Publicerad 2012-04-04 23:41:26 i De bästa av Bålsta! <3,

Barnens första påskägg!









Barnens första påskägg!♥
Efter middagen så tog vi oss ut till svärföräldrarna för lite fika! Och vem blev gladast? Jo Wilja!
Hon fick sig ett litet ägg, och där i så låg lyckan som blev total! tre par PIPPI trosor, ja ni hörde rätt! med lilla gubben på, och sen så alla tre favoritgubbar! Pippi, annika OCH Tommy! :D <3
Novis fick bitringar, skallror, två stycken jätte fina dregglisar! Ska fota dom imorgon, tossor & lite smått och gott.
Blev kvar längre än planerat! Men så mysigt så.
Dock slockna storfia direkt när vi kom hem! Imorgon ska väskan Pappas, och fröken ska åka till Pappa över påsken. Hua, inte varit borta från mig på över två veckor! alltid lite extra jobbigt när hon åker när de går ett tag emellan.. Men på Söndag kommer hon hem igen, och då blir de påskmat med linus familj :) så mysigt så.

Föresten!
Jag har tappat stinget. Jag hinner lixom inte med bloggen på samma nivå som förut, de känns jobbigt på nått sätt. Hoppas jag kommer på banan igen! För jag vet hur roligt jag tycker det är.
Känns bara trist att den lilla lediga tiden man har under dagen ska spenderas framför en dumburk!
Någon som känner igen sig?
Finns lixom viktigare saker att lägga ner tid & energi på..
Samtidigt så får JAG ut så mycket utav den här bloggen♥

Postat av: Josephine Westling - mamma till vira

Publicerad 2012-04-05 07:00:59

Så fina bilder på er. :)

Postat av: Marie - mina dagar i ord och bild ♥

Publicerad 2012-04-05 10:34:13

Vad roligt att läsa om annat än bara godis i påskäggen :)

Postat av: Clara

Publicerad 2012-04-05 10:43:39

Åh Patricia, vilken underbar blogg du har. Jag brukar aldrig kommentera men jag måste bara säga att jag totalt ÄLSKAR din blogg, så jäkla fina bilder, text, ja allt! Du verkar vara en toppenmamma till dina tjejer och en helt underbar tjej:) Vill bara att du ska veta att jag tycker det och jag är här inne flera gånger om dan o läser! När jag ändå är igång och kommenterar så tänkte jag bara fråga hur relationen mellan Wilja och Linus är? Är det som en pappa-dotter relation, de ser så himla fina ut på bilderna! Stor KRAM från en trogen läsare;)<3

Postat av: Emma

Publicerad 2012-04-05 13:24:12

Känner igen mig supermycket. Har lagt bort bloggen helt nästan de senaste dagarna, bara för att hitta glädjen med den igen. Det är inge roligt när den bara blivit ett tvång... Men idag känner jag mig lite sugen så blir nog ett inlägg eller två under eftermiddagen :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela