Publicerad 2010-07-21 10:45:28 i Wilja 3-6 månader,

Lite om dagarna!




  

  

Dagarna här hemma flyter bara på, jag får en allt gladare och gladare tjej. Som folk säger, 'man kan inte ha snälla barn, man döljer bara deras hemska sidor i bloggen'. Men Wilja HAR inga hemska sidor än sålänge?
Hon är nöjd! Hon gråter näst intill ALDRIG, när hon är hungrig eller när nått är tokigt. Hon somnar 9 på kvällen, vaknar ca 2 gånger och äter. Vi båda somnar vid tutten.. Sen sover hon till 10.00 på morgonen! Ska det vara såhär att ha barn så kan jag ha tiotals. Allvarligt! inge hymmel. Visst kan hon bli gnällig när hon är övertrött! Men det tar mig max tio minuter att få henne och somna då?
Nä, lugn mamma, ett lugnt barn! Det tror jag verkligen SKARPT på. Barnet vet inget annat, och mammas stress speglar sig ut på barnet.

Har varit hemma hos syster hela förra helgen! bara njutit av värmen och tagit de lugnt. Grillat, druckit nått glas vin. Och haft det hur mysigt som helst utan männen i husen! sånt behövs. Va med syskonbarnen, och dom fick kramas med sin lilla kusin i två dagar i sträck, vilken lyx?

Har även vart i stan två vändor! ;D hittade massa fina kläder till Wilja i strl 68. Satt som smort!

ÄR SÅ IRRITERAD PÅ VISSA PERSONER SÅ DET INTE ÄR KLOKT! ISTÄLLET FÖR ATT ER ÄNDA HOBBY ÄR ATT SITTA OCH SNACKA SKIT OM ALLT OCH ALLA, OCH INTE UNNA ANDRA LYCKA! HELT SJUKT.

Nä, hua! Nu blir det att lägga mig på golvet med sparven och leka! hänga tvätt, få tag på MIMMI läser du det här så RING MIG! :D
Igår kom även Johanna ner från stockholm också! Igen, två gånger på en vecka? BRA jobbar! klippte henne, och även mimmi. Käkade rabarberpaj och gottade oss! Jag älskar sommaren, jag älskar just den här sommaren.

Postat av: Nicole - mamma till C

Publicerad 2010-07-21 11:29:09

Hoppas skitsnacket lägger sig .. men sånt kommer och går hela tiden, tyvärr.

Ta hand om er.

Postat av: Nikki

Publicerad 2010-07-21 12:40:18

Jag kan absolut hålla med dig till en del, föräldrarna kan påverka mycket. Eller jag kunde absolut hålla med dig förut när jag bara hade Tindra eftersom hon var ett väldigt lugnt och trivsamt barn. Sen fick jag Delta och det märktes från början att hon hade ett helt annat temperament än sin syster. Både arv och miljö spelar in och alla barn är olika!

Postat av: emma - med bebis i magen <3

Publicerad 2010-07-21 14:37:53

glad sötis :)

Postat av: Emelie

Publicerad 2010-07-21 17:59:14

Att påstå att alla barn som är skrikiga eller mer gnälliga är så pga att dom har stressade mammor tycker jag är fel! Barn har ju en egen personlighet och alla barn är olika. Eftersom du fått ett väldigt lugnt barn så blir du automatiskt mer lugn, för vem hade inte blivit det med ett barn som aldrig skriker eller gnäller..? Hade du däremot fått ett barn som inte var som Wilja så hade kanske även du känt dig mer stressad. Det jag försöker få fram är att det inte behöver vara så att alla barn som är mer gnälliga har stressade mammor. Innan du lärt känna vart enda barn och mamma här på jorden så tycker jag nog inte att du ska göra såna uttalanden.. Det blir lätt som ett påhopp mot dom mammor som har barn som skriker ofta och gnäller mycket!

Postat av: jennyhammarström - mitt liv som mamma

Publicerad 2010-07-21 23:18:34

Vad söt hon är ! :)

Hoppas allting är bra med er!

kram

Postat av: Isabel

Publicerad 2010-07-22 07:47:13

Oj, så stor lilla flickan har blivit! Helt sjukt att tiden går så fort också!

Jag håller med dig, det är din blogg så skriv och lägg ut vad DU vill, skit i alla andra! :) Måste säga att du ser väldigt bra ut så snart efter förlossningen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela