Publicerad 2009-09-19 23:51:35 i Livet i Gnesta,

En hel dag i skrift!


 

Varför är jag sämst i hela vilda världen på att ta och uppdatera min blogg? JO, för jag har faktiskt inte haft ett internet, eller har haft. Men någon idiot som sitter och spelar 'dota' hela nätterna och pratar i telefon. Pratar inte om Simon, utan min brors pojkvän, och ja han e gay.
Som sagt, kvällen igår va tokmysig, fan hade glömt bort hur kul det faktiskt kan vara att leka i vattnet! Tre timmar bara rusade fram, gick så snabbt, och va helt slut i hela kroppen och huvudet sen. De blev iallafall film, sen bums ner i sängen! äntligen sova tänkte jag, men icke! Nån som garvar och pratar i hedseat över datan, fan kom igen! tre på natten? Så sov dåligt som få inatt, och vakna kl 8 av: klick,klick,klick. Sitter vid datan igen? SOV någon gång människa!

Imorse så blev det att hoppa in i duschen, rensa igenom mammas garderob och konstatera: Jag får aldrig på mig hennes kläder. Har verkligen fått en mage nu! en liten minikula, och den syns vill jag lova! Kan inte dölja min bebis på nått sätt. (om ja skulle vilja) dock vill jag visa den för hela hela världen.
Men min mamma har ju strl 32,34 så skinny as hell. Och ja.. Har en vacker 36:a nu för kläder ska sitta bra!
Kollat runt lite på tradera efter fina mammakläder, helt omöjligt! Finns inga alls "/ Något tips om sida?

Sen begav jag mig in till stan för att möta stink-johanna! Tro mig va man känner mkt luktar, kände exakt vad hon hade druckit kvällen innan, OHJA! och mycket alkohol ryms i den kvinnan.
Satte oss uppe vid Åhlens och kolla ut mot hela stan, drack kaffe & fick i mig en muffins! =)

Sen till SCNAAAPS där vi mötte upp alla boråsgrabbar, dom fick i sig en återställare medans ja sörpla på mitt vatten! Kände att de va dags att gå när bartendern börja stirra på mig, undra varför ja drack vatten? Som ni vet så hade jag klippkort där under hela våren intill i somras! Skratta å sa hej sa han, sa även att ja glömde mitt kort senast jag va där. SÅ där försvann det...

Tog mig till södra och skulle ta tåget hem, och javisst! med min vanliga tur så är det ersättningsbussar streckan, rönninge-gnesta! high five på mig.

Postat av: joi

Publicerad 2009-09-20 03:05:24

tack för att du finns min fina fina mamma! ;) hehe

jag älskar dig patti,trots att ja stank öl idag.. nu e jag hemma o e i helt okej skick! haft en underbar kväll med galet mkt skratt..du skulle varit med! de va sååå kul .. behövde inte ens någon alkohol egentligen !:)

puss o mys vi hörs i morgn! PUSS

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela