Publicerad 2012-05-01 18:44:46 i De bästa av Bålsta! <3,

Mina prinsessor.Jag är nu full av lycka!
Båda prinsessorna är hemma hos mig igen. Natten med Novalie hade gått toppen, precis vad vi trodde. Hon vakna en gång för mat, sen sov hon till imorse! Vet att hon är trygg hos farmor & farfar. Vi ses ju flera dagar i veckan! Vilken skillnad de är, att ha en sån fin familj i närheten.. Wilja va över 1½ år första gången jag sov utan henne! Herregud.. Men då hade vi varken någon som kunde vara barnvakt, eller som jag ville lämna henne till.

Och Wilja blev överlycklig när hon såg våran bil! Hämtade hem henne från Ikea vid kungenskurva! hon hade varit med Pappa & Tessa och handlat. Lekt rövare hade hon gjort! med sig hade hon yttligare en ikea-råtta som hon älskar och en annan fin råtta med kläder på! :D Hela bilresan hem gick super, ett glatt litet barn! Dock så är hon förkyld och hostar lite! Hon hade feber igår tydligen, men idag leker hon på precis som vanligt!

Annars så har dagen varit rätt seg må jag säga! Men man mår precis som man förtjänar! Supermorsan tål inte mer än 5 glas vin på 6 timmar! De gjorde sitt ;D Men duktiga jag blandade ingenting! men ändå så kände jag av de när vi kom hem. Inte innan! Haha, men så är de väl alltid.

Men detta kommer jag leva på länge! De behövdes, och när de inte blir så ofta.
Så uppskattar man verkligen att få umgås med vänner och verkligen släppa rollen för stunden.
Sen dagen efter så uppskattar man sina troll ännu mer♥

Postat av: Linda - När 4 vill bli 5

Publicerad 2012-05-01 19:19:45

Vad roligt att allt gått bra :-)

Postat av: Lina

Publicerad 2012-05-01 21:54:22

Du är så otroligt vacker! jag beundrar dig och du är en underbar mamma med underbara barn :) Din blogg är verkligen så kul att läsa :)

Ha en bra dag!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela