Publicerad 2012-04-19 09:19:28 i Viktresan nedåt efter Nova,

På G!


Nu är vi igång, efter en skit natt & fem timmars sömn så är jag och Novis ute på en långis :) 1 mil blir de, chip chop!

 

Postat av: Lina-mamma till två prinsessor!

Publicerad 2012-04-19 10:04:55

Jag börja redan 2010 då Leia föddes men hade väl inte rikigt den viljan. Och åt väl inte den bästa maten heller, grädde i maten och sånt AJA BAJA! Men nu har ja verkligen det motivationen denna gången men ja kommer få kämpa för det är mer än 10 kg som ja ska gå ner! Klart du får länka :)Måste fråga när du äter kesella tänkte börja med det för ojoj vad sötsuget är jobbigt igår var jag tvungen att städa för att slippa tänka på choklad som är det största boven! Men kör du på naturell eller med nån smak på kesellan?:)

Postat av: Fata - Mamma till Ajdin och lillebror i magen

Publicerad 2012-04-19 10:49:18

Som höggravid har jag svårt att promenera pga sammandragningar och foglossningar men gud vad jag längtar tills lillkillen är utanför magen så jag kan hoppa på din utmaning och köra promenader i hopp om att bli va med gravidkilon till sommaren :)

Postat av: madde

Publicerad 2012-04-19 14:31:14

Alla är olika! :)

Nu lever vi ju lite olika, det är bara Ali som går upp tidigt och går till skolan.

Jag går ju hemma och Melina har inte dagis just nu, jag är nattmänniska och är ofta vaken till sent, Melina är nog också lite av en kvällsmänniska för hon är gärna vaken länge om hon får och just nu får hon det oftast om hon inte är märkbart trött. Fast sedan sover hon ju gärna upp till 13 h när hon sen somnat.

Hon har ALLTID gillat o sova och behövt sova mycket, så vi har varit bortskämda med den biten (hennes trotts är en annan femma dock) :)

Har aldriiiiig någonsin fått känna hur det är att gå upp klockan 6-7 med en pigg unge.

Postat av: Nicole - mamma till C & H

Publicerad 2012-04-19 22:45:54

Wooohoo grymt!

Tips bara att ta det lugnt, du kommer gå ned och bli fastare i kroppen iaf :)

Jag har märkt det på mig själv. Har gått ned allt utan att egentligen röra ett finger el lagt om kostenJag är på utmaningen för att testa mig själv btw!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela