Publicerad 2010-11-15 23:07:55 i Listor / sanningar om mig,

Dag 2 av 30




Ett kort från vår tid tillsammans, BRA många år sedan! :)
Midsommar om jag inte minns fel.

 

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Oj... det här va längsesen! vilken rolig fråga :)
Min första kärlek! Vilken grej?
John-John Rodriguez Falk! Vad ska man säga? REA John-John som han också är känd för!
Kommer så väl ihåg när jag fick nys om att han hade börjat i samma skola som mig. Jag va inte alls gammal, tror jag gick i 6:an och han bade börjat i 8:an. Men jag gick där och trånade efter honom som den lilla skit jag va! när jag började i högstadiet började vi prata mer och mer. Men ingenting sådär lixom! Sen flyttade han till Stockholm. Hade ingen kontakt alls på två år ca! Sen började jag 8:an, och han 1:a året på gymn. Vi började prata på playahead, MÄRK VÄL.. och bestämde att vi skulle kolla på en film tillsammans! träffades i Farsta Centrum och gick där hand i hand, och Bobby va även med. Hans bästa kompis, och hans dåvarande flickvän Hanna.
Den 10/11-07 blev vi tillsammans. Och kommer ALDRIG glömma den dagen sålänge jag lever!
Vi hade verkligen skitkul. Men jag måste säga de, jag har ALDRIG gråtit lika mycket någonsin som tillsammans med honom! så många bråk vi hade, han grät, han stack, han va helt vild då! och likaså jag. Hett temprament, men ja. Jag älskade verkligen honom mer än allt annat då! Och hans mamma kommer jag aldrig glömma. När han va i Spanien så va jag hemma hos honom/henne. Gick på bio, lagade mat, låg i sängen och kolla på filmer! ja hon va mer mamma än min egna! Så när vi gjorde slut efter 11 månader så skickade hon brev till mig, ringde min mamma och bad henne ta tillbaka honom. Han va nämligen otrogen! och även hur mkt ja ville ta tillbaka honom, gjorde jag aldrig det. Har man varit otrogen, kan man aldrig hitta tillbaka till varandra! inte då iallafall. Vi va ju så små.. Men den smärtan, ringde mamma.. jag LÅG ner på marken i hagsätra och kunde inte röra mig! grät så ja skakade, och gjorde de i veckor efter! han ringde och grät i månader efter. Likaså jag!

Sen till de roliga.
I gymnasiet började vi i SAMMA KLASS! efter att inte ha setts på år. Och Bernadottare blev vi båda två! Men då blev vi bara bästa kompisar igen! Vi lixom, fick ett fint avslut.
Men en kärlek som jag aldrig glömmer, de gör man väl aldrig med den första?

Postat av: Adam & Alishas mamma

Publicerad 2010-11-16 23:37:28

Åh gullig!

Min första kärlek var/är Alishas pappa..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela