Publicerad 2011-07-25 12:05:10 i De bästa av Bålsta! <3,

- Receptet på kakan och dagen!


Gomorgon folket! Idag vaknade jag upp... på världens mest tänkbara DÅLIGA humör! Vet inte varför, va bara så arg? undra om jag drömt nått som jag inte borde. Så, på med musik för o pigga upp mig! :D Gjorde iordning scrambled eggs med bacon och vita bönor. Åt frukost - fortfarande bitter. Sen skulle jag sätta igång och diska efter frukosten! Tappar tallriken med vitabönor över hela golvet och mattan - ännu sämre humör! :(

Sen från ingenstans så försvann det och jag blev glad igen!^^, tror jag va så jäkla hungrig och sen när väl maten la sig på plats blev ja glad och energin kom tillbaka! Så nu har jag duschat, Wilja sover en sväng igen! Linus har dragit iväg till jobbet för o pyssla me lite småsaker. PÅ SIN SEMESTER! :D pucko!

Idag så ska Wilja få lite nya leksaker, BARA för att! <33
så får hon välja precis de hon vill ha. Sen ska vi till MVC och kolla till lillpyret vid 15.00! Så tråkigt väder, vill ha sol och sommar. Men icke! rusk och regn, kan lika gärna vara september.

Imorgon så blir de att skriva avtal på banken vid kl 14, sen så ska jag sätta i extensions på Lenita som kommer hit imorgon! tar självklart för/efterbilder som jag alltid gör.


RECEPTET PÅ DEN NYTTIGE MOROTSKAKAN! :

5 morötter
2 Lime
4 dl DINKELMJÖL ist för vete.
3 st ägg (en extra gula för lite saftigare)
100 gram SMÖR (smält och svalnat) om man vill ha den lite kladdigare.
Annars 4 msk Matolja utan smak.
3 tsk vaniljsocker
1 dl råsocker - Om man vill, vi hade inget utan hade bara florsockret.
2 dl florsocker
2 msk kanel
1 tsk bikarbonat, ingefära. OM man vill ha den smaken :)

1 dl florsocker
25 gram smör (smält)
100 gr philadelphia
limesaft

Börja med att riv limen i en liten skål, tunt tunt! Och häll i ½ dl limesaft över. Riv morötterna och häll i bunken med limen. Tillsätt ett ägg i taget och rör runt, tillsätt sedan mjöl! också lite i taget, sen i med smör/olja. Och resterande av allt som ska i :)

Sen grädda 40-45 min i ugn på 175 grader!
Låt kakan svalna, och sen på med frostingen som stått kallt i kylskåpet.
VOILÁ!

Postat av: Klara

Publicerad 2011-07-25 12:13:22

Spännande att gå på MVC :)

Du en fråga har du jobb? eller jobbar Linus heltid och ni lever på de pengarna?

Jag och sambon försöker ju bli med barn men det där med pengar aä ju alltid jobbigt! Ha är arbetslös och jag jobbar just nu 75% men kna bli mindre till hösten...

Hur klarar ni er?

Postat av: Klara

Publicerad 2011-07-25 12:56:07

Vi har kört oskyddat sedan december och nu börjar jag bli otålig så juli är första månaden vi kör med äl-tester och verkligen försöker ha sex regelbundet :) Mensen är 4dagar se nu :S Så kanske lyckades vi eller så kör vi på med i augusti :) Jag åt p-piller i 5 år vet inte om det har någon betydelse men vi känner att det får komma när det vill vi tänker inte planera in sex och så för det blir bara oromatiskt och för maniskt! Men vi tänker ju såklart på det :) Försökte ni länge med första och andra barnet eller bara kom det? :)

Postat av: Klara

Publicerad 2011-07-25 13:09:12

Ja det är spännande! Har beställt hem fler test som borde komma i postlådan imorgon eller på onsdag :D

Isåfall är jag i vecka 4!

Jag följer din blogg som en tok och speciellt nu när du är gravdi! Du verkar vara en stark tjej och mamma och en bra förebild :) Ingen vet om att vi försker bli med barn så kommer nog vänta ett tag innan det kommer upp på bloggen om jag nu kommer plussa :) Tack för ditt stöd:) Kram!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-07-25 17:44:50

JA jag är också nyfiken. Hur har du råd med att stå med på ett bostadsrättslån när du va rätt så fattig för inte så längesen. Vill också skaffa bebis men är orolig för ekonomin. Killen jobbar och jag vill utbilda mig så vet inte hur jag ska göra.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela