Publicerad 2009-11-03 18:55:08 i Livet i Gnesta,

Tv-spelsmys.


Min syster ringde och berättade att hon kommer och överasskar mig imorgon på morgonen, och tack för den! ja behöver sällskap, speciellt när jag är sjuk! ska ligga och kramas med alva hela morgonen. Drar me mig henne till sängen, stänger dörren och pratar mitt bebisspråk då är allt som de ska vara!

Helt otroligt hur barn kan trolla bort allting, om man är ledsen, sjuk, arg! så blir man alltid på bättre humör efter att få kramas lite me dom små! :)

Sen även att på Lördag så är vi uppbokade! Andra halvan av Lindh familjen kommer hit och sover hos oss i nya lägenheten, Moa, Simon, Alva och Sissi! <3 Ska bli sjukt mys.
Massa god mat, godis till dom små och en mängder med filmer. Alldeles för bra!!

Kan man inte ha hemleverans på MAT? jag är sjuk, Simon är sjuk och de sista vi orkar är att gå ner och handla! och helt sjukt, vi BOR 10 meter ifrån konsum. Patetiskt!
Men jag har ingen ork i kroppen, och de gör så förbannat ONT att hosta.

Nu blir det PS mys och bilspel med hjärtat, å ja SKA krossa honom! ;)

Postat av: M

Publicerad 2009-11-03 19:47:29

HAHA!!!! Innan jag säger som det är, för att hålla dig på halster lite - varför tror du att du vet vem jag är? :) DET är jag nyfiken på ;)



Oxbackskliniken.se kan du gå in på! Du kan ju ringa dem & höra angående könsbestämning, säg till mig sen va dem sa! :) För ja tänkte aldrig på att fråga det...



kram!!

Postat av: Matilda - Mercedes mamma & Mini i magen

Publicerad 2009-11-04 00:19:02

hihi de e ju nuuu som det hela börjar! de första 20 veckorna händer inte så mycket på "magväxarfronten" men sen så säger det bara poofff och så blir den större för varje dag som går tills man en dag tror att den inte KAN bli större, men det blir den.. och sen kan man knappt komma upp ur sängen själv, haha.



du kommer nog känna små kickar snart ;) är ju så himla olika det där!



Allt går bra, har iaf inte mycket att klaga på än så länge. jag blev flyttad från 21a till 26e så det var ju inte så jättelångt, hur mycket blev du flyttad?

Postat av: soppe

Publicerad 2009-11-04 09:33:41

Va bra, då kan jag färga min utväxt. Haha, har tillåmed drömt om den inatt. :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela