Publicerad 2011-01-07 10:22:46 i Livet i Gnesta,

Oh nu är de helg igen!




Godmorgon folket!

Idag är de en sånhär morgon då jag känner ett lyckorus genom hela kroppen! varför? - det vet jag inte! Jag vaknade upp med Wilja, och kände mig bara helt hel. Helt fulländad! Och jag vill inte ändra på ett endaste dugg.
De är vi, det är vi mot världen.

Förutom att jag fortfarande har skittråkigt, så nöjer jag mig med det :) ska försöka gå ut lite med Willis! men jag kommer verkligen ingenstans alls med mina förbannade framhjul på vagnen.
Ska ta och köpa en skitvagn, bara för att den ska gåååå fram! Vagnen är underbar i alla lägen, är de plogat är de ingenfara ALLS! men såfort de e MODD eller nysnö, så är de totalt omöjligt för mig.

NU HAR ÄNTLIGEN MIN STORA FINA CANVASTAVLA KOMMIT!
Så ska hämta den på ICA senare idag. OHYES <3

Postat av: therese

Publicerad 2011-01-07 10:52:24

var beställer du tavlorna nånstans?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela