Publicerad 2009-09-16 12:40:34 i Livet i Gnesta,

Dags att säga Gomorgon Sverige! =)


Ja, eller gomiddag! Vakna upp nu med RYGGSKOTT ni som vet så ligger jag och Simon och sover som två små lodisar, helt enkelt där det finns plats. Så! För det första har vi en kant mellan oss! ni kommer ihåg dom här sängarna från 1873 där man absolut inte fick röra vid varandra om nätterna. Med äckliga träplankor under och en madrass som inte är tjockare än ett täcke? jajjemen känn er extremt avundsjuka!

Så efter att Simon gnäller om blackballs och jag att jag har ont i ryggen samt att jag är 1000 gånger hungrigare än vad jag var inatt klockan 02.30. SÅ VILL JAG BARA HA MIN MAT! =)

För sen blir det allt bråttom! ska in mot estockholmo idag för att träffa min älskade Johanna som jag helt och hållet har kastat åt vargarna medans vi flyttat ner till Gnesta för att äntligen få vår fina och nya lägenhet!

NÄ. För istället medans kärringen velar så ligger vi här.. i ett rum som ser ut som skit! Min syster är nog jordens sämsta målare. Ska nog slänga in ett kort på mitt tak, så ni får se! Antingen kollar man upp i taket på morgonen och blir deprimerad, eller åt vänster där min pajas ligger och tagit allt täcke! Vilket val va?

Jag avskyr lila.. alltså, menar verkligen jag hatar lila!! Hur kommer det sig att alla plagg man ska bära denna höst är just LILA? Måste få bort min fobi, farmor förstörde mig för 15 år sen med en satinpyjamas i knall-lila.

Postat av: PETRA AKA SHORTY

Publicerad 2009-09-16 15:27:14

åh jag som fått en ny favoritfärg i sommar - lila :p haha!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela