Publicerad 2011-07-12 20:54:50 i De bästa av Bålsta! <3,

- 95 årskalas hela dagen!


Vi har haft en TOPPEN dag HEEELA dagen hemma hos Linus föräldrar och firat Gunborgs födelsedag med massa go fika och massa go mat! <3 Är helt proppad, känns som jag ätit hela dagnen lång. Varit ur mysigt :) Sen satt vi och kollade i fotoalbum på barnen när dom va små! Fy så söt Linus va som en liten sparv! Ska lägga in ett kort :D
Klippt Linus har jag gjrot också, nu ligger vi helt utan luft i soffan och är hur trötta som helst! Älskling kollar prisonbreak och jag sitter här.

Varit tempo sen imorse och jag har knappt sovit nått inatt, somnade sent och upp memi /*d tuppen och hämtade raringen. Längtar tills på Torsdag då ja ska träffa Gudmor Mimmi och Lindah i stan!

Föresten, jag vill flytta PRECIS nu!! :D -

 

 

 

 

 

 

Postat av: Jasmin 21 år 3 barns(mamma)

Publicerad 2011-07-12 21:06:37

MEN HALLÅÅÅÅÅ!!!! Här har man inte tittat in på några dagar, sen fick jag en chock (glad överraskning) GRATTIS GUMMAN!!!!!!!!



Vet exakt känslan, alltså det gick ju så fort för oss med, men det var det bästa som kunde hända!!!! Åh stort grattis till smultronet!!! SÅ HIMLA GLAD! :) KRAMAR

Postat av: Jessica - Nellie & Oliwer´s Mamma

Publicerad 2011-07-13 21:27:27

så fina, ldet verkligen skriker lycka om er! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela