Publicerad 2011-10-19 22:22:37 i De bästa av Bålsta! <3,

- Pysselkväll.




Kvällen har spenderats med massa mys med mina hjärtan! Pyssel och kramar hela kvällen. Wilja gick lös på pennorna, mamma lekte med trolldegen.. Linus satt och spelade Wordfeud!^^, toppen! Försökte göra fot/handavtryck med trolldegen! Gick strålande.... men jag hade ugnen på 200 gr istället för 100, så den blev bränd! fuck. Så ska ta och köpa gipsavgjutning istället :)

Familjen min sover gott, här sitter jag efter att ha kollat på Greys.
Snoka igenom lite vad som hänt under dagen, sen ska jag göra den underbara sängen sällskap jag också!^^ :D

Postat av: Cornelia

Publicerad 2011-10-20 06:55:01

Mysigt värre! :)

Postat av: Malin - Mamma till Alice och Lowe

Publicerad 2011-10-20 12:22:17

Vad mysigt! :D

Postat av: Carro med A&A

Publicerad 2011-10-20 21:39:40

Du kan göra ett avtryck i trolldeg och "fylla" med gips (som du kan ha lite karamellfärg i) så blir det ett utåt tryck, jätte fint blir det :) med röd karamellfärg blir den ljusrosa och med blå blir den babyblå..

Postat av: Sara

Publicerad 2011-10-20 22:12:38

Mysigt med en pysselkväll :)

Sådana brukar vi oxå ha,mest jag & Nathalie som pysslar,Christian sitter med men gör som din Linus,spelar Wordfeud haha killar :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela