Publicerad 2009-12-07 22:31:39 i Livet i Gnesta,

Svar på kommentarer.


Svar på kommentar till Malin ang om jag gillar Urban Jungle! :) - Jag har inte riktigt fastnat för den! Gillar inte riktigt deras design, och att den ser så plastig ut. Visserligen har ja dock inte kollat alla! Men de jag sätt gillar jag inte. Har du nått tips på en fin och nätt vagn från dom? (då ja är väldigt liten & kort).

Svar om Ipoden: Jag kan spara den ifall du önskar att vilja ha den senare, när hade du tänkt dig? KRAM.

Postat av: Nicole - Mamma till C

Publicerad 2009-12-09 15:54:22

Jag har en UJ o har haft sen min dotter låg i magen. Överlägsen när det gäller mkt om man frågar mig och plastig skulle jag aldrig påstå. Ingenting har gått sönder på min.. inte ens en repa.

Bugaboo hade jag ett tag, när lillan började sitta typ vid fyra fem mån men jag inte ville att hon bara skulle titta framåt så Cameleon kan jag rekommendera också.



De höga priset får man alltid tillbaka om man frågar mig. Plus att andra handsvärdet e så pass bra.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela