Publicerad 2009-11-10 14:51:44 i Bara Patricia,

Till vår lilla tjej, från din Mamma.


Ett litet brev till dig vårat lilla hjärta.
Du ligger i trygghet här inne, du är så liten men ändå så stor! den plats du redan tagit i våra hjärtan, är obeskrivligt. När jag fick reda på att du låg i min mage, va din mammas lyckligaste dag! Även om du inte va planerad, så kommer detta val och detta beslut vara de bästa ja någonsin gjort i hela mitt liv.

Jag har sökt nånting som ja aldrig har funnit tidigare, och nu har jag gjort det! de va du som fattades, de va du som fattades för att jag skulle kunna bli hel. De va du som fattades, för nu kan jag förstå!
Jag kommer aldrig förstå hur man kan utsätta sitt egna barn för fara, för skada, och att sätta sig själv först! Du kommer vara mammas ALLT! och mina beslut i mitt liv kommer i framtiden bestå av dig först och främst. Din åsikt, din trygghet och din vilja! Kommer göra allt för att du ska få det bra älskling, ja kommer göra allt i min makt för att du ska få en så trygg och bra uppväxt som möjligt! och prioritera dig FÖRST.

Jag kan tacka mina föräldrar idag för många saker!
Ni lärde mig att bli självständig, ni lärde mig att förstå hur mycket man värdesätter en familj.
Ni har gjort så att jag är den jag är idag, och står för mina val och handlingar.
Jag växte upp orättvist, växte upp för fort, men tack för allt!
För jag kommer aldrig någonsin upprepa era fel och era misstag. Ni har gjort mig till en bättre människa!

Ni har format mig till en person som aldrig, oavsett vad kommer att lämna min dotter!
Vill bara få ut mig saker. De blir lätt så när man går hemma, känner sig överlycklig på många sätt! samtidigt frustrerad, förbannad och framförallt ARG på hur man kan göra så mot sina barn.
Min lilla tjej är så liten, och är inte ens här ännu! men ja går genom eld och vatten för henne.

Mamma älskar dig, så så så så så mycket.
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela