Publicerad 2011-11-02 16:45:27 i Gravid med lillasyster<3,

- Vecka 25, dagens mage.




Lilla stora jätte magen idag! <3 Har ätit lite god mat precis, nu har baby åkt iväg på träning och jag o Wilja ska busa lite! Sen så blir de att baka lite paj ♥ längtar tills helgen gör jag nu, då jag får leka med Madde & Elliot! Dagen har varit jättemysig med svärmor, har knåpat som sagt hela förmiddagen! Inte klara, men på god väg. Imorgon blir de klippning, och inge mer spännande på schemat! :)

Ni som är mer erfarna utav havandeskapsförgiftning, lämna gärna en kommentar!

Postat av: Wilja, mamma till Jamie!

Publicerad 2011-11-02 17:28:12

Jag hade havandeskapsförgiftning med Jamie så om du undrar nåt får du gärna fråga :)

Postat av: Haddy

Publicerad 2011-11-02 19:20:07

Jag fick havandeskapsförgiftning i vecka 31 ungefär och gick med det en vecka tills jag fick en tid på mvc. Där så kolla dom blodtrycket som visade sig vara skyhögt och alldeles för mycket äggvita i urinen. Så dom fick skicka mig till sjukhuset direkt och senare den kvällen så slutade det med att dom fick göra ett urakut kejsarsnitt. Två månader förtidigt alltså. Lite läskigt då det var första barnet, men skaffar jag fler barn så kommer dom antagligen ha tätare kontroller och möjligtvis sätta mig på trombyl tror jag att det heter. Menar inte att skrämma upp dig nu, utan det är min erfarenhet. Men jag vet flera som har fått havandeskapsförgiftning och det har ändå slutat bra så du har säkert inget att oroa dig för! :)

Postat av: caroline

Publicerad 2011-11-02 21:20:06

Dem trodde jag hade havandeskapsförgiftning, men visade sig att det var gravdiabetes. du är mer sugen på att dricka hela tiden.. man går snabbt upp i vikt .. ovanligt mycket och bebisen ökar i vikt.. du har protein i urinet och vita blodkroppar..

Postat av: helen - mamma till Lea och BF jan 2012

Publicerad 2011-11-02 22:08:34

Jag fick havandeskapsförgiftning och även karpalttunnelsyndrom med Lea så självklart är man orolig över det nu igen med denna graviditet. Jag fick stigande blodtryck från v30-32, så fick gå på täta kontroller, samlade på mig mycket vätska, domnade i fingrar och blev inlagd i v 36+5 då jag hade blodtryck på 170/105 och +3 i urinen, två dagar senare i v37+0 föddes hon. Vet inte om de var pga höga blodtrycket, värmen eller om hon bara var redo att komma ut.



Efter förlossningen började nästa helvete. Vätskan började försvinna i kroppen men var kvar i handlederna så trycket i handlederna gjorde att de blev inflammation då senan och leden inte fick tillräckligt mycket plats och inte fick läka. Hade fruktansvärda smärtor i båda handederna och var kämpigt att bära min dotter då handlederna/senorna ibland hoppade till och inte bar pga smärtorna. Pratade med en kirurg som sa att jag blev tvungen att sluta amma för att börja med medicin men att de inte var säkert att den skulle hjälpa och att jag kanske skulle bli tvungen att göra en operation. Så jag valde att stå ut och hoppades att de skulle självläka och ammade till Lea var 7 mån då jag inte stod ut längre. Började med medicinen och de blev mycket bättre redan efter 2 veckor. Så när Lea var runt 9 månader var mina handleder normal och läkta igen. Nu har jag precis gått in i v30 (29+0) och oroar mig både för HF och KTS men blodtrycket ligger hittills fint och har inte samlat på mig någon märkbar vätska eller fått några domningar ännu så hoppas jag kan njuta av denna sista tid och få en normal graviditet :)

Bara fråga om du undrar över något.

/helen

Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

Publicerad 2011-11-03 08:01:55

fina magen! :)

Postat av: Sanne - Mamma till Lykke

Publicerad 2011-11-03 10:08:05

Fin mage! :-)

Postat av: Malin - Mamma till Alice och Lowe

Publicerad 2011-11-03 12:07:56

Så otroligt fin, vet att jag var såå avis på din mage sist du var gravid med :)

Postat av: Sara

Publicerad 2011-11-03 14:46:31

Jag fick havandeskapsförgiftning och följdsjukdomen HELLP. Hör av dig om du har några frågor eller undringar, jag svarar så gärna! Kram på dig

Postat av: Lina

Publicerad 2011-11-03 22:53:05

Jättesöt mage! Vart har du köpt dina mjukisbyxor? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela