Publicerad 2009-12-03 13:55:42 i Livet i Gnesta,

Ivääääg!


Duschad och påklädd! Iväg i minuskylan till solariet med Stephanie och få lite solljus på mig. Känns att de behövs! Längesen nu. Vill inte sola så mycket, även om jag läst överallt på nätet att det är inte skadligt för lillan alls! men för mig, kan få pigmentförändringar och gud vet vad.

Dock har ja de redan, ni ska se min panna när ja blir brun! raawr, allt jag kan säga. Små fläckar, = bränt mig?
Inte alls bra! och inte snyggt för den delen. Men jag fick en härlig blåsa i thailand, och nu vill dom inte försvinna!

Sen blir det klippotek Al'a Patricia här hemma! Stephanie ska komma, så ska göra henne fin fin förhoppningsvis.

- MVC imorgon och kolla mina nya järnvärden, och se till att allt är okej med lillan.
- Iväg till Stockholm och fika med Johanna, mysa i stan! saknat dig min bästa. Sen ska jag försöka lura med henne till Bonti och beställa barnvagn!^^ vi får allt se hur det går med den delen. HOPPAS! för är upp till 12 veckors leverans, och bebis kommer om 14! vill ha vagnen hemma när hon kommer.

- Lördag så ska vi iväg till tekniskamuséet med syster och moa! eventuellt. Måste prata ihop mig med Simon först! ska vara ett kalas, så hon behöver barnvaktshjälp! ;)
- Åka ut till Ekerö och hälsa på andra storesyster! Med min tredje syrra^^ krååångligt.
Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela