Publicerad 2012-04-13 17:28:08 i De bästa av Bålsta! <3,

Liljeholmen.


Jag & Novis har verkligen haft en toppendag! <3 träffade upp Rebecka i Älvsjö sen tog vi tvärbanan in till Liljeholmen och gick in på gallerian. Okej, jag behöver inte nämna hur mycket jag saknar att bo i stan! ...
Novis har myst hos Rebecka heeeela dagen lång! Ätit foccacia och druckit kaffe har vi gjort. Strosat runt i butiker och jag har fått sånt sjukt shopping begär nu när jag fått tillbaka kroppen och börjat bli fin igen. Så nu kliar det i fingrarna efter att sätta på mig fina kläder efter 9 månader med Bamsekula. Ni vet hur STOR den va. SF-mått 40 är inte att leka med på någon som precis är över 150 ;)

Nu sitter vi på tåget hem! Ikväll blir de att se på lets dance & vara avis på Rebecka och Elin som sitter i publiken! Äta gott & vila upp sig innan mammas hjärta kommer hem igen.

Postat av: Malou

Publicerad 2012-04-13 18:30:08

Räknas liljeholmen verkligen som stan? Vi ska flytta dit vid årsskiftet och jag har haft småångest över att lämna odenplan för det är ju definitivt stan och liljeholmen känns så jävla långt ut haha!

Postat av: Linda - När 4 vill bli 5

Publicerad 2012-04-13 19:36:20

Ja, när man fick tillbaka sin kropp efter graviditeten gick man helt bananas på shopping, haha.

Postat av: ENDENISE - a mama's story

Publicerad 2012-04-13 19:50:58

åh vad mysigt :D

Postat av: Emma

Publicerad 2012-04-13 20:02:22

Vilken mysig dag!

Ja, sockerberoende är inte att leka med. Och som du skrev så får man så otroligt ont i huvudet när man ska vänja av... Önskar dig lycka till dock :)

Kram

Postat av: Ängla Norberg - livet som mamma & fru

Publicerad 2012-04-13 22:19:05

Åh i närheten av mig <3 hör gärna av dig om du ska in till stan till veckan. Kan vi träffas, Varga ska på dagis iallafall. :) Kram på dig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela