Publicerad 2012-05-10 18:51:15 i Extensions,

Extensions på Malin!

Malin kom hit idag och fick sina extensions!

Vi använde oss utav 100 st slingor i nyansen: Mixblond, dock så tonade vi ner håret med en askblond så det skulle smälta ihop bättre, och de blev över all förväntan! Tycker inte bilden gör sig rättvis heller då de är taget med blixt. Blev otroligt fint på henne! Och det syns verkligen inte att hon har löshår över huvudtaget.

Längden är: 40.

Postat av: Therese

Publicerad 2012-05-11 23:03:07

Gud vad fint! :)

Blir lite avis, vill också ha långt hår.Kram

Postat av: ELIN

Publicerad 2012-05-12 15:45:48

Hej, är du frisör ?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela