Publicerad 2011-04-20 11:16:36 i Wilja 13-16 månader,

Åka in mot stan!




Gomorgon! Idag är jag typ SÅ trött... Somnade väl kring 4:a? och 9 gick jag upp.. Så mucho grandé sömn för min del. De GICK bara inte igår! så jag satt och pratade med en vän som bor i Aussie ett par timmar, ett behövligt samtal om allt och ingenting! :) Ibland så är de skönt att få prata ut om saker & ting.
Så vaknade iallafall på gott humör! dock en kniv i hjärtat när älskling sa hejdå imorse. Bara vetskapen att vara utan honom massa nätter IGEN suger! Blä. Jag är kärlekskrank, och har inte fått min tillräckliga linusdos ännu.

Och jag har noll ork eller lust att åka till Gnesta idag what so ever..
Vill helst bara skippa allt och somna gott i sängen med Wilja teleporterad till mig. Men de går ju inte, så ska sätta mig på ett tåg två timmar och åka och hämta henne. Och sova kvar hos Pappa vilket verkligen inte lockar mig! Men samvetet måste bli rent, så sover där EN natt sen hem till Hökis på torsdag morgon de första jag gör.

Sen kommer operation: Dags att sova hela natten-i-sin-egna-säng börja. Nu är de NOG!
Slut med tuttande, sova brevid mamma tills hon blir gammal fasoner. Både jag och Wilja behöver ordentligt me sömn för att orka hela dagarna! Jag stör henne i sömnen, och tvärtom. Hon SKA sova i sin säng, och jag SKA sova i min säng. Kan min hårda mimmi, så kan jag. Men jag är en mjukismamma! - erkänner det.
Såfort hon gråter hugger de i hjärtat på mig, när tårarna rinner så är jag där på en sekund och torkar. Men nu jävlar, BENHÅRD ska jag förvandlas till! - dock lika kärleksfull. Att hon vet att jag alltid är DÄR, och att jag inte försvinner. Men båda vinner på detta! <3
Väntar mig ett par tuffa nätter, efter helgen när bara hon och jag är hemma. Inte åka nånstans, utan hon SKA sova i sin säng och hemma hos sig.

Det enda positiva denna dag är att min underbara vän Mimmi fyller 21!!! <3
Det ska firas me pompa & ståt! Ingen tårta för mig inte, nu blir de hårddeff ett tag. Fan alltså, ja är pluffsig och allmänt vidrig just nu.

Postat av: Oliviah

Publicerad 2011-04-20 11:25:23

Måste bara säga:

Din blogg är den BÄSTA.

Din unge är den SÖTASTE.

Du är SNYGGSNYGGSNYGG (tillomed när du är trött!!)



Hoppas dagen blir toppen :D

<3

Postat av: Ida med håret

Publicerad 2011-04-20 12:18:38

Hejsan :)

Japp nr1 finns kvar. Frak tillkommer med antingen 30 kr för vanlig post eller 80 kr om man vill att det ska skickas som REK. Är du fortfarande sugen, så återkom med namn och adress dit paketet ska skickas, så ska jag mejla över betalningsinstruktioner.



Ha d gott =)

Postat av: emma - 19årig mamma till hugo :)

Publicerad 2011-04-20 17:27:33

håller på med samma projekt här hemma, går sådär :p

Postat av: REBECCAS

Publicerad 2011-04-22 10:19:06

GLAD PÅSK fina du, fina Wilja SÅKLART :D <3

Trevlig långhelg ;) <3 ut i solen & mys, ät massa godis och god mat i trevligt sällskap! :)



( ska föröska upptadera matbloggen som jag försökt starta så snart jag får bättre med tid) :)))

Postat av: FowZie - pojkfixerad Eskilstunabo

Publicerad 2011-04-22 15:30:27

sounds good ! (:

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela