Publicerad 2010-08-12 00:27:49 i Livet i Gnesta,

Jag är deppig... och ska börja jobba? :( eller?


Hela dagen har varit helt underbar! träffade käre Emelie och hennes lilla Leija idag! Inte sätt henne sen vi slutade på igelstaviken alltså, flera ÅR sedan! och har inte ens träffat hennes dotter ännu! så de va hur mysigt som helst, satt och prata, fika, klippte henne även här hemma! va till BVC och vägde hjärtat mitt också.
Ja, hur som haver en superdag verkligen! Kom hem, Simon kom hem. Va och handla, ätit godaste köttfärssåsen någonsin, kollat film. Simon sover, Wilja sover och här sitter jag...

DEPPIG?!
vad i hela världen har JAG att deppa för? Har en underbar dotter, har en pojkvän som jag avgudar! Vi har det bättre än vi nånsin har haft. Så varför känns det såhär? nått i kroppen bara skriker fel! men jag vet inte vad det är, jag är skit trött.. Men jag kan inte sova! jag tänker för mkt, men när jag väl tänker på vad jag tänker på... Så kommer jag fram att jag inte vet VAD jag tänker på? Fan jag känner mig som en ren idiot.
Va är det för fel? Är påväg att börja gråta... men det har inte hänt nånting? Äsh, vet inte vad det är!
Ont i magen och mår konstigt, jag gillar inte den här känslan för fem öre. Okej om det hade varit nått, så jag hade en anledning! men helt från NOWHERE när vi kollar på film känner jag att ja bara vill böla ihop? :(

Är det någon amningsdepp? för jag slår vad om att imorgon kommer jag att må
susen!

Skitsamma, nu struntar jag i det här fullständigt.

Föresten! Jag kommer kanske börja jobba nu så att Simon får vara pappaledig och hemma med Wilja. Känner mig kluven om det.... Vill verkligen inte lämna min prinsessa om dagarna! Men hur vi än vrider och vänder på det, så kommer de gynna oss ekonomiskt nått otroligt.
Om Simon är hemma med henne mån-fre och jag kanske jobbar 3 dagar i veckan, (kväll eller morgon), och Simon jobbar helger? jag vettefan!

Är det någon som har erfarenhet av det här, kom med råd om hur vi kan lösa det!

Postat av: Miia mamma till My

Publicerad 2010-08-12 11:30:49

Hormoner tjejen hormoner kallas det. jag kan börja lipa för ingenting än idag. Det går över.

Men om du känner dig konstig, går till läkaren o ta prover, kanske nått du behöver extra av i kroppen din. :)

Postat av: Alexander

Publicerad 2010-08-12 15:09:00

Hm, jag tror äligt talat inte det är något fel på dig alls, vi alla har våra ups an downs.

Du kanske helt enkel bara behöver lite skillnad i vardagen, göra något som du inte har gjort på väldigt länge eller komma ifrån? Ta en dag för dig själv (bara dig själv) En sak som ka få dig att släppa stress och annat är en avslappnings massage. eller ut och springa för att rensa alla tankar? :) Fin Wilja är! KramKram

Postat av: Felicia

Publicerad 2010-08-12 18:36:30

Hej ! Måste bara börja med att säga vilken underbar blogg du har. Läser varje dag. Jag undrar om du skulle kunna visa lite bilder på din/Wiljas barnvagn ? Tack Felicia

Postat av: Cecilia Jarl

Publicerad 2010-08-12 18:49:46

Då är du inte ensam om att känna dig deppig HELT utan anledning! Ont i magen, stress & press! :S Inte kul alls!

Postat av: Veronica

Publicerad 2010-08-12 19:55:54

Har inga egna barn, men tycker att du ska börja jobba! wilja har det ju bra hos sin pappa, bättre ekonomi säger man ju inte nej till och du kmr fortfarande att kunna träffa din dotter ju.. kanske lika bra att "släppa" taget och våga vara utan din dotter så du är van när hon börjar dagis/skola menar jag på! :)

Postat av: Matilda- Mamma till Alexander

Publicerad 2010-08-12 22:24:28

Nejmen heejj, kommer du ihåg mig? Freddes ex? :P

Grattis till din söta dotter. Jag har en son på snart 7 månader. Maila mig ;) Kram

Postat av: Helena

Publicerad 2010-08-14 19:04:22

mensen kanske är på väg tillbaka om du inte fått tillbaka den redan.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela