Publicerad 2011-12-05 23:47:54 i Bara Patricia,

Grubblande tankar om allt efter förlossningen.





12 veckor efter förlossningen, dessa bilder och den på klippan.

Sitter här och kollar på ett par bilder bak i bloggen och börjar minnas!
Efter att Wilja föddes så hände det någonting med min kropp. Jag R A S A D E! Vad jag än gjorde, hur mycket jag än åt så tickade vågen som en bomb ner och ner! Jag åt skitmat varje dag, åt som en häst bokstavligen och var beroende av delicatobollar.
Med Wilja så gick jag upp från mina 60 kg INNAN graviditeten till ca 70 (68-70) vägde mig inte sista veckan.
Men ca 10 kg allt som allt säger vi! Men jag rasade från mina 'ordinarie' kilon ner till 46.
På dessa bilder över så vägde jag iallafall 53, 54 om jag inte minns fel. Så ni kan bara tänka er hur jag såg ut i kroppen 8 kilo LÄTTARE på mina korta cm.

Jag såg alltså ut som en pojke! Både fram & bak, jag såg sjuk ut. Pratade om de häromdagen med Madde, och hon sa verkligen det! Jag såg ut att ha en störning.

Jag vill verkligen inte det igen! För under DEN tiden när jag va så smal, så kände jag mig aldrig smal?! Jag såg mig inte själv som smal. Men jag va skinn & ben hela jag, utan rumpa, utan tuttar!

Jag hoppas att detta inte händer igen, för såhär i efterhand mådde varken jag eller min kropp bra.
Magen kommer självklart att ta mycket längre tid denna gång att dra ihop sig! Sist tog de 12 veckor helt, men jag menar. Låt min hud va hängig! Men vill verkligen inte RASA.

Vet att de händer så för många av någon konstig anledning, men till er. Som fått andra barnet? Var det någon skillnad? Vad hände med vikten efter förlossningen?

Postat av: Malou

Publicerad 2011-12-06 08:33:08

Ja 46 kanske är lite men att gå ner och stanna på 52-53 är väll nice efter graviditeten :-) Vad är målet? Ska det ta längre tid efter andra barnet att gå ner? Många frågor från en icke gravid haha, förbereder mig mentalt :-P

Postat av: Nicole - mamma till C & H

Publicerad 2011-12-06 09:47:28

Svårare för mig nu att gå ner allt i kg:n än men första :/ jag tycker det ät gryyyyymt jobbigt men alla andra säger att jag ser fin ut nu och inte som en sticka som jag kanske va mellan graviditeterna.

Jag vet iaf att jag inte trivs just nu även fast det kanske inte är realistiskt att väga 49kg, va 22 år och ha två barn.

Denna grav gick jag upp lite mer också än med C och jag tror det är där problemet bottnar :) 5kg kvar till startvikt men kanske inte mitt mål egentligen att ligga under 50 strecket.



Bra att du vågar ställa såna här frågor! Jag blir jämt skrattad åt för att alla ändå säger att jag är så liten och smal. (oavsett om jag tycker det själv)

Postat av: Janet

Publicerad 2011-12-06 10:01:45

Precis sådär var de för mig efter min dotter, rasade i vikt & fort som attan gick de, nu för 4 månader sen födde jag min andra dotter & har fortfarande inte kommit ner till min startvikt:-/ har även lite mage kvar. Och dessutom tränar jag varje dag! Kan tillägga att jag alltid varit vääääldigt smal hela livet! Så lite annorlunda är de, går saktare bara. Men går ner lite granna hela tiden. . . Hoppas de blir bra för dig! Kram

Postat av: caroline

Publicerad 2011-12-06 11:34:52

Efter andra barnet gick jag ner i vikt LIKA SNABBT som efter första barnet, dock gick jag inte ner lika mycket som tur var! Efter första gick jag ner till 43 kg (165 cm) så ja, vi hade nog samma problem du o jag ;) Efter andra stannade jag på ca 50 kg.

Huden har inte tagit nån skada av någon av graviditeterna.

Postat av: A

Publicerad 2011-12-06 22:28:16

ser ut att ha en störning.. nä inte så fint sagt, lite svårt att förklara men inte skriv så, för vi med riktig "störning" kan ta åt oss av ordvalet! men skönt att gå ner efter graviditeten! och det är väl inte så farligt, du är ju kort:) och på mina 175cm så vägde jag 45 kilo, och då var det pojkkropp, men inte på dom där bilderna, dom såg du jättefin ut på:) kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela