Publicerad 2011-07-12 23:39:50 i Gravid med lillasyster<3,

- Förälskat mig i Donkey!


Eftersom Buggan helt enkelt bara ÄR den bästa vagnen i världen, så är det precis den här vi ska ha! :D
Vi va i Kista igår och bara hörde med dom, eftersom den inte är ute på marknaden ännu i Sverige! Men första leveransen kommer i Augusti, och då kan man ju alltid kolla närmre på vagnen, känna på den lite.

De som är de bästa me denna, är att man kan använda den som en ENKELVAGN också! :) och de vore de ultimata medans lilla Wilja är på dagis! att jag kan ta mig ut med liten utan att ha en extra sits. Likaså att de är en otroligt underbar vagn att köra, man vill ju lixom inte ha nått annat.
UJ har folk rekommenderat, men kan inte rå för att jag tycker den vagnen är så förbaskat ful... och osmidig, och stor! tänk på att jag inte är högre än 156 :D

Postat av: LouiseMonica

Publicerad 2011-07-12 23:57:27

Fin blogg! Titta gärna in hos mig och säg vad du tycker! Kramkram

Postat av: Born this way

Publicerad 2011-07-13 00:05:03

den var fin =)

Postat av: Lollo ♥

Publicerad 2011-07-13 00:18:50

Dagens fråga uppe på bloggen.

'Hur ofta klipper du dig?'

Svara på:

http://lkbs.blogg.se/2011/july/ska-klippa-mig-imorgon.html



Hoppas din dag varit super, Kramar!

Postat av: sara

Publicerad 2011-07-13 00:22:58

hej fin blogg! allt bra? kolla gärna min :)

Postat av: jas

Publicerad 2011-07-13 00:50:59

oh wow grattis till bebisen! :) lycka till !!

Postat av: Lina-Marie

Publicerad 2011-07-13 03:21:42

Denna syskonvagn är SÅ snygg! Finns redan nu på kidzshop.se tror jag :)

Postat av: Sofie

Publicerad 2011-07-13 08:10:58

Å himla fin vagn! Grattis förresten, har inte sagt det än! Mys! Jag vill också ha min andra snart, men jag pluggar och då är jag lite i valet och kvalet om jag bör vänta. =) Lycka till! Jag följer din och din familjs vardag!

Postat av: sara

Publicerad 2011-07-13 09:11:42

Tänkte att jag skulle rekomendera den för dig. Hade en Cameleon till minsta å det va den absolut bästa vagn jag någonsin haft... (har haft ca 20 vagnar till 2 barn!!). Annars är Phil & Ted en kanonvagn oxå.... har bara haft den som singelvagn men va helnöjd med den me.... Ta hand om er och alla riktiga vänner omkring er!

Postat av: Jasmin 21 år 3 barns(mamma)

Publicerad 2011-07-13 09:13:55

Vad gullig du är! Jo kände att jag behövde dela med mig av den historien, så jag inte glömmer. Så jag minns att jag hade det svårt men att det försvann!



Klart du får fråga om min tro!

Alltså, det är inget jag skriver så mkt om, dels för att det skulle få så mycket negativt med sig, folk respekterar tyvärr inte varandra så mycket när det gäller tro...Men Victor är inte JV, jag hade en paus, eller snarare jag valde att gå ur för att jag kände att jag inte levde som man ska, började röka, dricka festa för jag trodde det skulle göra mig gladare. 3 år senare insåg jag bara att jag levde självdestruktivt. Träffade victor. Han fick mig att vilja bli mig själv igen. Men blev inte JV förens några månader sen. Har varit jätte svårt att veta hur man ska förklara för hans släkt och vänner, eftersom jag inte var det när vi träffades, så jag antar att det kommer bli en hel del tuffa diskutioner framöver. Hade varit så mycket lättare om alla bara respekterade varandras trosuppfattningar. Men så är det inte. Säger man att man är buddist då är det cool. Säger man att man är JV då är man hjärntvättad. Synd att folk har så mkt fördommar. Men men :) hoppas du fick lite svar! :)



stor kram!

Postat av: Jasmin 21 år 3 barns(mamma)

Publicerad 2011-07-13 09:57:51

Söt du är!



Jo, det är verkligen som du säger, media och vad man "hört", jag vet att det är en väldigt negativ syn gentemot vittnen, och jag har sett filmen, men det är så långt ifrån den som man kan komma.



Våra möten är inget "hallelulia" "prisa gud" möte hahahaha alltså, det är som på universitetet, det är som om man går på en föreläsning, inget mer hokus pokus! :D



men såklart så blandar man ihop, pingstkyrkan, livets ord och jv, men det är verkligen inte alls likadant!



Min familj tog det jätte hårt när jag beslöt mig för att lämna vilket jag kan förstår, för dom ville ju inte att jag skulle såra mig själv, vilket det i slutändan blev att jag gjorde.



Alltså jag var mycket medveten om mitt val när jag lämnade, så jag var lugn med det. Det är ju inte så att jag inte hade någon aning om det innan, om du förstår vad jag menar? så svårt att förklara såhär, hoppas du tar allt rätt! :)



exakt, min tro formar mig, gör mig till en bättre människa. Folk frågar mig ofta HUR kan DU vara det???

alltså, tänk såhär, vadär det bibeln lär ut? jo att vi ska behandla andra som man själv vill bli behandlat, man ska inte kriga, inte döda, inte stjäla, inte svära och leva ett nyttigt liv. Är det något dåligt att följa, enligt mig så tycker jag att allt det är bra saker att sträva efter! :) sen får alla tro PRECIS vad dom vill! Jag har sån stor respekt för andras trosuppfattningar, eftersom jag VET hur det är att inte bli respekterad... :)



såg att du var i kista förut på bloggen, det är ju nära mig ;) vore kul att ses någon gång! (OCH nej jag ska inte prata om JV så du blir obekväm då haha)

Postat av: Klara

Publicerad 2011-07-13 10:04:22

Hej, den här kommentaren har inget med inlägget att göra, hoppas det är okej ändå.

När du var gravid med Wilja hittade jag hit, jag följde din blogg slaviskt och det första jag gjorde när jag slog på datorn var att kolla din blogg (okej, efter Facebook, men ändå).

Du skriver så underbart om livet, så öppet och ärligt. Jag har själv inga barn så på så sätt kan man ju undra hur det kommer sig att jag finner din blogg så intressant. Jag vet inte riktigt men det är nog ditt sätt att se på livet, ibland är det skit men du tycks alltid ta dig upp och du vågar erkänna varje gång någonting är åt helvete. Det beundrar jag dig för.

Dessutom har du en av världens sötaste ungar, Wilja är så otroligt söt! Jag gjorde en abort 2007 (jag var bara fjorton år) så i början undvek jag allt som hade med barn och göra för att det var så jobbigt men när jag kikar in här och läser längtar jag tills jag själv (även om det kommer dröja ett tag) bildar familj. Jag måste också få säga att det är ditt liv Patricia, det är du som lever i det så låt ingen annan säga åt dig vad du ska göra och vad du inte ska göra. De som ständigt kommenterar din blogg är nån stackars avundsjuk brud, bli inte upprörd, det är synd om de människor som tar sig tid att såra andra för att själva må bra.

Jag är glad över att du vågar vara så ärlig, det är inte så ytligt som att komma in på någon annans blogg, när man klickar sig in här så känns det på något konstigt sätt att man känner dig (blev det läskigt nu? inte min mening) pga. att du är så öppen. Vi alla har de problemen du har (mer eller mindre åtminstone), skillnaden är bara att du säger det, alla andra stänger igen, tyvärr.

Jag vill tacka dig för din otroligt fina blogg, på sättet du inspirerar mig (och säkerligen många fler) och helt enkelt bara för att du är så JÄKLA bra!!

Hoppas vi får följa dig genom denna graviditet och mycket längre fram.

Du är underbar, lycka till och grattis till bebis!

Postat av: Cassandra, mamma till Josefin och Lexus

Publicerad 2011-07-13 10:35:31

Den vagnen är perfekt om wilja går på dagis :) eftersom den går göra till singel! Om den hade funnits när jag skulle köpa syskonvagn förra hösten hade jag lätt köpt den :) hihi

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-07-13 11:21:03

vi har en icandy e super nöjd med den annars finns även baby jogger city select, så mycket skönare med en liten o smidig vagn :)

Postat av: johanna - max mamma

Publicerad 2011-07-13 12:00:40

Men grattis till nr2!

Vad roligt. avis



Rekomenderar att du kikar in på Lofsans blogg.

Hon har en donky till sina söner. Super snygg!

http://blogg.alltforforaldrar.se/lofsan/

Postat av: Linda

Publicerad 2011-07-13 13:27:11

Först och främst, stort grattis till den lilla i magen! Tänkte bara lämna ett litet tips! Den vagnen är säkert jättebra men jag tänkte ändå tipsa om Babyjogger city select. Jag har en liten kille som precis fyllt två och en till liten buse som blir ett i oktober. Alltså är det bara 15 månader mellan och en syskonvagn var verkligen ett måste. Först kollade vi på de breda men sen hittade vi city selecten och blev helt sålda. Den är verkligen superbra. Man kan ha båda mot sig, ifrån sig eller mitt emot varandra och sen kan den även användas som enkelvagn. Verkligen hur bra som helst! Kan kanske vara värt att kika på iaf :D

Och så läste jag i ett annat inlägg att du undrade om andra som har fler barn mådde olika under graviditeterna och sådär. Jag mådde mycket bättre andra gången. Det enda var väl att foglossningen var värre andra gången. Kändes även som att jag hade en kniv uppkörd i hela härligheten. Det högg, sved, kändes som att allt höll på att trilla ut och gjorde så förbannat ont! Det var lite från dag till dag men det är inte lätt när man har en liten att hålla sysselsatt samtidigt som bara vill lägga sig ner och inte stiga upp förrän bebisen är ute. Förlossningen gick betydligt lättare andra gången. Om man räknar från att vattnet gått tog det 13 timmar första gången (+öppen hjässbjudning) och 40 minuter andra! Livet som fyra var mycket lättare att vänja sig vid än att bli tre. Första barnet är ju en jättestor omställning men andra hänger liksom bara med. Det tråkiga var väl att det aldrig blir samma sak som med första. Det är speciellt varje gång man får barn givetvis men ändå är det lite extra speciellt första gången.

Lycka till nu med allt! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela