Publicerad 2010-04-21 21:09:47 i Wilja 0-3 månader,

EJ GODKÄND!






Jag och Simon har inte varit med i svängarna de sista veckorna där man läser alla nyheter och köper tidningen konstant. Så vi missade den stora saken! våran vagn är inte godkänd! och det fick jag reda på igår när jag och Mamma fikade i Liljeholmenscentrum. TACK säger jag bara!

En mamma kom fram till mig med samma vagn som jag hade och ställde frågan: Hej, du förlåt! måste bara kolla med dig va återförsäljarna sa om reklamation på vagnen? jag: HUH? Så berättade hon hela saken. Hon hade ringt till leverantören och sagt si och så, att vagnen ej är godkänd och dom vill byta eller pengarna tillbaka. Inga problem hade dom sagt! så hon får den nya modellen från 2010 med nytt chassi och MKT snyggare och nättare design.

Så jag mailade till: Köpbarnvagn.se idag och fick tillbaka ett mail om att dom skicka de vidare till crescent och där dom ursäktade sig och sa att de ska tas upp såfort som möjligt.

Så en ny vagn kommer vi få i Juni! men tills dess eftersom inga skador har skett i dessa vagnar får man behålla den tills dess. Känns ju ok iallafall! våran vagn har ju inte haft några problem på så sätt?
Den fäller ihop sig själv, eller sjunker! så man får räta ut den då & då. Eventuellt de problemet den har haft! likaså handtagen tidigare, men inte på vår.

Så nu blir de en ny vagn och bestämt mig för att jag inte vill ha den grå/svart då de blir förbannat varmt under sommartid. Blir antagligen beige eller ljusrosa. Vi får allt se! :D

Postat av: naiana

Publicerad 2010-04-21 21:24:31

HOPPAS DET BLIR EN ROSA!!!!

DET SKULLE PASSA PERFEKT!!!!



om jag får en dotter, ska hon heta Sawannah.

om det blir en kille ska han heta Antonio, Mario, Leo, Hugo eller Romeo

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-04-21 22:01:57

http://www.konsumentverket.se/Nyheter/Varningar/Varningar-2010/Kunder-erbjuds-byta-barnvagnschassi/



Hittade denna artikel och tänkte på dig, där står det även att dem återkallar alla vagnarna... Hoppas ingen skada hinner ske innan ni får den nya.. Kram

Postat av: Jasmine - Gabbes Mamma!

Publicerad 2010-04-22 11:46:23

men gud?

hur kollar man om dem är godkända eller inte ;S

Postat av: Jasmine - Gabbes moder!

Publicerad 2010-04-22 11:46:52

Jag hann inte skriva kram! =) haha!

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2010-04-22 17:04:19

Asså jag har inte lyssnat på det där senaste :) Vår vagn är awsome, haft den i snart 2 år och aldrig varit något problem med.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela