Publicerad 2011-02-13 16:05:16 i Livet i Gnesta,

Jag har haft min bästa helg på länge tills...


img_6807 (MMS)

Jag har haft min bästa helg på länge tillsammans med mina bästa:) igår va jag hemma hos Madde och Magnus och åt god middag, drack lite vin, spelade buzz och jag förlora självklart både i guitarhero OCH buzz..:P duktiga mig! Sen blev det hem till mig med STORT mys. Inte sovit mkt alls inatt, Mickis kom och hämtade säng och soffa tidigt, så vi va på frukost nere hos Madde redan vid kl 09.00! Kaffe,  ägg, smörgåsar, massa pålägg! Helt undebart. Sen blev det en promenad, träffade Simon! Sen hade han wilja 2 timmar och ja gick tillbaka till Madde och fikade med Åsa. :) nu ligger jag här och middagen puttrar för fullt, hungrig är jag!! Wilja sover en sväng. Ikväll blir det bara luuugnt.. Vila upp mig! Imorgon är de måndag igen.. Ny vecka med nya möjligheter <3 tack alla inblandade för en jätte mysig helg.

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-02-13 21:03:47

Hejsan.

Tänkte bara fråga en sak, jag vet att det tog slut mellan dig och simon för ett tag sen och sen blev tillsammans igen, och som jag uppfattade ditt inlägg är det slut igen? Tråkigt att det inte fungerar om det är så och hoppas du mår bra iallfall.

Kram från en trogen läsare =) PS Wilja är världens sötaste

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela