Publicerad 2011-10-19 09:39:39 i De bästa av Bålsta! <3,

- Ny dag, nya tag!




Wilja är lämnad på dagis nu, hon sprang rätt in och började åka kana! ♥ Känns skönt att lämna henne, har känt mig så tråkig de sista dagarna, varit ledsen.. Försökt att inte visa nått för henne, men hon är inte dum. Jag är ju faktiskt hennes Mamma! Så hon behövde att gå, och hon är inte lika snorig eller hostig. Ringde imorse och frågade dom, inga problem! Bara hon inte hade feber, och nope! De har hon inte haft. De är dessa tider nu, alla är lite trötta, snoriga & hostiga. Så klädde på oss, åt frukost och lämnade henne! Idag ska dom till skogen igen! Grilla lite korv och leka lekar.

Är verkligen så otroligt nöjd över hennes dagis, alla barn och speciellt den fina personalen.
Nu blir det att städa lite! Sen ut på en långpromenad själv.. Musik i öronen, och bara få vara en stund. Känns att de behövs, piggna på lite! Ny energi och se fram emot de som komma skall :D

Känns som jag inte har skrivit så mycket om lillasyster de senaste dagarna.
Men magen växer på och lillan sparkar mer och mer för varje dag, än sålänge är de fortfarande så mjukt! Systern hennes va INTE lika lugn i magen! :D Men vi fårse.. Wilja har ju alltid varit ett LUGNT barn, eller sen hon kom. Den här lilla tösen kanske blir... en liten terrorist istället.

Tack alla för fina kommentarer, stöttande kommentarer, positiva kommentarer!
Jag har försökt att hinna med att svara på alla, men det har varit lite svårt. Och många har bara lämnat namn, men ingen mail. Så ett stort tack till SPECIELLT er! Då jag inte kan svara någon annanstans än just här. ♥

Den 20-25:e är pendeln inställd mellan Stockholm C - Bålsta... SUCK! Betyder att det är ersättningsbussar hela vägen, så känner att jag ska hålla mig på hemmaplan! Blir bara svettig av tanken att trängas på en buss med W.

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-10-19 10:20:22

Nej haha! Hittade din blogg av en slump för huuundra år sen, så kom jag in och läste, det var då du hade gått över tiden men Wilja! Sen var jag fast, sen dess har jag följt din blogg slaviskt! Haha. Ja så sjukt att drömma om någon man aldrig träffat. Måste även säga att jag beundras dig och allt du gått igenom men endå är så stark! Kram.

Postat av: Madde

Publicerad 2011-10-19 10:56:37

Tack:)

Jag är nöjd med håret, känns bra o va lite ny o fin inför Alis hemkomst på lördag:)



Förstår att du inte skriver ut allt såklart!

Jag tror jag förstår dig, du önskar du kunde ta ensam vårdnad men för Wiljas skull vill du nog inte det.

Jag hoppas verkligen allt löser sig till det bästa hur som helst! :)

Kram

Postat av: Carro

Publicerad 2011-10-19 11:27:29

Hejhej

Hon mår bättre nu , är på dagis. Det är nya tänder påväg upp..Hoppas på det går över snart !



Hon går på dagis Tis , ons och tors mellan 9-14 :)



kramar

Postat av: Mamma till William och Wilma

Publicerad 2011-10-19 11:30:04

Jätte söt bild..kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela