Publicerad 2012-05-12 12:05:50 i De bästa av Bålsta! <3,

Instagram & tågresa!


Nu är jag påväg till Älvsjö med ungarna, Wilja är grönjävlig! Men till 09.20 fick vi sova imorse :) tack underbara barn!

Efter spring till tåget så upptäckte vi att plånboken låg kvar på hallbänken, men fina vänner som man har så ordnade det sig under dagen! Dålig update, men hade en ur mysig kväll med Becca igår, god mat och ort fram mot 2 tiden! Sen sov vi som slagna hjältar i sängen.

Föresten! Jag har skaffat mig instagram, äntligen! :) mammasangel heter jag.

Postat av: Linda - När 4 vill bli 5

Publicerad 2012-05-12 12:27:51

Kul att du börjat med insta :-)

Postat av: Michelle, mammaen til Daniel ♥

Publicerad 2012-05-12 12:48:44

Legger deg til! Håper du vil legge meg også til :):) Ha en fin dag! :D

Postat av: Nathalie J,

Publicerad 2012-05-12 16:12:22

Roligt att du dragit igång med smyckestillverkning :) en liten fråga, "berlockerna" som du har på dina armband är dom redan färdiga på själva silverpärlan eller är det något du pusslat samman själv ? Tänkte om det fanns färdiga pärlor med hänge och berlock :) kram Nathalie

Postat av: Emma - mamma till två

Publicerad 2012-05-12 19:26:46

Välkommen till Instagram!! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela