Publicerad 2012-02-12 08:54:09 i De bästa av Bålsta! <3,

Åhw, underbara morgon!



När jag vaknade imorse, så kände jag att de här är en bra dag! ♥
Vaknade, och känner mig mer utvilad än vad jag har gjort på riktigt länge! Har sovit till halvnio, de kan vara orsaken! Jag är som en automatisk väckarklocka precis innan 7 slaget! Vaknade av att jag hade solen i ansiktet! åååh, underbara vinterväder! Inte ens kallt är de ute. -0.4 ingenting! Så ska ner och handla lite goda frallor till frukosten tänkte jag, hjärtat mitt sover så gott! så ska sätta på lite kaffe & överasska honom med lite frukost på sängen!
Bland de första jag tänkte va: åh! idag kommer min PRINSESSA hem! Känns som jag går lite på nålar här hemma och vill att klockan ska bli 18 så jag får pussa, pussa & pussa på henne!

Gårkvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men 100 gånger mysigare!♥
Jag fick ett sms av Madde som frågade om hon och Elliot fick komma och göra mig sällskap här hemma! självklart, va så himla längesen vi sågs! Dom kom strax innan sex, blev tacosmys! MASSA mys med fina lilla Elliot! Som jag saknat honom :/ Kollade på idol och pratade lite till.
En kväll som verkligen behövdes, men man inser hur sällan man ses! och saknaden sätter verkligen sina spår. Fina underbara vän!

Sen tack till alla er som lämnat så fina ord om den idiotiska kommentaren som trillade in.
Till er som jag inte kan svara, så kan jag bara säga att jag vet bättre själv att inte ta åt mig! Men självklart vänds taggarna utåt. Tycka och säga vad man vill om mig, men att ge sig på ett litet barn som inte kan tala för sig själv är så läskigt fegt så jag inte finner några ord.
Bara att ruska av sig den bittra och avundsjuka kommentaren, för det finns inget annat än avundsjuka i den! Att någons lycka kan bli någon annans olycka, de är jobbigt att se för många!
Speciellt dom som försöker att ha det så "bra".

Postat av: Marina - Mamma till 5

Publicerad 2012-02-12 09:32:34

Hoppas att dagen blir lika bra som det känns nu!

Och vad skönt det måste vara att få hem lill-tjejen igen!



Kram

Postat av: Nicole

Publicerad 2012-02-12 09:55:53

jätte fin blogg

checka gärna in hos mig också och vad sägs som inte lämna en kommentar? :D

kram<3

Postat av: Nicole

Publicerad 2012-02-12 10:01:21

hej såg din jätte fina kommentar

är det okej att godkänna så alla ser?

eller är det mest privat ?

är bara tvungen att fråga för vill inte göra dig sur/ledsen ,arg :D

ha det bra kramar till dig <33

du är en underbar människa

Postat av: Mickan (Gravid v. 34)

Publicerad 2012-02-12 11:38:52

Härligt att känna sig utvilad när man vaknar. :) Här är det också fantastiskt fint väder idag. Underbart.



Åh så gott med tacos! :D

Postat av: Emma

Publicerad 2012-02-12 11:56:22

Vi har också fint väder! Ska försöka ta oss ut på eftermiddagen :)

Skönt att få hem Wilja idag! :)

Hoppas att ni får en mysig kväll tillsammans!

Postat av: Novembersara - i väntan på majbebis

Publicerad 2012-02-12 12:04:24

Tänkte skriva en kommentar i det andra inlägget, men det var så sjukt mycket kommentar, så jag skriver här istället.



Du vet ju redan att jag tycker Wilja är otroligt söt, och jag har aldrig någonsin, med handen på hjärtat, tänkt att Wilja skulle påminna om någon med Downs. Om så hade varit fallet, att hon hade haft Down Syndrom, så är man väl inte ett sämre barn för det? Blir så förbannad att folk vågar ta sig friheten till vad som helst bara för att det är över internet.



Jag hade nog blivit helt förstörd om någon skrivit så om mitt barn. Inte för att jag skulle hålla med, utan för att jag blir mörkrädd när jag tänker på vilken värld våra barn måste växa upp i. Internet blir bara värre och värre, och när man ger sig på en sån fin liten tjej som Wilja, då har det tamigfan gått alldeles för långt.



Skit i dom där, även fast det är svårt. Personerna som skriver har så sjukt fel att dom anar inte. Ni är så fina båda två!

Postat av: jessi

Publicerad 2012-02-12 12:41:41

ursnygg design!

Postat av: Stina

Publicerad 2012-02-12 14:33:58

Har följt din blogg ett tag nu och älskar den! Din dotter är underbart söt och det är spännande att få följa din graviditet :) Kika gärna in till mig, jag bloggar om allt från mina designer drömmar och kläder som jag syr till väntan på mitt första barn :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela