Publicerad 2009-12-10 12:44:59 i Livet i Gnesta,

Sex månader sedan.


Idag är det inte en vanlig dag, för idag så är det VÅRAN dag!<3

Carl Simon Elis Brandén.

Ett halvår har gått, ett halvår som har varit omtumlande. Ett halvår som har gått snabbt, ett halvår att känna en sån enorm kärlek och glädje. Motgångar som kommit mot en, men man har klarat sig ur detta tillsammans. En styrka tillsammans, man klarar allt! Tillsammans.

Idag så är det ett halvår tillsammans med min stjärna, min kraft på dagen och mitt ljus i natten! Vi har hunnit med så mkt under denna korta tid, mer än vad flesta gör på flera år.
Vi har hunnit flytta tre gånger, förstår ni? tre gånger tills vi hittade vår lilla trygga oas som vi har landat i nu. Vi har kämpat med jobb båda två, nu har du en heltidstjänst, och jag är så extremt stolt över dig. För varje månad har du pussat på min växande mage, varje gång du kommer hem så ger du våran lilla tjej så mycket med kärlek hon bara kan få!

Att du kommer hem från jobbet gör mig lugn, är inte hel utan dig här hemma! Du och jag, vi alla tre. Det kan inte bli bättre än såhär? Jag är den lyckligaste flickan som någonsin gått i ett par skor!

Vi älskar dig, så jätte mycket.

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-12-10 13:28:56

Måste bara fråga dig, jag läser din blogg ofta och har fastnat... =) jag är själv gravid fast allt är väldigt nytt så pratar inte om det än, är fortfarande i stadiet då allt är osäkert.

Jag tänker hela tiden på ekonomin, hur ska allt gå ihop sig,det gör mig verkligen galen, ja nästan deprimerad.

Hur klarar du dig, verkar som du lever jätte bra, solar, handlar, kollar kläder, åkter till stan o så.

hur klarar du dig? får du nåt bidrag eller så?

Hoppas jag får det så bra som dig.

du kan väl svara här på bloggen, jag har ingen egen blogg ännu. mvh / Cesse

Postat av: Sanne - Tävling om ett armband pågår!

Publicerad 2009-12-10 13:42:06

Grattis till er sötnosar :)

Postat av: Josephine Westling

Publicerad 2009-12-10 13:47:04

Firar du och killen 6 månader eller att du vart gravid i 6 månader ;)



Ha det bra och grattis gumman

Postat av: linda

Publicerad 2009-12-10 14:24:30

Blir alldeles rörd i mitt lilla mamma hjärta, Glad för din skull sötan..

All lycka till er <3

Postat av: Josephine Westling

Publicerad 2009-12-10 14:35:38

Nää jag har inte gått bak och läst så mycket. Läser mest om din mage ;) Härligt att fira 6 månader :) tiden går fort och för mig spelar det ingen roll när man skaffar barn.. tycker det är bra att skaffa tidigt i förhållandet. annars kanske man inte alls trivs tillsammans som man gjorde innan man skaffade barnet, man kan ju glida isär osv.

Postat av: Josephine Westling

Publicerad 2009-12-10 14:52:08

Jo designen ska komma. men eftersom vi inte sagt till våra vänner(eller killer har inte sagt sina, jag har bara berättat för mina vänner som själva har barn) än så kommer jag inte lägga ut nån bild på magen eller skriva nått i bloggen om att jag är gravid :P Plus att jag är lite dålig på att ta bilder på magen. :( ska bli ändring på det. gick in i vecka 17 igår. eller hur man säger. idag är det 16+1 så säger vecka 17.



Okej så du har redan tagit abort en gång. men känns det inte rätt så ska man ju absolut inte behålla det.. Jag hade ett långt förhållande innan jag träffa Sebastian. 3 år var jag tillsammans med killen innan, dock hade jag vart kär i honom i 7-8år. vi va tillsammans när vi gick i 6an med.

Men när jag träffa sebbe så tveka jag inte så speciellt mycket, även om jag inte ville träffa nån ny. men om allt kändes bra så varför inte satsa, har inget att förlora. Nu har vi vart tillsammans 1år och 5-6 månader. och det är första gången jag bor ihop med någon och första gången jag blir gravid så allt är perfekt.. många av mina kompisar har redan barn och dom träffades efter jag och sebbe träffades så jag tycker inte tiden har nån betydelse...



kram kram

Postat av: therese

Publicerad 2009-12-16 16:05:31

Oj då måste du blivit gravid samma vecka som ni tillsammans då? Jag som tyckte jag och min sambo blev gravida tidigt, och då var de ändå efter en månad ungefär hehe..

Du ligger precis en vecka före mig i graviditeten vad jag kan förstå :) Kikar in på din blogg ganska ofta. Ha det bra

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela