Publicerad 2011-10-14 08:18:42 i De bästa av Bålsta! <3,

- Uppvilad, sovmorgon!




Godmorgon mina fina läsare! Ibland så undrar jag så ofta vilka ni faktiskt är, många har andra bloggar! Men några av er läser bara min utan att skriva ner tankar till text. Tänker ofta på om, finns de någon där ute som verkligen skulle kunna bli min vän? Ni läser min blogg av en anledning! En simpel anledning, ni gillar den jag 'är' genom bloggen. Så förhoppningsvist så skulle ni gilla mig på riktigt också! Alla kan inte älska alla, - så är det bara. Alla kan inte klicka med alla, men ibland så händer det! Och tänker på: Skulle de kunna vara någon om er?
För i många fall så vet mina läsare oftast mer än vad mina vänner som inte läser min blogg.

Fredag idag!
Wilja är hemma från dagis, så de har betytt: SOVMORGON! Vaknade för en stund sen. Kommer ihåg till i somras, Wilja sov till 09-11 utan problem och har ALLTID gjort sen hon föddes! aldrig vakna nätter me denna tös, vakna dagar! Men inga nätter. Så de där med sömnlösa nätter har jag inte så stor erfarenhet av ännu! :P Visst någon natt hit och dit med tänder etc, men inte värre än så.

Vad ska man göra idag?
Ska gå ut med Willy till lekparken en stund iallafall, sen blir det nog Fredagsmys! God middag, snacks & idol.
Imorgon blir det att hitta PÅ nått! som vad? Ser ut som att Wilja blir hemma med oss hela helgen också, har inte hört nått annat iallafall.. <3

Postat av: Moa Blom

Publicerad 2011-10-14 08:35:10

Kom hit fina ni så myser vi ihop!<3

Postat av: Johanna 23 - mamma till 3

Publicerad 2011-10-14 08:38:48

Jag tycker iallafall att vi måste synas nu när vi flyttar längre ner:D

Postat av: Caroline

Publicerad 2011-10-14 09:40:23

Ha en underbar fredag, fina du <3

Postat av: Milla

Publicerad 2011-10-14 09:43:21

Hej! Jag är en tjej som är 1 år äldre än dig. Uppväxt i Södertälje där jag bor kvar, jobbar i Sumpan. Tycker du verkar helt underbar. Har sett dig en gång, men det var när jag precis skulle kliva av tåget i Järna. Om jag ska vara ärlig så skulle jag säga att du är mer mogen än mig. Kanske kom det med barnen. ;) För jag har inga barn. Men jag har "hundra" syskonbarn (eller 6 st om jag räknar efter). Skulle gärna vara vän med dig. :)



Ha en bra dag!! :)

Postat av: emma nilsson (:

Publicerad 2011-10-14 12:04:03

jag skulle gärna bli din vän, om jag bara bodde närmre! :)

Postat av: Elin

Publicerad 2011-10-14 15:29:28

Tycker du verkar va en jättefin tjej! Hade jag bott närmare så hade jag verkligen velat träffa dig :)Bor ju inte jääääättelångt bort som det är nu heller (Västerås), men man har ju inte vägen förbi direkt :(

Postat av: Joanna

Publicerad 2011-10-14 16:00:35

Jag har faktiskt träffat dig o pratat med dig. Men vi var väldigt små då, gick i 6an så vi var väl 12-13 hehe. Jag flyttade ner till Björnlunda för att bo med pappa ett tag, och då började jag faktiskt i samma klass som Mimmi, så hon vet nog vem jag är hehe.



Men det jag kommer ihåg av dig var att vi var på en tjejs fest (kalas kan man nästan kalla det för) i nåt fritidshus i Björnlunda. Tror hon hette Bea som hade ''festen'', hon gick i min o mimmis klass. Kommer ihåg att du var där och var super ledsen o smått arg för att du hade strulat med Fredrik Blom som direkt efter strulade med någon annan, haha. Så vi stod där i hallen och snackade skit om honom haha.



Sen hälsade jag på i Frejaskolan några gånger då min bästa kompis gick i din klass från 7an-9an, men vågade inte hälsa för jag tyckte du såg ''farlig ut'', eller farlig o farlig var att ta i, du såg väldigt tuff ut helt enkelt hehe :).



Sen hittade jag din blogg för ett tag o kände igen dig haha. Tror dock inte att du känner igen mig eller ens vet vem jag är, men jag kommer ihåg dig iallafall. Bodde dessutom bara i Björnlunda i 3 månader hehe.

Postat av: karin

Publicerad 2011-10-14 18:54:29

Om jag inte hade varit så blyg hade jag gärna träffat dig!

Jag är 89:a och har en son som är två månader yngre än din söta Wilja.

Älskar din blogg!

Postat av: Angelica

Publicerad 2011-10-15 00:50:14

du undrade vilka som följer dig. Jag följer dig, eftersom jag sett dig sen du var ett litet kryp och sett dig under uppväxt, hållt fast dig framför mig på Sorbas rygg ute i skogen, tror du var ca 1 år då. Och bara skulle med ut. Så helt enkelt en nyfikenhet att fortsätta se dig! Så inte en av dina ovänner. Tvärtom. Jag och dotter har en enkel blogg oxå, www.nattstad/ourlips.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela