Publicerad 2011-09-06 09:08:25 i De bästa av Bålsta! <3,

- Tack till alla! Åka och hämta sötan. <3




Igår ramlade de in så många och fina kommentarer här på bloggen så att jag inte trodde mina ögon! Har försökt att besvara så många som jag bara har kunnat nu på morgonen, till er alla som har adress att svara till! <3
Er andra som bara skrivit namn eller anonymt.. Vet inte hur jag kan tacka tillräckligt för alla fina ord och stöttningar! Ni är helt fantastiska, och om alla människor vore som er. Skulle vi inte ha ett enda problem i världen! Ta vara på hur fina ni människor är, på riktigt. För första gången så har INGEN elak kommentar trillat in! Känns faktiskt lite konstigt. Har nog väldigt många läsare som är här inne och snokar som är rent utsagt avundsjuka, bittra och har no life mer än att sitta och kolla in en annans liv och störa sig på saker!

Kort, men tusen tack. På riktigt! Till er alla. Och det är så roligt att  få ett större hum om vilka ni faktiskt är!
Har ett gäng bloggar som jag ska kolla in i senare idag som jag missat! ;) tack för era tips!

Nu så ska en förkyld och sjuk mamma klä på sig för att åka till Stockholm och hämta min prinsessa!
OJ, nu saknar jag henne till döden. Skippar faktiskt duschen, vill bara åka. Få hem henne, pussa & gosa!
Regnväder ute är de också, fy ush. Blir att kura ihop sig, sen blir de att gå till Wiljas dagis och hälsa på!! <3 Nu har äntligen kommunen godkänt allt, och hon fick den plats som vi sökte till i förstahand! Ett mindre dagis med bara 14 småbarn, 4 heltidare. Känns faktiskt bra! Vill inte att hon ska gå på ett större nu när hon är så liten.

Postat av: Em - Mamma till Malva & Liten i magen.

Publicerad 2011-09-06 09:34:18

Kul med förskolan! Malva går också på ett litet dagis med många fröknar och det känns så skönt att veta att det alltid finns någon som har tid för henne, att hon aldrig behöver bli frustrerad över att ingen har tid.



Nä, jag vet att man ska försöka ta det chill så att säga, inte oroa sig så mycket. Men vad det är svårt! Haha, det håller du säkert med om :) Nu är det ju som sagt bara två veckor kvar till UL för min del i alla fall, sedan vet jag.



Jag ville också gärna göra 3D/4D förra gången, men vi bodde i Skottland fram tills jag var i vecka 25 & där fick man inte boka 3D förrän runt vecka 26. Och när vi kom hit till Göteborg hade inget 3D-ställe öppnat än, tror de öppnade någon månad efter att Malva föddes. Men nu så! Nu ska jag! :)



Härligt att du mått/mår så bra! Jag skulle ljuga om jag sa att jag har mått prima ballerina, men jämfört med förra gången har det ändå varit lätt som en plätt hittills. När Malva låg i magen var jag stensäker på att det var en flicka, från dag 1. Nu är jag inte lika säker, men det känns som en pojke. Fast jag har ingen aning, åh, svårt! Vem tror du ligger och gosar i din mage? :)



Postat av: Elin

Publicerad 2011-09-06 10:04:22

Svar: Jaha, där ser man :D Vilket sammanträffande!

Många år sedan du flyttade eller?

Usch, så du är också sjuk. Här är hela familjen förkylda, inget skoj det inte!

Kramar

Postat av: Madde

Publicerad 2011-09-06 10:12:04

Jopp, jag vet men jag har skrivit flera gånger utan svar, sist frågade jag om din åsikt vilken bild jag skulle göra canvas av för att jag tyckte du hade så bra smak, det va ju ganska specifikt o ändå fick man inget svar! Men såklart kan man inte svara på alla jämt;) Som sagt din blogg är lika underbar ändå....

Postat av: Josephinewestling - Mamma till Vira

Publicerad 2011-09-06 11:08:46

näe vi kör inte GI. Mer Lchf. Fast inte sådär mycket fett som man ska äta. Äter som vanligt fast tar bort kolhydrater. Det går brau pp till 5.0g på 100g. haha svårt. men man får kolla på inehållsförteckningen på typ allt.



Ja sambon kör han med. han är duktigare än mig. jag fuskar lite ;) hehe.



kram kram

Postat av: Emelie

Publicerad 2011-09-06 11:34:26

Vad kul att allt hon ska så komma in på en förskola som det låter som att du gillar. Idag heter det dock inte dagis längre och har inte gjort på ca 12 år om jag kommer ihåg rätt. Och eftersom din blogg är så stor som den är kan en sådan sak som att du skriver den rätta termen för det kanske hjälpa till lite att få in rätt ord hos fler personer. Jag vet att när jag hade praktik på en förskola bad de barnen berätta för föräldrarna att de lär dom fel ord. Så tipset där var att antingen säga förskola eller avdelningens namn till barnen (avdelningsnamnet är ju inte smidigt att skriva här kanske eftersom alla kan läsa). Jag själv tänkte på 6års verksamhet när jag hörde ordet förskola innan jag började läsa till detta. Men det heter numera förskoleklass så det inte ska förväxlas med förskolan som är för barn mellan 1-5 år.

Du kan bli en del i att rätta till ett uttryck som varit fel i ca 12 år ;)

Hoppas verkligen att det blir ett bra ställe hon hamnar på iaf. Finns tyvärr fortfarande massor av avdelningar som inte är speciellt bra. Men även en hel del som är otroligt bra och mysiga =)

Postat av: Cornelia

Publicerad 2011-09-06 11:52:18

Vad roligt att du svarade på kommentaren, tack! Hm hur jag hittade din blogg? Jag kommer inte ihåg, satt bara och klickade runt så hamnade jag här tillslut, och det var ju tur för mig! Ja det tog sin lilla stund att bläddra igenom allt, men det var skoj :) Ja, namnet är hur fint som helst! Roligt när det är något speciellt.



Hoppas att ni får en supermysig dag! Kram

Postat av: Veronica, Mamma till Leo ♥

Publicerad 2011-09-06 20:53:24

Vilket redigerings program använder du dig av till dina bilder?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela