Publicerad 2010-08-12 23:19:56 i Livet i Gnesta,

ÅÅÅÅH, underbara dag!


Som jag sa igår, HUR kunde jag känna som jag gjorde igår? Förbannade amningshormoner!
Och idag fick vi en fiiiiin ÖVERASSSSSKNING i brevlådan! Skattepengarna kom till oss idag!^^, på check! Shit, oväntade pengar. Hade helt glömt bort dom! så de satt fint i kassan. + i kanten lixom! Så vi tänkte... Varför inte åka till stan och unna oss lite prylar när vi ändå fick in oväntade pengar?

Så tog 14.30 tåget upp till stockholm!
Hittade två fina koftor och ett linne till mig på H&M och ett gäng med kläder till Wilja! Men fan ingen dopklänning:( Simon hittade tvspel och sen från ingenstans så hade han piercat bröstvårtan?! Haha, spontant eller vadå. Jag köpte mig ett par nya vita converse, hittade även ett par AS SNYGGA kängor på Nilsons, men jag väntar ett tag. Det kanske kommer in några nya höstskor som ja gillar äännu mer. Eller så tar allt slut lagom då jag VILL ha, otur som vanligt.

Blev en snabbrunda i stan! iväg till söder för att träffa Wiljas farmor & farfar! Supermysigt verkligen, satt där och pratade och åt lite. Gick in på babyproffsen och köpte lite smått & gott till wilja! Nappflaska, NUK och vet ni? HON SUGER FAN PÅ DEN! Laban-haklapp, REGNSKYDD till vagnen, (brios) men den funkade.
Bitleksaker, och massa annat!

Kollade även GÅSTOLAR När började era barn använda dom?
Har hört så olika, allt från fyra mån till sex. Beroende på hur stadiga dom är :)

Iallafall, iväg sen till farmor Magda och familjen! ^^, HUR mysigt som helst. Wilja fick presenter från USA ett par converse, nu har hon två par!^^, och två klänningar. Superfina!

Kom hem nu kring tio, är helt s l u t. Imorgon blir det av till Södertälje! Ska inhandla allt till dopet, dukar, dekorationer, tallrikar osv. Spännande spännande! :D

En BRA dag med andra ord.

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-08-13 01:39:50

Varför ha så bråttom att handla gåstol?

hon kommer ju inte gå äään på lääänge.. det heter ju GÅstol, så varför börja tränna på att gå när flickan inte änns kryper? tycker du kan vänta med det..eftersom träna på att gå gör man ju när dom blir äldre, samma sak gäller gåstolen tycker jag..varför änns ha den när dom bara e så små o det tröjer lääänge innan dom änns börjar gå? bara onödigt. o vill hon stå kan du ju hålla i henne ist tycker jag

Postat av: Sofia - Mamma till Levi

Publicerad 2010-08-13 06:38:05

Levi satte vi i gåstol efter att han vart sex månader. Man behöver inte ha så bråttom med allt. Tids nog är de tonnåringar! Men Levi har behövt "lite längre" tid med en del saker och vissa är ju super tidiga så det varierar nog väldigt. Beror ju precis på som du säger hur stadiga de är. :)

Postat av: JosephineWestling - Mamma till Vira

Publicerad 2010-08-13 07:07:07

jag älskar spontana dagar.

KRAM

Postat av: Angelica

Publicerad 2010-08-13 09:33:47

Min son började använda gåstol vid 7 månaders ålder och han älskar den. Kunde säkert börjat ha den redan vid 6 månader men var lite seg på att köpa en :)

Postat av: Helena

Publicerad 2010-08-13 10:04:16

är ingen expert mamma men jag kände själv att jag väntar med gåstol tills min son var tillräckligt stadig, tror han just blivit 6 mån. har sett barn som fått börja för tidigt och fötterna börja då peka inåt, vet ej om det är en tillfällighet eller en större chans att det blir så om man börjar förtidigt...

Postat av: M:et

Publicerad 2010-08-13 10:08:01

Min Plutt sitter i sin gåstol nu och han älskar den, fast han inte når ner till golvet riktigt än.

Och han är 4månader..idag:)

Postat av: sissela

Publicerad 2010-08-13 11:51:24

härligt med lite extra pengar =)

Måns har börjat använda sin gåstol nu, eller använda,han sitter/står i den! Det är nog olika, när dom kan hålla nacken ordentligt så kan man nog prova!

kram sissela

Postat av: Sanna

Publicerad 2010-08-13 21:20:50

gåstolen är ju helt fantastisk! enligt mig :) liam älskade den, han började sitta i den runt 4 månader, utan att ta sig nånstans alltså bara sitta och titta typ. och använde den väl till ca 8 mån! väl investerade pengar det där :)

Postat av: Linda

Publicerad 2010-08-14 21:24:38

NUK.. vad vare jag sAAA!! miss you!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela