Publicerad 2012-05-11 11:04:46 i De bästa av Bålsta! <3,

Fredag är här med glädje.

Fredag är nu kommen!♥
En ledig helg med båda barnen hemma! Hur mysigt som helst. Känns så bra att hon får va med oss och hitta på saker under helgen, och nu åker till Pappa någon dag under veckan! Annars mimssar vi allt de roliga med henne :/ Tre helger har nu spenderats med trollet.
Trollen är badade, bäddat rent i alla sängar & ska ta en dans med herr skurmopp strax!

Inatt så vaknade Wilja inte en enda gång! Utan kom och la sig i stora sängen kring 07. Nova vakna när Pappa skulle upp och fick en flaska! Hon är otrolig den här lilla tjejen, blivit så bortskämd. Sover nätter igenom, haft någon böknatt sedan hon föddes när hon va snorig! Somnar själv med napp i munnen, bara ligger i& pratar me sig själv, nästa gång man tittar är ögonen slutna.

Även om jag tyckte Wilja va så snäll har jag kommit fram till att hon va uuurjobbig :)
Somnade BARA vid mamma & hängde på tutten, skulle ha den i mun nätterna igenom, annars vakna hon och skrek. Så min tutte satt dygnet runt i hennes munn de 1 året! huja :)

Idag blir det Rebecca-mys föe hela slanten. Hon kommer hhit efter jobbet så blir de att äta en italiensk sallad till middag, mys sällskap till läggdags! Imorgon ska jag åka och leka med Ängla & lilla Varga! Lika mysigt det.
Men imorgon är det ingen vanlig dag, för imorgon är det Linus & min förlovningsdag!!♥

Postat av: Valeria- Mamma till Williot och gravid med Skruttis

Publicerad 2012-05-11 13:37:19

Njut av helgen med hela din familj! :)

Postat av: Johanna

Publicerad 2012-05-11 15:25:43

Grattis i förskott :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela