Publicerad 2010-09-08 11:18:54 i Livet i Gnesta,

Trött morsa!


NU JÄVLAR ÄR JAG FÖRBANNAD! HAR FÅTT SKRIVA OM TVÅ GÅNGER, OCH SEN NÄR JA KLICKAR PÅ: SPARA SÅ DÖR FÖRBANNADE INTERNET!!!!

Så nu gör jag detta inlägg kort! Första som ja skrev ja JÄTTE glatt & långt, andra. Lite kortare och mer bittert! nu är jag förbannad. Så kommer va SUR och göra de jäkligt kort.

Imorse slog min prinsessa upp sina stora blå alldeles för tidigt för mamma, klockan sex! då har Wilja bökat runt hela natten, och jag har inte velat nått annat på denna jord än att få : SPY! men icke. Kräftorna ville ut igår, gillade inte att stanna kvar i min mage. Men nä, ja har legat och mått illa och de har vattnats i käften på mig.

Nu så somnade Wilja en sväng, så ja har hunnit med att duscha! Och Wilja har badat och ätit en tallrik med gröt alldeles SJÄLV! Kladdigt, men mättande. Hon stoppa hela händerna i munnen, och skeden. Gott! skulle tagit kort, men efter alla viktiga telefonsamtal på morgonen som ja faktiskt lyckats att UTRÄTTA så FÖRSVANN den spårlöst!

Ska iväg mot BVC nu för att se om snorpan ska ta sin spruta, eller om vi väntar ett par dar till. Hon är trots allt lite snuvig fortfarande! :( men vi får se, sen blir det tåget upp till stan för att efter det ta oss till odenplan där ja ska kravla mig kring stången! Där kommer ja stå bland alla - upp-pumpade och tighta brudar, med stora tuttar, putande läppar och helt enkelt förbannat snygga. Men... Ja är ändå snyggare! ;)

Ska be simon ta kort, som bildbevis på att jag äger upp alla.
nä, nu är jag nervös.

Postat av: bitte

Publicerad 2010-09-08 11:36:45

Hej skulle du vilja va snäll och gå in på den här länken



http://nelly.com/newProducts.asp?qNavigation=&qNavigationId=4&navName=senast-inkommet-man&genderName=klder-fr-kvinnor&query=&campaignpage=campaign_template_id_66&language_id=1&urltype=rewritten&keep=nyheter



Och rösta på den tjej det står Linda Anderson på.

Skulle bli väldigt väldigt glad ifall du vill hjälpa mig.



Kram

Postat av: jennyhammarström - mitt liv som mamma

Publicerad 2010-09-08 14:33:16

Hej hej =)

är allt bra med er ?

Postat av: jennyhammarström - mitt liv som mamma

Publicerad 2010-09-08 14:38:34

sv; jaha okej, vad tråkigt =(

Postat av: Sofia - Mamma till Levi (inget lösen längre)

Publicerad 2010-09-08 15:59:27

Lycka till idag! Blir spännande med bilder :)

Postat av: Louise

Publicerad 2010-09-09 22:45:26

Vart gick du och provade på att dansa? Jag har tittat runt jätte länge på olika ställen, är så sugen :) Verkar skit kul!

Postat av: Jaqueline- Elias mamma.

Publicerad 2010-09-16 18:08:50

Åh, allt har säkert löst sig med sömnen nu, men en anledning till att dom sover crappy kan vara att hon sover för lite under dagen? Elias behöver miiinst 3 timmar på dagen för att ens kunna överväga att sova på kvällen haha. Han blir så nedrans övertrött annars, och då blir han totalt omöjlig att ha o göra med. Din blogg är verkligen jättemysig btw :) Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela