Publicerad 2011-09-07 22:17:28 i Bara Patricia,

- Ett tungt farväl!




Wiljas nya face! Jämt, pussmun pussmun och åter pussmun! Mamma är lycklig som får flera pussar om dagen.
Innan har hon pussats på sitt sett, men inte fattat galoppen på riktigt! ;D men nu för några dar sen så! Nu fick jag de äntligen bara på kort. SÅ SÖT!

Ja... Idag va de ett tungt avsked må jag säga!

Min garderob har packats ner i kartonger och säckar. Storleken XS har jag insett sitter som korvskinn på mig (alltså inte snyggt nånstans) så just nu känns det som jag har NOLL kläder. Har även tagit adjöss av ALLA sommarkläder och sommarskor till både mig och Wonkan! känns så sorgligt.. alla fina sandaler packas ner, fina shortsen (som jag förövrigt inte kommer kunna ha förns nästa sommar iaf :P ) men ni förstår. Det är SORGLIGT!

Känns som big mama böhöver en sorts update i sin garderob! Har plockat ner hujedamej hur många byxor som helst. Dom lixom går ändå inte o knäppa! :P har INGA jeans kvar i garderoben. Ehm... Allt som är kvar är sånt jag inte brukar använda! :P Men hey! nu tar jag tillfälle i akt och faktiskt ANVÄNDER skräpet!

Har varit en riktig pyssel-plockar-fixar kväll. Så några kort på lägenheten blev det tyvärr inte av! Kanske lägger upp några imorgon :D Nu sover mina fina sen länge, och dumma mama sitter här med en kopp té. Nattmänniska som jag är! Hua.

Har även fått känna lilla bebisen i magen ikväll, flera gånger har jag känt sprattel mot magen.. Så fantastiskt!
Att man kan älska nått så litet så mycket, att man kan älska någon så mycket som man aldrig har skådat. ♥

Postat av: jossan- mamma till aleksander

Publicerad 2011-09-07 22:32:55

Hej igen, ja alltså wilja har väl kutat omkring sen ett bra tag tillbaka så det finns ingen risk för att hon ligger på marken och slöar, dvs krypa osv. Men det är klart.. när dem leker så ska leken aldrig begränsas pga av kläderna(vatten kryper in överallt). Jag som dagisfröken tycker att overall är bäst, men tvådelat regnset är ju ASBRA om man bara behöver galonis-byxorna och typ en fleece+stövlar. Det är den ultimata dagis outfiten när det är blött ute, men det liksom regnar inte... Vatten är ju det bästa som finns(enligt barn, haha), MEN om du inte har köpt gallonisar med tejpade sömmar så kommer det läcka förr eller senare. Didriksson har det, är det det wilja har på sig på bilderna? kram å grattis till liten i magen förästen.

Postat av: Caroline Elisabeth - Mamma till Jennifer

Publicerad 2011-09-07 23:53:18

Åh så söt hon är! :) Min lilla tjej pussas fortfarande med öppen mun haha :D



Angående koftan. Såg du den i butik? Kan den alltså redan finnas ute i affären? :) Åh är det så så ska jag ta en titt direkt! :)

Postat av: Josephinewestling - Mamma till Vira

Publicerad 2011-09-08 08:23:22

Tack ;)

Fast dessa bilder är ju några år gamla och va ju liten och ung då :P haha



Japp nu är det brunt. ska lägga i slingor i det på fredag (imorgon) så det blir lite mer liv och lite ljusare ;D

kram

Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

Publicerad 2011-09-08 09:08:39

åh vad söt hon är med pussmunnen! :)



det där med kläder är inte kul. jag har knappt något att bära längre! och snart börjar perioden av amningsvänliga kläder istället. vilket projekt :p

Postat av: Johanna

Publicerad 2011-09-08 20:01:05

Men du har ju varldens sotaste unge! Har foljt din blogg sen du var gravid och det ar sa underbart att se bilder pa din lilla flicka. Sa mycket hon har vaxt och utvecklats. Och det ar jatte kul att fa se dig gravid igen. Du ar en toppen mamma och dina barn ar sa lyckliga som har dig.

Alskar hur ni har intrett lagenheten ocksa. Super snyggt. Vitt och frascht. Precis som jag vill ha det nar det blir tid for det. Hoppas ni far en underbar helg och hoppas allt gar bra for Wilja nar dagiset brojar pa Mandag :)

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela