Publicerad 2011-12-13 11:17:42 i Gravid med lillasyster<3,

Rädslor kring förlossningen!



Nu börjar mina tankar dra igång om förlossningen... Denna bild togs samma kväll som Wilja föddes för snart två år sedan! ♥
Mina tankar har börjat dra igång ordentligt nu när Lillasyster faktiskt snart kommer! Nu är det 8-12 veckor kvar tills hon är här, bara en sån sak! Det känns helt orimligt, jag förstår det inte ännu.

Min förlossning med Wilja var en dröm!
Ni som inte läst min förlossningsberättelse så finns det en kategori om just den.
Mina dagar övertiden va helt... Förjäkliga! Envisa unge, jag försökte med verkligen allt allt allt. Och till sist så orkade jag inte längre, utan fick hjälp så jag kunde åka in till Södertälje natten den 29 Mars. Bara för att vägra åka hem! nu fick dom helt enkelt göra VAD dom ville med mig. Skulle få en igångsättningstid 12.00 den 30:e, men 15 minuter innan så gick vattnet! och DÄR började mina stormvärkar från 0-100 på 3 minuter.
8 timmar senare så låg en liten flicka på sin Mammas bröst, och mitt liv började. ♥

Eftersom jag har en så fin upplevelse från Wilja så är jag så rädd denna gång att jag har målat upp den bilden alldeles förfinad?! De kan gå rent åt helvete, kan bli snitt? ush, jag bäver mig! Vill verkligen inte. Vill få föda fram min prinsessa... många har rädsla inför förlossning, jag har en så otrolig rädsla över snitt!
Kommer det bli en långdragen förlossning? Sugklocka & allt som hör till? Spricka? Alltså! fan, de skrämmer mig.

Det jag menar är, jag har nog en för BRA upplevelse! Och är inte ett dugg rädd inför de som komma skall. Utan jag ser fram emot de så mycket, de gjorde inte ens ont att föda! värkarna är ju från hell, men krystvärkarna var ju bara en så stor lättnad och allt försvann sakta sakta. Jag upplevde aldrig min livs mardröm.. Och jag är rädd över att jag ser framför mig hur bra förlossning med lillasyster blir. Även om de kanske slutar i panik?

Hur va era känslor kring förlossningen med era barn?

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Publicerad 2011-12-13 11:31:36

nämen åh tack vad snäll du är! :)



jag tycker att det är bra att du inte är rädd för den kommande förlossningen :) inställning är viktigt. sen får man ju försöka komma ihåg att det kan gå hur som helst. man får vara öppen för allt :)

Postat av: Jenny&Loke

Publicerad 2011-12-13 11:34:51

Gomorgon mamman i familjen har ögonen i kors

Tackar, den är från Jysk och finns i vitt också;P för 799:D ska köpa den vita till sovrummet vid lön:)

Postat av: Elin

Publicerad 2011-12-13 11:43:58

Haha jag kan ju trösta dig med att snön är borta nu ;) Vi har också plussgrader idag.. Helt grått ute och inte en enda liten snöflinga är kvar på backen :( Typiskt! Kram :)

Postat av: nathalie 17 år och gravid

Publicerad 2011-12-13 13:15:01

Jag kan säga dig att jag är också livrädd inför förlossningen. Visserligen har jag inte varit med om det förut så vet inte hur det känns, men man har ju en bild framför sig.



Det kommer gå jätte bra för dig! Du är stark, du klarar det!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-12-13 13:37:05

Ja, jag känner igen känslan! man tror att det kommer att bli precis som första gången, och ibland har man väl tur kanske. jag hade inte det :/ inte så att förlossningen med min dotter blev någon mardröm, men väldigt, väldigt annorlunda. Jag reagerade inte likadant på varken lustgas eller EDA som när min son föddes. Känslan när hon kom var inte densamma. det är mest det jag känner min snuvad och besviken över. Att jag inte fick den där kärleksboosten när hon kom upp på mitt bröst... NU älskar jag henne över allt annat, både hon och hennes bror! Men det tog ett tag. Kärleken som drabbade mig när min son föddes var himlastormande och sköljde över mig i samma stund som jag såg honom. Kärleken till min dotter är lite annorlunda, det är en speciell sorts kärlek som växt fram och som blivit större för var dag!

Postat av: Carro

Publicerad 2011-12-13 20:16:43

Oj vad magen har vuxit nu på kort tid :) Du är så fin!!

Postat av: Helena

Publicerad 2011-12-14 10:03:58

kände samma sak andra gången men när det väl var dax så försvann all rädsla och så gjorde jag det jag skulle som om kroppen kände igen allt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela