Publicerad 2009-12-22 06:33:46 i Livet i Gnesta,

Orkar inte mer! :(


Okej.... NU GER JAG UPP!! Tror jag har sovit sammanlagt 2 timmar inatt, j ä k l a klåda! Detta är oliidligt.
Ja, köldskada va de inte kan jag lova! Runt hela fötterna, fotsulorna, anklarna, armen, ÖVERALLT kliar det!
Är så frustrerad så jag vill bara gråta, gråta och gråta. FAN!

Kasta mig i en buske med bränneslor, ja lovar! e känns fan bättre. De här är inte mänskligt!!

Trots sönderkliade fötter, så är ja på ganska bra humör. Mysa med hjärtat på morgonen, ååh! oslagbart. Och inte stressa, så nu ska ja göra iordning frukost medans han e i duschen! ska försöka tänka på annat.

Sen packa ner hårsalongen i väskan, duscha, smink i ansiktet och iväg och agera frisör.
Thats pretty damn nice!

Postat av: Jenny Hammarström

Publicerad 2009-12-22 12:16:44

Hej :)

Kollade på dina bilder och jag tycker dina utslag ser ut som nässelutslag, det har jag haft och det ser ut sådär ungefär. Har du kontaktat Vårdcentralen? Jag var där igår och fick tabletter så nu börjar det bli lite bättre. Om du inte pratat med vårdcentralen så gör det så du kan få hjälp, för usch vad jobbigt det är när det kliar!!!!!

Tack så hemskt mycket, ja hon är verkligen fin :)

Kraam

Postat av: Bloggläsare

Publicerad 2009-12-22 13:24:46

Hej



Jag följer din blogg och kom att fundera över dina kliande utslag. JAg kommer ihåg att jag någon gång hörde om något som man kallar PUPP och som kan "drabba" gravida kvinnor. Jag har ingen aning om det kan vara något sådant eller något annat, men jag tycker absolut att du ska ringa din barnmorska och berätta om dina utslag.



Titta på denna sida och se om det är liknande utslag du har:



http://www.pregnancy-calendars.net/pupps.aspx



Prova även att googla PUPP..vad jag förstår så ger det en uthärdlig klåda =/



Vänligen, publicera inte detta svar på din blogg..jag har ju som sagt var ingen aning om det är det du har. Jag vill bara tipsa dig om det och jag tycker verkligen att du ska ringa en läkare och höra.



Mvh

Postat av: Bloggläsare

Publicerad 2009-12-22 13:27:23

Hej



Jag följer din blogg och kom att fundera över dina kliande utslag. Jag kommer ihåg att jag någon gång hörde om något som man kallar PUPP och som kan "drabba" gravida kvinnor. Jag har ingen aning om det kan vara något sådant eller något annat, men jag tycker absolut att du ska ringa din barnmorska och berätta om dina utslag.



Titta på denna sida och se om det är liknande utslag du har:



http://www.pregnancy-calendars.net/pupps.aspx



Prova även att googla PUPP..vad jag förstår så ger det en outhärdlig klåda =/



Vänligen, publicera inte detta svar på din blogg..jag har ju som sagt var ingen aning om det är det du har. Jag vill bara tipsa dig om det och jag tycker verkligen att du ska ringa en läkare och höra.



Mvh

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela