Publicerad 2010-09-01 18:49:54 i Wilja 3-6 månader,

En vanlig Torsdag!








Här stryks det kläder, matas & tvättas! Så en vardag ser ut nuförtiden! :P

Har även Sökt ett JOBB idag, - återkommer när jag vet mer. Men jag hoppas, håller tummarna för FULLT!
Imorgon ska vi in till Söder på en Mamma-träff!
Ska dit med
http://mammaklara.blogg.se/ och hennes lilla fina Louisa. Ska bli kul att ses, blev ju bara en snabbis i stan för ett par veckor sen!
Som jag har gnällt att sitta hemma, få tummen ur arslet och faktiskt GÖRA nånting! ska in och kika lite på H&M om det kommit in några fina höstkläder åt Wilja också! :) Behöver uppdateras med tjocktröjor och mer : myskläder! så ska försöka hitta nått :)

Jag och Simon bråkar om datan hela dagarna.... Han vill kolla på serie och jag blogga!
Så tröttnade och gick in och lämnade min minipc på butiken här nere. Nu ska den skickas iväg, och förhoppningsvist så har vi TVÅ datorer till nästa vecka! Lagen i mina egna händer! :D kan blogga NÄR jag vill och HUR mkt jag vill.

Nu tycker jag allt att det är DAGS för min lilla Gudson att ploppa UT! Han är beräknad tills på Lördag, men känner att det är dags nu nu nu. Stackars mimmi som går runt, fast om jag ska va OND så hoppas jag att hon får lida som jag fick i ELVA dagar!^^, *önskar faktiskt inte ens min värsta fiendé det*.
Men som sagt in har han kommit och UT kommer han frågan är bara när! Jag och Wilja sätter oss på ett tåg upp till Karlstad såfort det är på gång.
KÄMPA NU MIMMI! <3

Postat av: Mimmi

Publicerad 2010-09-01 20:05:45

Ungfan kommer stanna inne i 2 veckor till ;) NÄÄÄÄÄ.. GUD i taket vad jag saknar er!! MASSOR, varit borta i 3 dagar och känns som om jag missar ALLT, helkonstigt! Nee ska FAN ut och gå LÅÅÅÅÅNG promenad i RASKT tempo nu med Siri. Mamma tycker jag ska hoppa i trädgården, men hur fan skulle inte det se ut då?! ÄLSKAR ER <3

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-09-01 20:33:00

Ååååååååh va jag bara älskar, Älskar och ÄLSKAR din blogg!! :) Tusen bamsekramar!!

Postat av: Emmy

Publicerad 2010-09-02 12:25:25

Eller så låter du din kompis vara ensam med sin nyfödda och bara njuta. Det värsta som finns med massa besök pang på

Postat av: Isabel

Publicerad 2010-09-05 20:54:53

Så söt hon är! Och så stor hon börjar bli! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela