Publicerad 2009-11-23 11:18:39 i Magbilder med Wilja,

Vilken underbart start!^^


I reklamerna så roar sig Simon med att kroppsmåla mig! ^^, hans egna lilla tid med våran lilla, att få smörja in och busa med henne. Helt underbart! och att ha en sån liten stund varje dag, är helt underbart. De blir lixom Pappa tid, vilket ja verkligen njuter av till hundra procent.

Min mage är som en uppblåst ballong, som min mamma sa. Har exakt likadan mage som henne när hon väntade mig, helt stenhård och rund. De ja börjar oroa mig lite för är om jag har lite fostervatten? Därför det är hårt? Tror inte att de är fel på nått sätt. Men ibland oroar hon mig så mkt när ja inte känner henne som jag brukar. Man har ju blivit bortskämd nu när hon rör sig och sparkar mig hela tiden, så är hon lugn en stund så vill ja bara ställa mig upp och hoppa för att få liv i henne. ELAKA Mamma!

FÖRESTEN! Avloppet är kirrat, skojar ni om ja är lycklig? ja kan raka mina monster till ben! äääntligen. Och duscha, duscha och njuta lääääänge. Exakt de ja ska göra! helt ensam, mimmi är i stallet och babe på jobbet. Bara ja och vår lilla tjej, och vi ska m y s a.

Reijo kom in imorse, klockan 10 tror ja och plinga på, fixade och trixade med METER långa slangar, och wips så va de färdigt! Meh, kunde ingen bara ha sagt hur vi skulle göra, så skulle de vart kirrat! fasiken.

Dush, en kopp kaffe och sen mår ja susen. SOL idag också, ut på promenix med hunden när mimmi är tillbaka.

Postat av: Matilda - Snart 2barns mamma!

Publicerad 2009-11-23 19:55:43

tycker du har så stor mage för att va i vecka 24 ;) och har man stor mage så är det oftast för att man har mycke fostervatten så jag tror inte du behöver oroa dig för det =) Men ta upp det med din bm annars ^^

Postat av: Louise Mårtensson

Publicerad 2011-12-22 23:05:09

hej! :) satt och tittade runt lite o hittade din blogg. så himla kul, och vilka otroligt fina bilder! :) jag har nyss fått veta att jag är gravid, är i vecka 7 nu :) spännande! å jag längtar sååå mkt tills magen blir större, hihi..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela