Publicerad 2010-11-22 20:14:13 i Livet i Gnesta,

Såklart!


ANONYM kommentar om att min bröstvårta syns på överstabilden.

SUCK!
Inte visste jag att bröstvårtan hängde vid armhålan?
Kolla närmre så ser du att de faktiskt är ett spänne till axelbandet.

Anonym om
Såklart!:

nö ovanför klänningskanden ser man en bit av vårtan..e mörkare där

Okej... Men OM de är mörkare där i dina ögon, så va i helvete spelar det för roll?

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-11-22 20:47:39

nö ovanför klänningskanden ser man en bit av vårtan..e mörkare där

Postat av: tittie

Publicerad 2010-11-22 21:38:22

haha såna kommentarer är bara så roliga. tradigt för dig om du har din bröstvårta där! haha :) fast en vettig människa förstår ju att det är skuggan från bandet på klänningen som gör att det blir mörkare just där....



förresten...har du slutat amma wilja? kan du inte berätta lite om hur du gjorde i så fall? har problem med levi när det gäller den saken. kul att veta hur andra gjort. :)



kram på dig!



ps: superfina bilder på både dig och mimmi! två snygga milfar! ;)

Postat av: Klara

Publicerad 2010-11-22 22:29:11

Patricia, du är verkligen fin. Jag beundrar dig av många olika anledningar. Först och främst säger du alltid som det är, skriver om bråk och olika vardagsproblem vi alla har men inte vågar skriva om. Du försöker inte framställa er som "den perfekta familjen" utan du är fullkomligt ärlig. Sen är du väldigt vacker, otroligt vacker till och med. Och en söt dotter också, hon är en av de finaste barn jag sett, utan tvekan. Vad jag tycker är synd är att du alltid försvarar dig, jag förstår att du tycker det är jobbigt med påhopp från andra människor och att du kanske tar illa upp men jag tycker det är tragiskt att du alltid måste ge "svar på tal" för egentligen, vad tjänar du på det? Jag vet att det är lätt att säga "men ta inte åt dig" men försök låta det rinna av dig. Folk som sitter och skriver elaka saker är också dom som är avundsjuka. Ge dom inte mer uppmärksamhet, det är precis vad dom vill ha. Många kramar.

Postat av: Carro - Mamma till Adam & Alisha

Publicerad 2010-11-22 23:16:36

Skugga kanske? :/ Ibland undrar man vad det är med folk!

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-11-23 00:09:57

Tycker du är hur jävla vacker som helst!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela