Publicerad 2011-10-12 22:36:52 i Wilja 17-24 månader,

- Kvällsmys med Willy!




Innan hjärtat somnade för kvällen så badade vi och myste! Wilja ÄLSKAR att bada, och vägrar vägrar gå upp! frågar man henne, så säger hon bara: NÄEE! Hon vill inte, skrik och protest om jag tar upp henne. Hennes tossningar va alldeles skrynkliga till sist. En pyjamas, en flaska välling så slockna hon efter 19.. Trötta flicka!

Wilja har börjat PRATA, och de bara smattrar ur munnen! Idag sa fröken att hon är otroligt duktig, och att dom blev lite ställda över att hon lyssnar så fint, kommer när man säger, klär på sig etc. Hon är medgörlig! Och Imse vimse spindel och Apelsin vill hon sjunga hela tiden! Upp skiner solen så tar hon upp händerna, spolar bort och med händerna när den klättrar.

Här är lite mer ord som jag kommer på såhär som hon sagt den senaste tiden:

Blöja
Bära
Vante
Vagn
Duscha
Tvätta
Öga
Munnen
Jacka
Byxa
Strumpa

Säkert fler som jag bara inte har i tanke nu! wilja har alltid varit väldigt tidig med allt, men nu när hon har börjat på förskolan har det hänt MASSOR med henne! hon har exploderat och verkligen blivit ett BARN! Så otroligt lycklig över att få vara med i all hennes utveckling.. <3 Från en liten sparv som sov till en sprudlande liten flicka!



Postat av: Caroline Elisabeth - Mamma till Jennifer

Publicerad 2011-10-12 23:33:00

Vad härligt att det gick lite bättre idag då. Det blir säkert bättre med tiden! :) De får ju för sig sina små saker. Ena dagen är något okej andra dagen är det strängt förbjudet och tårarna sprutar haha. Charmen med barn. ;)



Kramar! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela