Publicerad 2010-07-04 00:34:29 i Livet i Gnesta,

Vilka dagar!




  

  

  

  

  

Sådan mor, sådan dotter, sådan gudmor kan man börja så?! :D

Förlåt för alla suddiga bilder... va en massa solcremé på kameralinsen på mobilen antagligen! Ja.. Jag har ju som sagt ingen kamera, eller jo! två st faktiskt, ett utan minneskort å den andra canon har linsen lossnat på. Så, jag använder den omtalade och älskade iphone kameran vilket alla vet suger hårt.

Underbara dagar har jag haft! Dock klåda i fingrarna för att skriva i bloggen.. Men har verkligen tänkt mig för och undrat är de värt det? delar med mig av så mycket här! och jag får en sån otrolig fin respons. Och jag önskar att jag kunde lära känna er lika bra som ni 'känner' mig om ni förstår vad jag menar?
Jag skriver för mig och för er, och ni som bara kastar galla på mig och på min dotter? ja..
Jag vet egentligen bättre än så att inte ta åt mig, för det viktigaste är väl ändå att i mina ögon så är hon en liten tjockis, men ack så söt! och bara min.

Jag har setat och tänkt hela dagen på om jag ska lösenordsskydda bloggen eller inte. Men vet ni? Nä! Inte än. Vill dessa elaka kommentarer komma in, så varsegoda! Jag ska inte ta åt mig, och jag kommer inte ta åt mig. I mina ögon så är det bara ni som är förlorare som sitter bakom skärmen och trycker ner dessa ord.. Men jag vet att ni aldrig skulle komma fram till mig och säga:
Fyfan va din dotter är ful, eller du är en HORA!
Det vet både JAG, min FAMILJ och mina VÄNNER att jag INTE är. Så att ens uttrycka nått sånt? pinsamt!

Aja.

Har haft en sjukt mysig dag bara med min mimmi. Va så himla längesen det bara va VI utan en massa andra omkring oss? badat i poolen, legat och solat! käkat mat. Ja, haft de urmysigt! ja å Wilja har också badat 'sittbadkar' idag. Ytterst spännande! Tycker dock synd om Mimmi som ska klampa i de höggravid. Kommer sluta med att hon duschar hos oss varenda kväll ju närmre bf hon kommer. Min feta bäste padda! :)

Pappa Simon har vi inte sätt skymten av idag, eller sen igår kväll! ;D vi somnade gott, imorse när vi vakna hade han gått till jobbet, sen jobba han till åtta, och sen direkt på 'beerpongtävling?' säger då de! Vi bor som sagt i Gnesta.. och det har anordnats en tävling i öldrickning! Så 16 lag ställde upp. Och sen blir det tullen där pigghaj spelar ikväll. Så Jag, Wilja och Mimmi gick upp till Jonne en stund, massa gamla vänner satt och drack whiskey och bada pool. Blev lite häng där uppe! hur mysigt som helst.


Sitter hemma nu och planerar in stockholm för oss alla imorgon. RÅLIS, here we come!

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2010-07-04 18:49:37

Hör av dig då så spikar vi något. Jag vill också ut och sola!! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela