåtvänd (det vill säga, har hon ansiktet mot dig)?
- 3: Är det en "inbäddad" vagn eller en "öppen vagn"?

Annars kan det vara bra att testa att vända på vagnen ( eller låna en vagn som är så ) så att hon åker framlänges, dvs att hon har ryggen mot dig i stället så att hon kan se ALLT som händer.

"inbäddade vagnar" kan ibland vara så att de känner sig som att de inte ser ordentligt/allt, eller att de helt enkelt inte tycker om att åka baklänges.En liten nätt öppen vagn kan ibland vara värt att prova/låna typ en paraplyvagn.
Mitt barn stod jämt upp ( med sele på) och höll sig i sufletten med näsan framåt o ryggen emot mig:)
Jättenyfiken på att kanske få några svar på frågorna jag gav om du ha lust.:))


Svar:
Tack för jätte bra tips! :D Men TYVÄRR så spelar det ingenroll vilket håll vagnen är vänd åt, eller om den är inbäddad eller inte.
Just nu åker hon bortvänt mot mig, men hon vill bara GÅ. Hon vill inte sitta still, och får verkligen
panik när hon märker att hon sitter fast.
Just nu har jag testat två vagnar, ska nu köpa en buggaboo bee då de kommer vara SISTA försöket. För ibland måste hon åka
vagn, och så är det bara lixom!
Tack så jätte mycket för din hjälp och din tanke iallafall :) <3


Anonym:

finaste du vad vacker du är!
jag har några frågor bara; bor du och willywonka hos Linus på heltid eller har du kvar din lägenhet också?
puss på dig!


Svar:
Åh, vem är duu? Tack så jätte mycket! <3
Nej, jag och Wilja har inte flyttat in till Linus. Vi har kvar våran lägenhet i Hökarängen! :)
Men eftersom vi är här mer eller mindre hela tiden, så har vi utökat förvaringen med lite garderober och gjort om det lite.
Vi kollar efter större, men sålänge så får detta funka! Och de gör de också :)
Men förhoppningsvist så blir det så, då vi ska söka dagisplats åt Wilja här i Bålsta.


E:
Hej!
Först vill jag bara säga att din blogg är jättebra, läser den varje dag!
Sen undrar jag om du inte kan lägga upp lite mer bilder på dina kläder? Du har alltid så fina kläder, skor och hår och det skulle vara kul att se, och kanske få lite tips!

Sen undrar jag om du och Linus har flyttat ihop...? :D

Ha det jättebra!
Kramar/E


Svar:
Hej tjejen! :D Haha, va roligt att du tycker om den!
Mina kläder, OJ... Ja de skulle ja kunna tänka mig att göra! Men fan, ja är så slapp av mig. Går lixom ALLTID omkring med
stora mysiga tröjor hemma och aldrig 'fin'-kläder, men kan tänka mig att ta en bild varje dag innan jag går ut lixom? om ja ska göra nått! :D

Om du läser svaret över så förstår du nog! vi kan nog kalla oss särbo/sambo som har två lägenheter! :)
Massa Kramar.

Publicerad 2011-06-01 09:55:04 i De bästa av Bålsta! <3,

Första inlägget i Juni <3



Första inlägget på Juni månad... Vart tog alla månader vägen? Och det är ingen sommarvärme man möts av direkt! Är ju skitkallt och blött ute! Ingen bra start på Juni iallafall :(
Igår va de en KÄMPIG dag för mamma Patricia.
Jag somnade inte förns 03.30 natten innan, och kl 06.00 igår så väckte älskling mig! Han fick se min omtalade sida, att jag VERKLIGEN är en Morgon-Grinch! Va så bitter & så trött, men efter en sväng i solariet innan tåget så piggnade jag till. Sen blev de en ROLIG resa för mig igår! Bålsta-Gnesta Gnesta-hökarängen-Bålsta! Jag somnade innan klockan 22.00 igår, och de händer ALDRIG! :D

Hämtade älskade lilla trollet som är lite snorig! usha, hon började redan i Söndags! :) men de e ingenfara, nässpray och bisolvon när de kommer lite hosta! snart är de bra igen. Men de är så jobbigt, man vet själv hur de är o vara täppt. De värsta som finns enligt mig! Imorgon blir de FÖRMODLIGEN att åka till Gnesta om jag inte väntar tills på Fredag! Och snart är de GNESTADAGEN, så jäkla kul <33

Ska sno mammas lägenhet under helgen! Kommer bli grymt.
Måste på pass-skallergång.. annars kommer jag fan inte komma in på ishallen! :( surt när man vet att man är 21. Fan ska jag göra om jag inte hittar de? NÄSTAN värt ett provisoriskt för 900 riksdaler alltså.

Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela