Publicerad 2011-11-04 14:36:45 i De bästa av Bålsta! <3,

- Drömmen om flickornas rum.




Åh jag vill så hemskt hemskt gärna börja göra iordning flickornas rum! Först måste vi bara veta vilken lösning vi ska hitta på. Dom får de största rummet i hela lägenheten, tror de kommer bli toppen! vill verkligen ha tapeten med stjärnor på, SÅ fint! <3 Skulle också kunna tänka mig ha den i grönt. Men detta är drömmen! Rosa & fluffigt. Tills dom själva börjar bestämma! ;) Vill ha de lite mer stilrent (mer vitt) och inte en bakelse helt och hållet. Men ni förstår grejen, tycker verkligen det är hur fint som helst!

Postat av: kajsa akterhag lyxell

Publicerad 2011-11-04 15:38:57

Tapeten med stjärnor är super fin, vi har den i vårt lilla sovrum. Fast den marinblåa med vita stjärnor! Jag är helkär i den! Jag förstår att du vill ha den! Den är underbar!

Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

Publicerad 2011-11-04 17:28:03

sv: Nej jag tror faktiskt inte det, ifall det sker naturligt. Om det blir så att hon inte vill vända på sig så kanske det blir kejsarsnitt och då brukar dom ju göra det 2 veckor innan bf. Men jag tror att hon kommer bf +3, den 10de. Men jag HOPPPAS att hon kommer innan haha. Jag är så trött på att ha alla dessa krämpor nu. Kramis!

Postat av: Em - Mamma till Malva & Tvillingar i Magen.

Publicerad 2011-11-05 14:43:25

Jag längtar också efter att få greja med pojkarnas rum! Fast jag får hålla mig ett tag till, än så länge behövs det mer som gästrum :) Den där söta tapeten med kronorna på finns förresten på Rea hos Tapetorama, ifall du inte redan sett det :)



Angående namnen förresten; jag gillade speciellt det första (O), men båda var jättesöta! :D

Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

Publicerad 2011-11-05 19:40:23

längtar tills vi börjar renovera och fixa pojkens rum också :)

Postat av: Malou

Publicerad 2011-11-06 17:20:35

Ska ni göra något till Linus på fars dag? Han är ju kanske inte pappa än fast bebisen är ju i magen och låtsas-pappa är han ju till Wilja :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela