Publicerad 2010-03-21 13:31:47 i Livet i Gnesta,

BF + 2


Godmorgon folket!

Konstigt nog så har alla spår av min graviditet försvunnit ut i tomma intet! har inte ont i magen, inga förvärkar, ingen mensliknande känsla. Absolut nada! mår tip top och känner mig utvilad och pigg. Konstigt va? Så jag tror att den här damen i magen kommer stanna lääänge till. Vi får se om det va de andra datumet vi fick på rutinultraljudet stämmer bättre än det på tittutspecialistklinik. För på rutinen fick vi den: 25/3-10 och på tittut: 19/3-10. Då kändes de som jag litade på dom mer än folket på nyköping! Men de återstår att se.

Nu blir flickan iallafall född i vädurens tecken, och vi två kommer få ett helvete med henne här hemma.
Jag är ju en sån som verkligen tror på horoskop. Jag är ju Lejon och varenda beskrivning stämmer in på mig som person. Både som barn & som vuxen! Såklart att man formar sina barn på sitt egna sätt, men jag tror även att horoskopet säger en hel del.

Iallafall, idag mår vi super här hemma! vaknade dock till spöslask utanför fönstret. Som tur är så är det ju plusgrader ute, så vi slipper att snön ligger kvar. Men fasiken va arg jag blev! Nu räcker det med snö kan man tycka. Snart April, och våren SKA komma hit till oss. 2 månader, sen är det fasiken Juni IGEN!

Postat av: emma

Publicerad 2010-03-21 13:47:21

vår lille kommer nog födas i lejonens stjärntecken ;)

Postat av: Sara

Publicerad 2010-03-21 14:01:05

Vad spännande det måste kännas nu, att lillan kan titta ut när som helst :)

Postat av: Fride - Ung & Gravid

Publicerad 2010-03-21 14:03:13

Hon kommer väl om två dagar eller så ;) haha

Postat av: Pattie ung mamma till Saga

Publicerad 2010-03-21 14:16:55

Sådär vart det för mig med, allt bara försvan och jag fick sova en hel natt utan massa onda värkar och så sen dagen efter så kom hon, :) Kroppen kanske vilar upp sig för att orka med en förlossning

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela