Publicerad 2010-03-16 11:08:10 i Livet i Gnesta,

Gomorgon sötnosar!


Såhär kan det se ut en morgon hos Lindh/Brandén! :D

Inatt va de allt en konstig jäkla natt! som ni vet så spelade mannen hela natten, och kan lova er att han har träningsvärk i armen. Jag gnällde hela kvällen över att ja kände mig konstig i magen, och frågade dom andra om dom inte också kände det. (Käkade en fryspizza) några timmar tidigare. Nej nej, alla mådde toppen! Vi la oss och ja började må STÖRTILLA! Så springer till toan och får ut hela pizzan, och sen efter mådde ja toppen?
Hur sjukt är inte det?

Va livrädd över att de va magsjuka! men idag är ja pigg som en nötkärna och mår inte illa alls. Va dock hungrig som ett odjur när jag vaknade.
Så klockan är 11.05 och jag har redan stoooorstädat hela lägenheten, tvätten ligger i! väntar på att hänga upp den, och sen kasta i en ny. Nu ska vi hålla de skinande tills lillan kommer! hade ju panik inatt över att de skulle vara stökigt när hon väl bestämmer sig för att titta ut.
Sen blir det in i duschen, UT på en promenad! så himla fint väääder så de spritter ju i hela kroppen! Är så less över att kameran inte fungerar, vill ju ta en massa fina kort! :)

Fick hem papper från försäkringskassan också, YEY! Mammapenningen drar igång den 25:e, FATTAR ni va skönt?
En HEL lön för en gångsskull och min mammapeng! nu kommer vi på fötter igen.
Va ska vi göra med SÅ mkt pengar?! :O

Postat av: Emiz

Publicerad 2010-03-16 11:43:20

Antagligen så spydde du för att bebisen trycker på, finns inte så mycket plats för mat. jag t.ex spydde upp nästan all mat varje gång jag åt mat from v 39 ca.. så bli inte orolig om det fortsätter eller blir värre. för det e heelt normalt.:P

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-03-16 12:00:29

Guuuuud va gött med PENGAR!!! :)

Postat av: Jenny

Publicerad 2010-03-16 14:47:15

Kommer ihåg att jag läste nästan överallt att man KAN bli dålig i magen precis dagarna innan förlossningen. Det är kroppens sätt att "tömma sig" just innan förlossningen. så det kanske är nära nu?? :D



sv: namnet Haylie [Heili] fick dottern eftersom vi (jag) ville ha ett lite annorlunda namn. vi hade dock bestämmt oss för namnet Alina men efter en ganska svår förlossning frågade Haylies pappa minuterna efter förlossningen att "är det här vår lilla haylie?" Så det fick bli Haylie :)



Annars är allt bra med oss. Vi har tagit en långpromenad idag och bara njutit av solen!



Kul att du gillade bloggen, alltid kul att höra! :)

Kram på er



Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela