Publicerad 2012-01-09 00:27:38 i De bästa av Bålsta! <3,

Våran mysiga kväll.




Ikväll har de varit en lite kämpig kväll! har inte kunnat komma till ro, och saknar Wilja så jag snart spricker.. Tre nätter utan är alldeles för länge! tänker på skruttan varje minut och saknar henne så ögonen tåras såfort lilla fröken kommer i tankarna. Jag och Linus har sagt hennes små meningar under kvällen och de får hela hjärtat att smälta. Imorgon så får jag äntligen hem mitt lilla troll, ska snosa på henne så näsan ramlar av♥

Man skaffar inte barn för att INTE kunna vara med dom! Huja, kan inte ens tänka mig sen när hon blir äldre och inte vill vara med mamma. Som tur är, så är det nog några år fram tills dess.

Annars så har jag varit så jäkla duktig och matat mig igenom hela säsong 1 av Walking Dead, är nu på avsnitt 4 på den andra. JÄKLAR va bra! Tack hjärtat som tvinga mig lite smått att se om serien med honom. Vill inte tänka på att de bara är några få kvar! Jag fastnade helt, även om vi började kolla sent igår.

Sen har vi njutit för fullt av de nya här hemma! Tack för alla fina kommentarer! :D
Men de är Linus som ska ha åt sig all ära, de är han som är händig. Och de är han som ständigt vill förnya här hemma! ;) han är mer galen i förnyelse än jag, (om de så är möjligt..).
Dock så är han inte lika förtjust i mina idéer, men när dom väl hamnar på plats... Ja, då blir de rätt bra.

Men DENNA, ja! De var faktiskt bara hans♥


Nu så tackar jag för mig, tvätta bort de lilla sminket som är kvar! Borsta tänder, nanna kudde.
Vakna, och imorgon är hon hemma hos oss igen!!

Postat av: Trixie

Publicerad 2012-01-09 07:40:07

The walking dead är så SJUKT bra!!! Cliffhangern i mitten på season 2 va fanimej helt brutal... LÄNGTAR TILL 12/2!!!!! :D

Postat av: carrå - mamma till Isabella

Publicerad 2012-01-09 10:49:05

Kanske är för det är andra barnet folk tror det vad vet jag :)..Hur många dagar övertid gick du med wilja?. haha ja det är lika bra att ställa in sig på det, det gjorde jag också!.

Postat av: Alexsandra

Publicerad 2012-01-09 10:53:40

Vet mycket väl hur det är att lämna bort sitt barn till den andre föräldern, suger men med tiden blir saknaden lättare då det uppskattas av barnen att träffa båda päronen! Oliwer har varit iväg sen dan efter julafton men igår kom han äntligen hem :) värst är sommaren då är han en månad hos sin pappa fy böveln!!



Fin bild på dej Patricia!

Postat av: Angelica

Publicerad 2012-01-09 13:01:56

Jaa den är nog rätt ny tror jag ;P

in och kika vettja!

som sagt en sådär film man hatar att älska. Så tycker verkligen du ska se den.. :) <3



Och nej man skaffar såklart inte barn för att inte träffa dom, jag förstår att du längtar ihjäl dig. :( skulle inte ens kunna föreställa mig hur det där är.. :/

Men tuuur att hon kommer tillbaka till er idag igen :)



Vad fin du är på bilden förreten :)

och jaa det blev en mysig kväll,trots massa tårar till filmen :D



KRAMAR till dig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela