Publicerad 2010-03-14 17:48:59 i Mina tankar,

Jag vill börja på resan ner mot målet!


Inga ord kan förklara hur mkt jag längtar tills lillan är ute, och ju mer jag tänker på de, destå längre kommer våran envisa tjej vilja stanna i magen. Ja känner det på mig!
Jag hatar min kropp just nu, vi kan inte vara mer osams än vad vi är just nu! Vill inte kolla i spegeln, vill inte ens gå förbi den. Jag har förvandlats till en padda! bokstavligen. Fet och vidrig, ansiktet ser helt runt ut.. Fingrarna ser ut som små falukorvar, likaså mina fötter. Mina lår? phu.. Vi ska inte ens tala om dom! blek är jag också. Håret hänger..

Förlåt, men jag vill verkligen börja träna, banta, gå ner i vikt! ut och GÅ, röra på mig utan att de känns som någon står och avlossar skott i ryggen på mig. Nä, nu jävlar ska de bli en rolig viktresa neråt! mot mitt MÅL. 55 kilo ska jag väga igen, och inga jäkla närmre 70 kg. Va hände lixom? POFF! 60 kg vid inskrivningen och 68 nu, nä fy.

Jag hatar fläsk, så enkelt är det. Mer å ta i? pha! inte på mig... Vill bara må bra, skita i siffran! JAG vill må bra och trivas med mig själv när ja kollar i spegeln. Om jag inte ens tycker om att se mig i handduk, hur kan ja då slappna av och visa mig framför någon annan? BLÄH!

Och nu är jag hungrig... Bra Patricia! ät så du spyr.

Postat av: Caroline

Publicerad 2010-03-14 18:29:03

Haha ja det va vi :D Vi brukar gå i Gbg och i Sthlm, men detta året skulle jag ner till skåne den helgen så jag hängde inte med till Gbg. Samma dag som Malmös delfinal va väckte mamma mig och sa "UPP OCH HOPPA, NU DRAR VI TILL MALMÖ".. Haha! (Pappa hade suttit hela natten och letat biljetter) Vad kan det va, 30 mil? :P Det va kanonroligt iallafall, inte bara att vara där utan hela impulsgrejen :P Tokföräldrar!



Saade är så jävla SÖT, tycker du inte? :) Man blir som en liten fjortis när man ser honom, haha.. Gud va kul att dansa bakom :))



Darin gillar jag inte och har aldrig gjort, men låten va faktiskt helt okej och igår sjöng han verkligen med inlevelse, Fakir är ju faktiskt lite speciell.. Refrängen är jätteskön MEN kunde dom inte komma på mer text än det? Den är såååååå tjatig :P



Du får knipa! Haha nej. Jag håller tummarna för att hon kommer ut SNART och för att allt går jättebra för er. Hon kommer ju seriöst bli världens sötaste bebis med sånna söta föräldrar :)

Postat av: monica o baby felice

Publicerad 2010-03-14 18:50:35

Jätte fint namn , jag gissar verkligen på dom två närmaste dagarna!!1 :)



Och du ang det här med att vara tjöck. I know what you mean. härliga 25 kg gick man upp.. där kan vi prata padda! Inge kul alls, men vet du ammar du din dotter så går du lättare ner i vikt och jag förlorade 10 kg bara på en vecka. Det går fort, sen är det en annan femma att det ät svårare för kroppen att stanna på sin normalvikt efter man fått barn. Men du kommer bli så fin så och redan som gravid är du riktigt snygg!



kram

Postat av: Sofia - Mamma till Levi

Publicerad 2010-03-14 19:23:59

Va inte så hård mot dig själv. Det är en del utav alltihop och du kommer gå ner allt igen jag LOVAR! :) MEN jag förstår dig och kände mig precis lika ful o fet i slutet där.. kommer ihåg hur det plaskade i mina fötter i slutet av graviditeten..

KRAM och håll ut ;) snart är hon här!

Postat av: Linda

Publicerad 2010-03-15 14:38:59

Jag tycker att du har en lite tråkig inställning här Patricia.Det här är en del av graviditeten,och det vet man när man ger sig in i det.

Du har gått upp 8 kg,bebisen därinne väger minst 3,5 kg alltså har du kanske gått upp 4,5 kg.Och tänk på att hon ligger i fostervatten.Du har alltså knappt gått upp någonting.Var glad över att du har en sån sund graviditet!Och njut det sista nu för du är jättevacker!Perfekt gravidmage!

Min kompis var gravid och i vecka 20 var hon helt fylld av vatten och hade gått upp 10-15 kg..och när hon födde hade hon gått upp ca 30 kg och fötter,händer och ansikte var som bollar.Nu är hon i vecka 20 ungefär i sin andra graviditet och har bara en kula och är lika smal på resten av kroppen som hon vanligtvis är.

Så njut av din nästintill perfekta kropp!

Ha det toppen!kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela