Publicerad 2012-04-29 15:57:01 i De bästa av Bålsta! <3,

Match!


Jajjemen, efter en urtrevlig dag hos syster så är vi tillbaka i Bålsta!
Wilja är lämnad hos pappa i gnesta! Hann även med ett besök hos mor min. Hon ska åka till min mormor, mostrar & kusiner i Polen imorgon. Önskar att jag kunde åka dit också.. Iallafall. Jag är på promenad bort till fotbollen :) hjärtat har match och jag ska fota. Äntligen får jag sitta vid datorn ikväll och lägga in ett äkta inlägg!

Många som frågade om tröja jag hade igår. Den kommer från ODD MOLLY och kostar: 599:- puss allesammans!

Postat av: Johanna - mamma till 3

Publicerad 2012-04-29 18:35:03

Lika snygg som alltid:)

Postat av: Annika

Publicerad 2012-04-30 08:25:14

Nej men åh vännen är du polska? Det är jag med men bara halv :-) mamma är därifrån! Kan du polska?Vad kul med en likasinnad.Hoppas ni får en fin Valborg!Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela