Publicerad 2010-08-20 10:11:51 i Wilja 3-6 månader,

En dag för ett par dar sen...




  

   

  

  



Här kommer det lite bilder från i Onsdags när minifamiljen tog sig in till stan och strosa omkring! (den här bloggen är KÄND för alla sina bilder... nu kommer dom flera dar efter) känner att de går braaaa nu! Har inte ens skrivit om den dan? Men! Simon skulle åka upp och hitta en födelsedagspresent åt mig (dock UTAN resultat!) så gick hela götgatan, tog en fika. Jag satte mig på snaps en sväng och väntade på Simon! en timma senare, fortfarande inget inslaget fint paket som väntade på att bli öppnat.

Så vi tog oss till Skanstull, men icke där heller! Nu börja kl bli mot 19.00 så vi gav upp, iväg med tåget hem till landet igen. Mötte Louise som följde med oss hem och bakade prinsesstårtor & cupcakes! THANK u. Och sen blev det lite seen middag som Simon skjussade rätt i ugn!

Har fått fyra st förhandsbiljetter också på Tingeling 3 som jag ska bjuda syskonbarnen på! :)
Hur mysigt som helst kommer det att bli! Den 4:e september när käre Mimmi är på gång och kalvar!
Men om jag får som JAAAG vill så går hon över MINST 11 dagar, bara för att jag fick!^^,

Nä, nytt inlägg kommer!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela