Publicerad 2010-03-11 19:08:28 i Livet i Gnesta,

Då har vi Torsdag här!




Morgonen började med att jag och Simon surade på varandra, eller han stressade mig på g till bankomaten! fick inte ens ta på mig skorna, och som ni VET är de ínte de enklaste att få på sig ett par CONVERSE med en mage som hänger över knäna. Så, de tog sin lilla tid och han va irriterad. Förståligt, men ändå! så ja sura vidare dum som jag är. Muttra ner, ett glatt besked på kontot iallafall! ^^,

Så hem igen, simon till jobbet och pappa kom och hämta mig. STORHANDLADE ordentligt idag, bunkra upp för hela månaden fram. Så nu slipper vi konka på kassar de första vi gör när älskling har kommit ut!
Sen har jag bara städat, fixat och ordnat med lägenheten. Börjar trivas riktigt ordentligt nu i den! den är ju så FIN.
Men det fattas lite, får ta de lite pö om pö! vi har ju allt, men de är lixom... Att man vill byta ut en del man tröttnat lite på. Och skaffa mer dekorationssaker. Sen är ja hur nöjd som helst.

Måste sysselsätta mig hela dagarna nu känner jag, sitter jag hemma och är still så blir jag alldeles galen. Galen på internet som inte funkar, kan inte lägga upp mina bilder som jag vill.
Föresten!!!!

ETT DILEMMA! Kan inte starta min kamera? obektivfel?!!!!! Va har hänt? har inte ens tappat den! blir tokig.
Jag som ville ha den med i högsta hugg till förlossningen? hua, vet inte hur vi ska göra. Går väl att ordna, låna någons kamera å ha mitt minneskort! kanske inte lika mysigt för er som för oss å kolla alla bilder! ;)

Postat av: Linda mark

Publicerad 2010-03-12 19:04:21

Gud vad kul att det är så nära nu!! Väntat ivrigt! Angående kameran, jag har haft samma problem. Det blev så från ingenstans. Det kan vara smuts som kan ha kommit emellan. Min kamera gick igång men man kom aldrig till "ta kort läge". Objektivet åkte bara ut halvvägs sen åkte den tillbaka och stängdes av. Reparation tar ca 2 veckor, så skynda! Min pajade lagom till min student så jag fick låna av en kompis, kuuul! Haha



kram kram gumman! Kul att höra att du är så pigg! ;D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela